Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Afiseaza

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloanelor de evenimente, in aranjamente florale si imbracamintea domnisoarelor de onoare

Daca in anul 2018 violeta naturala a fost ”floarea vedeta” a evenimentelor private, imprumutandu-si culoarea decorului si meniului, in anul 2019, desi se pastreaza tendinta florilor comestibile din farfurie, se pune accentul pe culorile pastelate (roz prafuit, lila, galben verzui) dar se folosesc si culorile puternice precum burgundy, albastru marin, verde si auriu care impresioneaza si ies in evidenta. Insa, indiferent de nuanta aleasa, trebuie sa va asigurati ca va exista o singura culoare vedeta a evenimentului (sau maxim 2 culori complementare).

In ceea ce priveste decorul, se folosesc aranjamentele florale ce par desprinse din natura si care imita copacii si plantele agatatoare, creand o atmosfera de poveste. Ajuta si faptul ca tendinta, in ceea ce priveste rochiile de mireasa, este de a se pune accentul pe rochiile simple, clasice si elegante, cu decoratiuni finute. In contrast cu acestea, tortul mirilor este amplu, impunator, impodobit cu flori si / sau fructe naturale, in functie de specificul nuntii. Florile criogenate au castigat teren in acest an, in preferintele mirilor, tot mai multi furnizori de aranjamente florale oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus.

Si in 2019, Candy Bar-urile cu dulciuri si fructe sunt la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea vedeta a evenimentului.
O  alta tendinta la moda o reprezinta platourile cu deserturi puse pe fiecare masa, in fata invitatilor, la momentul aducerii tortului.

Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anului 2018 care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar – un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.

Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a ramas in tendinte, fiind completat de cabina foto (Magic Mirror) – o tendinta in voga anul acesta – la care se adauga o echipa care sa puna fotografiile pe magneti de frigider pe durata evenimentului!

Iar cum un eveniment are neaparata nevoie si de un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc), tendinta pentru papetaria de nunta este reprezentata de modele clasice si vintage, in culorile vedeta ale nuntii! (Material de Corin Romanescu, Owner and Founder al Centrului de Evenimente The President – aprilie 2019)


Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Recent, a initiat proiectul ”Sanatate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: sedentarismul, alaturi de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educational axat pe sprijinirea culturii romanesti.


Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

Program: Luni-Duminica: 10-24

Data actualizarii: 16/04/2019

tendintele-anului-2019-in-organizarea-evenimentelor-private-restocracy