Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase

Buchet criogenatDaca in anul 2019 s-a pus accentul pe culorile puternice, precum burgundy, culori care impresioneaza si ies in evidenta, in 2020 se pune accentul pe culori naturale, culoarea acestui an fiind inspirata de mare si ocean. Se pastreaza totusi in centrul atentiei si tonurile de verde, in special in cazul evenimentelor desfasurate in aer liber.

De aceea, in cazul spatiului de evenimente, se pune accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul lacului, cum este Parcul Lacul Tei. In cazul spatiilor interioare, in special in cazul nuntilor de iarna si toamna, se pune accentul pe decorurile fastuoase, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale impunatoare si saloane aerisite, spatioase si luminoase, fie ca beneficiaza de lumini naturale sau artificiale puternice. Un avantaj important il vor detine saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spatii de fumat sau ca zone pentru cununii si receptii informale.

Ca si in cazul decorurilor pline de flori, in cazul rochiilor de mireasa tendinta este de a atrage atentia si de a iesi in evidenta folosindu-se decoratiuni in forma de flori 3D pentru impodobirea rochiilor, in special in cazul rochiilor simple, cu o croiala fluida sau in cazul celor stil printesa. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer dar studiat si un machiaj nude, adaptat personaliatii fiecarei mirese.

Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in acest an, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare.Aranjamente florale in apa

Cerinta pentru florile criogenate a crescut in acest an, tot mai multi furnizori de arta florala oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus, precum si aranjamente florale in apa sau din flori criogenate pentru mese. Buchetul miresei a devenit mult mai mare si, in functie de stilul folosit, poate fi alcatuit din atat flori ample, cu aspect impunator, cat si din flori simple, asemanatoare cu cele de camp.

In 2020, Candy Bar-urile cu dulciuri si fructe continua sa fie la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea vedeta a evenimentului.

Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anilor trecuti care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar – un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.

Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a devenit un „must have” al fiecarei nunti, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), o fotografie cu fiecare cuplu invitat, alaturi de miri, fiind printre cele mai cautate si folosite marturii de nunta.

Intrucat culoarea dominanta a anului 2020 este inspirata de nuantele marine (albastrul ocean, negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip), pe aceste culori se va pune accentul la alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pentru tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc)! (Articol de Corin Romanescu – februarie 2020)Aranjament criogenat


Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii 2 ani se numara: ”Sanatate prin aqua gym”, ”Vinum Et Carmina”, ”Toamna se numara… nuntile”.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

Program: Luni-Duminica: 10-24

Data actualizarii: 19/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close