Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Afiseaza

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase

Buchet criogenatDaca in anul 2019 s-a pus accentul pe culorile puternice, precum burgundy, culori care impresioneaza si ies in evidenta, in 2020 se pune accentul pe culori naturale, culoarea acestui an fiind inspirata de mare si ocean. Se pastreaza totusi in centrul atentiei si tonurile de verde, in special in cazul evenimentelor desfasurate in aer liber.

De aceea, in cazul spatiului de evenimente, se pune accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul lacului, cum este Parcul Lacul Tei. In cazul spatiilor interioare, in special in cazul nuntilor de iarna si toamna, se pune accentul pe decorurile fastuoase, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale impunatoare si saloane aerisite, spatioase si luminoase, fie ca beneficiaza de lumini naturale sau artificiale puternice. Un avantaj important il vor detine saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spatii de fumat sau ca zone pentru cununii si receptii informale.

Ca si in cazul decorurilor pline de flori, in cazul rochiilor de mireasa tendinta este de a atrage atentia si de a iesi in evidenta folosindu-se decoratiuni in forma de flori 3D pentru impodobirea rochiilor, in special in cazul rochiilor simple, cu o croiala fluida sau in cazul celor stil printesa. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer dar studiat si un machiaj nude, adaptat personaliatii fiecarei mirese.

Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in acest an, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare.Aranjamente florale in apa

Cerinta pentru florile criogenate a crescut in acest an, tot mai multi furnizori de arta florala oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus, precum si aranjamente florale in apa sau din flori criogenate pentru mese. Buchetul miresei a devenit mult mai mare si, in functie de stilul folosit, poate fi alcatuit din atat flori ample, cu aspect impunator, cat si din flori simple, asemanatoare cu cele de camp.

In 2020, Candy Bar-urile cu dulciuri si fructe continua sa fie la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea vedeta a evenimentului.

Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anilor trecuti care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar – un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.

Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a devenit un „must have” al fiecarei nunti, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), o fotografie cu fiecare cuplu invitat, alaturi de miri, fiind printre cele mai cautate si folosite marturii de nunta.

Intrucat culoarea dominanta a anului 2020 este inspirata de nuantele marine (albastrul ocean, negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip), pe aceste culori se va pune accentul la alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pentru tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place card-uri etc)! (Articol de Corin Romanescu – februarie 2020)Aranjament criogenat


Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii 2 ani se numara: ”Sanatate prin aqua gym”, ”Vinum Et Carmina”, ”Toamna se numara… nuntile”.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379

Email: office@president-events.ro

Website: www.the-president.ro

Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

Program: Luni-Duminica: 10-24

Data actualizarii: 19/02/2020