Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin si cultura in luna septembrie

In luna septembrie, The President continua proiectul Vinum & Carmina, printr-o noua serie de evenimente culturale si educationale care se adreseaza iubitorilor de vin bun si cultura, precum si tuturor celor interesati de organizarea evenimentelor corporate si private.

”Ne bucura curiozitatea manifestata de participantii la proiectul nostru, precum si interesul de care s-au bucurat primele evenimente culturale din cadrul proiectului, chiar daca s-au desfasurat pe perioada vacantelor estivale. Vinum & Carmina a fost creat din dorinta de a sprijini cultura romana si de a o prezenta publicului larg pe durata verii, intr-un mediu informal, pe terasa Venetia a Centrului de Evenimente The President. Atat noi, cat si invitatii si partenerii nostri, ne dorim sa continuam seria evenimentelor Vinum & Carmina intr-o perioada mult mai activa din punct de vedere cultural, cand toata lumea se intoarce in Bucuresti si este mult mai interesata sa-si reia activitatea si sa participe la evenimente educationale si culturale.”, a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President.

Urmatorul eveniment din cadrul proiectului se desfasoara in septembrie la Centrul de Evenimente The President, B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului) iar vinurile degustate vor fi prezentate si oferite de Jidvei.

Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului au fost organizate prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri in lunile iulie si august, iar saloanele Centrului de Evenimente The President au fost disponibile pentru vizitare.

La fiecare eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentati ai diplomatiei, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle. (Comunicat de presa – august 2018)


Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. Este Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.


Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina (The President Pool & Lounge) deschisa in perioada mai – septembrie si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiente placute.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

https://www.the-president.ro/seri-speciale-noutati/vinum-carmina

Data actualizarii: 31/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close