Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Afiseaza

Bucuresti, 20 noiembrie – Finalul de an vine cu multe noutati pentru Crama Liliac, dar si cu o serie de modificari la nivel de management.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Miron Radic preia managementul operational al companiei amb Wine Company in Romania, urmand sa coordoneze atat activitatea echipei la Bucuresti, cat si activitatea cramei in plan regional.

Miron Radic are o experienta de peste 8 ani in industria vinului, realizandu-si tema de licenta chiar pe subiectul vinurilor romanesti, la Universitatea de Economie si Business din Viena. Miron face parte din echipa Liliac de la momentul lansarii oficiale a cramei in Romania, in 2012, ocupandu-se pana in 2015 de vanzarile de export si de marketing. In 2015, a fost numit Managing Director al companiei amb Wine Company, alaturi de “jumatatea lui mai buna”, cum ii place sa spuna, Victor Ciuperca.

Victor Ciuperca, actualul Director General al cramei Liliac isi continua functia de Managing Director al amb Holding, consortiul care detine amb Wine Company, revenind astfel intr-un domeniu strans legat de pasiunea lui, investitiile in real estate si dezvoltarea proiectelor de business angel.  Dupa 7 ani dedicati construirii unui brand de cursa lunga in industria vinului, Victor va ramane conectat la activitatea cramei, ca membru in boardul de conducere.

Totodata, incepand cu aceeasi data, Simona Mardale, Director National de Vanzari, nu va mai face parte din echipa Liliac.

“Dupa 3 ani dedicati cu succes consolidarii imaginii Liliac si dezvoltarii unei piete solide pentru vinurile Liliac, drumurile noastre merg in directii diferite. Experienta si determinarea ei au fost esentiale pentru evolutia pozitiva a vanzarilor si a notorietatii brandului, de aceea ii suntem recunoscatori si ii multumim pentru toate acestea,” declara Miron Radic, Managing Director Liliac.

Schimbarile din echipa presupun si o reorganizare a departamentului de vanzari, urmare a unei analize de performante individuale.

Brandul Liliac, construit din si cu pasiune de catre dl Alfred Michael Beck, este despre vinuri de calitate, despre oameni pasionati si despre inovatie.

***

Crama Liliac este operata de compania amb Wine Company, parte din consortiul austriac amb Holding. Infiintata in 2010, amb Wine Company a finalizat procesul de dezvoltare a cramei Liliac in 2015, cumuland o investitie totala de 10 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a inregistrat o crestere spectaculoasa fata de anul anterior, ajungand la 1,25 milioane de euro, fata de pragul de 750.000 atins in 2015, depasind asteptarile companiei. Crama Liliac se intinde pe 51,55 ha plantate in regiunea Batos (Mures) si Vermes- Lechinta (Bistrita Nasaud). Crama are o capacitate de productie totala de 350.000 l, ce va atinsa pana la finele acestui an. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Credit foto: Costinel Rusu, Creative Wizards Photo Studio

Crama Liliac

Data actualizarii: 20/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close