Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Tokana de peste si fructe de mare @ Raionul Floreasca

Tokana de peste si fructe de mare la Raionul Floreasca (chef Catalin Brezuica)
Am luat unul din felurile de mancare cu care toti am crescut, tocanita, si am inlocuit traditionalul porc cu calamari, caracatita, creveti, scoici si peste, dand nastere unui gust care este in acelasi timp, si familiar, si nou. Restul e istorie!
Tokana de peste si fructe de mare la Raionul Floreasca a primit mentiune din partea Restocracy cu ocazia competitei Topul Mancarurilor 2019. Raionul Floreasca se afla situat in Agora Floreasca, unul dintre cele mai noi food courts din Bucuresti. (octombrie 2019)
Pret meniu: 67 lei
Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close