Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Aug 2022 )
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
(Jul 2022 )
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
(Jul 2022 )
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
(Jul 2022 )
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
(Jul 2022 )
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
(Jun 2022 )
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
(Jun 2022 )
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
(Jun 2022 )
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
(May 2022 )
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
(May 2022 )
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
(May 2022 )
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...
(May 2022 )
Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...
(May 2022 )
Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...
(May 2022 )
Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...
(Apr 2022 )
Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...
(Apr 2022 )
Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...
(Apr 2022 )
Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...
(Apr 2022 )
Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...
(Apr 2022 )
Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...
(Apr 2022 )
Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...
(Apr 2022 )
Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...
(Apr 2022 )
Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...
(Apr 2022 )
România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...
(Mar 2022 )
Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...
(Mar 2022 )
Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...
(Mar 2022 )
Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...
(Mar 2022 )
Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...
(Mar 2022 )
Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...
(Mar 2022 )
Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...
(Feb 2022 )
Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...
(Feb 2022 )
O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...
(Feb 2022 )
Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...
(Feb 2022 )
Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...
(Feb 2022 )
Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu
Meniu...
(Jan 2022 )
Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...
(Jan 2022 )
Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...
(Jan 2022 )
Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...
(Dec 2021 )
Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...
(Dec 2021 )
Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...
(Dec 2021 )
Către: Guvernul României, Ministerul ...
(Dec 2021 )
Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...
(Nov 2021 )
30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...
(Nov 2021 )
Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...
(Nov 2021 )
Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...
(Nov 2021 )
Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...
(Nov 2021 )
După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...
(Oct 2021 )
S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...
(Oct 2021 )
Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...
(Sep 2021 )
Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în România, în ultimii ani. Mai mult decât un „regim alimentar”, veganismul și vegetarianismul au devenit stiluri de viață. Acestea presupun excluderea anumitor alimente, dar și susținerea unor valori care țin de etică și luarea unor decizii care influențează mediul înconjurător.
Noi am vrut să aflăm care sunt cele mai populare locuri din România, pentru vegani și vegetarieni. În acest sens, am luat cele mai mari 30 de orașe din țară și am calculat un scor bazat pe: interesul localnicilor pentru veganism și vegetarianism, volumul de căutări, în funcție de populație, și numărul de restaurante cu opțiuni vegane și vegetariene, raportate la populația orașului… (citește continuare pe Bookingham.ro )
Data actualizarii: 19/05/2022