Trattoria Adagio CCIR e pe la mijoc din orice directie ai privi-o
Sunt mai multe Trattoria Adagio in Bucuresti. Acesta este al treilea pe care il stiu eu, si ultimul vizitat, fiind mai departe de centru. Cel mai vechi e pe Stirbei Voda, vizavi de Conservator, si de putin timp au mai deschis un Trattoria Adagio si la Piata Romana. Si, ca sa le compar in continuare, cel de la Cismigiu mi se pare ca e facut cu mai multa atentie, si la ambianta si la bucatarie. Au mancare italieneasca de “main stream” in ele, bucataria arhicunoscuta acum, clasica, populara, nimic special de remarcat din acest punct de vedere.
Trattoria Adagio CCIR e la parterul unui bloc lipit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la Pasajul Marasesti, si de aici isi trage si extensia de nume CCIR. Amenajarea e simpla, oarecum demodata daca o compari cu restaurantele etalon ale orasului. E un restaurant de cartier, un restaurant popular, pentru cei care locuiesc sau muncesc in zona, fara sa-si propuna sa iasa in evidenta cu ceva. Terasa din fara e functionala, isi face treaba, insa si aceasta e ca trebuie sa fie. Mancarea si serviciile sunt cele pe care le gasesti in alte sute de restaurante cu specific italian raspandite prin tot orasul, preturile la fel.
Da, Trattoria Adagio CCIR e pe la mijloc din orice directie ai privi-o. Un restaurant fara personalitate, pentru ca asa si-au si planificat sa fie, fara indoiala… (GB – septembrie 2019)
Portii: medii
Criteriul
Sep-2019
Mancare
7.67
Specifica bucatariei
8
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
7
Prezentare
8
Servicii
7.33
Rapiditate
8
Contact
7
Atentie la detalii
7
Ambianta
8.00
Exterior
8
Interior
8
Gradina
8
Bonusul evaluatorului
7
Nota finala
7.53
Criteriul
Sep-2019
Mancare
7.67
Specifica bucatariei
8
Vita
Peste
Legume
Paste
Sosuri
Originalitate
7
Prezentare
8
Servicii
7.33
Rapiditate
8
Contact
7
Atentie la detalii
7
Ambianta
8.00
Exterior
8
Interior
8
Gradina
8
Bonusul evaluatorului
7
Nota finala
7.53
Data actualizarii: 18/01/2020
Trattoria Adagio (CCIR) - Bd. Mircea Voda, nr. 34 (CCIR)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.