Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

12417 vizite 14 comentarii

Sabatini Pizza & Restaurant se mândresc cu meniul lor kilometric ...

4136 vizite 1 comentarii

High Heels a făcut pasul de la cafenea la bistrou și pizzerieHig...

1429 vizite

Pentru mulți, Bucătăria.localfood intră automat în categoria rest...

3412 vizite

Smokăreală cu Generația ZCând am auzit numele pentru prima dat...

1162 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

13912 vizite

Fico Gelato & More e mai degrabă nici, nici, decât și, și... ...

1168 vizite

Waterloo Taverne, specific belgian doar cu numele din meniu...Cân...

1624 vizite 2 comentarii

Maroon Restaurant Cafe, standardul luxului pentru Bucureștiul de dinc...

720 vizite

Restaurantul acesta, Trattoria Verdi Aviatorilor, e neschimbat de cân...

5279 vizite

Doar vara să mai salveze ceva din faima pe care a avut-o La Cena....

3758 vizite

Ambianță dezgustătoare, îți întorcea stomacul pe dos, toată lum...

9413 vizite

Vechea dilemă și la Trattoria Garibaldi: să se înnoiască, sau să...

824 vizite 1 comentarii

Clătite fără fițe la Pancakes & moreAm revenit după mai b...

2310 vizite

Nu puteti merge la etaj neinsotiti...Rocca e un mic restaurant pe ...

2189 vizite 1 comentarii

PizzaMania pare că s-a resemnat cu statutul de cantină corporatistă...

3370 vizite 1 comentarii

Pokeful, sau cum legumele sănătoase iau locul brânzeturilor grase ...

974 vizite

The Saint 139, cocktail-bistrou curajos în clădirea H Victoriei 13 ...

6246 vizite

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

3240 vizite

Osteria Zucca, restaurantul cu chelneri bine informațiȘtiu că n...

3519 vizite

George’s Fisheries, micul local ca din filmele italiene al lui Georg...

1419 vizite 1 comentarii

Stadio Park au ales segmentul popularAu fost mai multe restaurante...

3534 vizite

Ever After by Gram completează ambianța din ce în ce mai neo-boemă...

2161 vizite

Elephante Champagne & Tapas, alt restaurant care aduce Bucureștiu...

7209 vizite

Cannoleria lui Andrea Di Russo s-a mutat cu tot cu atmosferăAm f...

6061 vizite

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & BistroAm revenit...

4902 vizite

Officina 29, Bistrot Italiano de care era mare nevoie în cosmopolitul...

2717 vizite 2 comentarii

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepe...

1443 vizite 1 comentarii

Mon Paris s-a mutat în singura casă nealiniată de pe DaciaAu fo...

1764 vizite 4 comentarii

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul TabereiMi-am propus să ...

2564 vizite 3 comentarii

Cantina Rare House pentru corporatiștii civilizați și dedicați job...

1136 vizite 3 comentarii

Gram Bistro, cantina de care corporatiștii aveau nevoieGram B...

2448 vizite

Galletto a rămas singurul restaurant deschis în pandemie în zona lo...

678 vizite

Bella Santiago e cheia corectă de lecturăSantiago Kitchen nu...

2058 vizite 2 comentarii

Neoane, betoane și un chef distrat la Game OnGame On e unul d...

1383 vizite

Rekolta continuă boema cuminte și precaută a lui Rendez-VousA f...

6368 vizite

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asaAu fost ...

8592 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

5125 vizite 3 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4101 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

7276 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

4990 vizite 1 comentarii

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasaColonial Lounge e cel...

2392 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

2097 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariuM-am uitat si pe ...

3155 vizite 3 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

589 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera PlazaIar am mers p...

6158 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastriDe ...

2243 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

810 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante?Passione e un mic rest...

3642 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timpAm ...

2504 vizite 4 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Fabrica de mancare a Baltii Albe

Oamenii acestia de la Max Grup Company au o multime de restaurante, peste 30, dintre care Trattoria Monza din Baba Novac pare sa fie cu cel mai mare trafic si volum. M-am uitat pe lista: Taverna Racilor, doua restaurante Santorini, La Ciurucuri, Beraria Park, Bistro 37-39, Najee si Babanovaqe, Raw Corner, Fabrica de Mancare, Taverna Covaci, Tracia, Vineri Cafe, Ramana Garden, Scoici si Creveti, Zamon, Madlene, Beraria Park, Mystic Lounge, Tha Lake, Tracia, Salon Traian, Dream, La Estancia by La Rambla, Shrimpmania, Wanaka, BF (Beef Fish), Salon Ferdinand, Ballroom Park, Emporium, Burlesque, si poate ca si altele… Am fost si eu la cateva, insa nu am mai vazut atata lume adunata intr-un singur loc. Din acest punct de vedere, Trattoria Monza pare sa fie pentru Balta Alba ceea ce este La Cocosu’ Rosu pentru Militari, doar ca Trattoria Monza e italienesc, iar La Cocosu’ Rosu e preponderent romanesc.

De fapt, Trattoria Monza se si subintituleaza “Trattoria Monza – pizza si pasta”, insa au de toate in meniu, nu doar asta. Mi-au si spus, chiar cu mandrie, ca au peste 400 de feluri… 🙂

Trattoria Monza e pe marele bulevard Baba Novac, peste drum de Parcul Titan si langa alte doua restaurante, tot ale lor, Najee si Ba Ba No Wa Qe. Acolo e o constructie mare de pe vremea comunismului, se vede dupa stil, cred ca a fost ceva comercial. E foarte mare, fara etaj, pare chiar un ansamblu. Eu am vazut un salon mare, amenajat destul de provincial, insa tot acolo se pare ca e si o sala separata de evenimente si cine mai stie ce.

Terasele sunt interesante, insa, la Trattoria Monza. Am vazut doua: una mare, deschisa, chiar la bulevard, printre multi copaci, peste o alee fata de terasa betonata din extensia cladirii, si inca o terasa in lateral, ceva mai mica.

Meniul e imens la Trattoria Monza, dupa cum am spus, in stilul provincial bucurestean. Bucatarie italiana populara, multa pizza. Eu am luat o supa crema de ciuperci si o pizza – normale, cam cum ma si asteptam sa fie la o astfel de cantina de mare trafic.

Serviciul nu are cum sa fie personal si atent intr-un astfel de restaurant de volum si cu preturi populare, nicaieri in lume, nu trebuie sa te astepti la ceva ce nu se poate mai mult de atat. Mai ales la 34C, cu bietii copii obligati sa poarte camasi cu maneca lunga si incheiati la gat. Daca primesti ce ai nevoie intr-un timp rezonabil, intr-un astfel de furnicar, e absolut suficient.

Si asa s-a si intamplat la Trattoria Monza: chelnerul a venit repede, mancarea intr-un timp rezonabil, cand aveam nevoie de ceva il gaseam repede pe chelner, sau pe altii, pentru ca erau multi.

Lume foarte multa la Trattoria Monza, familii in toate configuratiile, pensionare care beau bere, mamici si tatici cu sugari. Au si un loc de joaca la Trattoria Monza, cu mai multe instalatii, folosit din plin de catre minusculii clienti.

Pentru un restaurant popular, de cartier, Trattoria Monza isi face foarte bine treaba, e ceea ce isi propune sa fie, si apreciez asta, ca de fiecare data cand vad un lucru bine facut. (GB – septembrie 2018)

Data actualizarii: 28/08/2019

Trattoria Monza  - Str. Baba Novac, nr. 25 (Balta Alba)

  • Claudiu :

    Prima și ultima oară in acest local. Mâncare submediocra, ciorba de burta avea carnea nefiarta, padella piccant fără gust, carnea uscata, clătitele cred ca erau făcute de dimineata (marginile erau întărite/carton), măcar ospătarul a avut bunul simt și nu le-a mai trecut pe bon.

  • Anonim :

    O firma care nu isi platesc angajatii,muncesti ca un sclav cate 15 ore si la salariu te duce cu vorba ,si vorbesc in special de cei de la Beraria Centrala care patron este tot cel de la Trattoria .O sa le fac reclamatii peste tot si la Anpc,Itm ptr ca se lucreaza la negru ,si nu se dau salariile.

  • Zamfir Cătălin :

    Și eu auzisem lucruri bune despre ei dar se pare că pandemia i-a afectat serios, bucătăria sub orice critica pastele carbonara nu au nici o legătură cu realitatea o bătaie de joc adusa clienților, tagliata di manzo adusa reincalzita cred era refuzata și adusa la noi, nici un fel de ventilație pe terasa, la nota de plata o bere de care nu știam nimic în ideea ca noi am consumat doar vin, în concluzie o experienta total dezamăgitoare. De ospătari chiar nu merita sa spun ceva pentru ca nu au nici o treaba cu meseria aceasta… Rușine lor.

  • Mihaela Dan :

    Locatie buna, mancare moderat de gustoasa, servire extrem de inceata, timp mare de asteptare, wc uri infecte!

  • Cosmin :

    De la deschidere si pana anul acesta in Aprilie [cand am fost ultima oara], s-au schimbat multe! De la chelnerii, foarte amabili, prompti la cerintele clientilor, cu zambetul pe buze si bucatarii foarte priceputi, care i-am gasit prima data si cu care ma obisnuisem , atat eu cat si familia mea, prietenii nostri,….la niste copii ”brunetei”[ca sa nu ma exprim grosolan], care apar pe la inceputul plictiselii, dupa cele 3o de min de asteptare , si care vin cu o fata de inmormantare, de parca ti-ar spune: ”ce plm mai vreti si voi , mah?”, de parca le rapesti din timpul lor liber si ii pui sa iti gateasca, nu ca ar fi platiti pt asta! Iar bucatarii…. Fereasca Dumnezeu! Daca va povestesc 2-3 din ”excapadele” avute la T.M, o sa spuneti ca fac anti-reclama! Pe scurt! Am primit paste Carbonara cu fire de par [clar, refuzate]! O portie de Costine di Maiale [coste de porc],…fix cat o palma si jumatate, aproximativ 5-6 cm late, dar am avut impresia ca porcul ala, era din Somalia! Mai oameni buni, dupa ce ca erau arse, cred ca am adunat [la propriu], cat sa folosesc o felie de focaccia! Va dau cuvantul meu! Alta data, sotia, a comandat o salata mediteraneana! Va dau cuvantul meu de om, ca a gasit un vierme din acela de salata verde! Mi-au explicat ca ”e normal”, pt ca salata verde, mai vine cu asa ceva printre frunze! Dar cu atata lejeritate, de nu am mai inteles nimic…. E normal ca salata sa aibe acele ”lighioane”, sau e normal sa le gaseasca clientul in portie?!?!? Nici acum nu imi dau seama! In fine,….daca continui, o sa credeti ca aberez! Culmea, nu….inca detin pozele de atunci! 😀 Daca doriti , le postez?! In rest, totul e sublim! 😛 Sa aveti pofta! 😀

  • BucurieEsti :

    locatie buna. personal dragut. tot ce am comandat pana acum a fost f.bun. timp de asteptare mic.

    • Cosmin :

      La cata lume mai merge acolo, si majoritatea, doar pt o bere sau o cafea….e normal sa asteptati putin! Daca sunteti un client/-a vechi/-e, v-ati da seama de diferentele enorme, intre T.M. de acum cativa ani, si cel de acum! Dintr-o terasa unde nu gaseai locuri dupa ora 2o.oo, a ajuns o bodega de cartier!

  • Baba Novac :

    Nu cunosc un restaurant cu o servire mai proastă. În sensul lipsei de profesionalism și respect față de clienți.

  • Dă-i un răspuns lui Claudiu Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close