Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ajun...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Fitto Cafe: intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile ...

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

De ce sa te duci sa mananci La Costas? Restaurantul acesta de pe Ca...

Ultimul container dintr-un sir de vreo trei sau patru care au fost pus...

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Afiseaza

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului

Am revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita – atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant cu bucatarie uruguayana, preponderent steakhouse.

Acum i-am regasit ca restaurant cu bucatarie spaniola si uruguayana, cu numele alungit la La Estancia by La Rambla, adica uniti cu cei care avusesera La Rambla inainte, la Piata Victoriei, si ma tot intrebam daca au inchis de tot sau doar s-au mutat. Contopirea aceasta s-a produs in aceasta primavara, din cate mi-au spus.

La Estancia by La Rambla arata destul de spectaculos, s-a investit mult in amenajare, e unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului. Si gradina e foarte frumoasa, mare, bine amenajata. Au saloanele pe doua niveluri, iar la etaj o terasa de balcon, interesanta si aceea.

Meniul s-a mai lungit fata de cel pe care il stiam de la primul La Estancia, au adaugat unele mancaruri pe care le avusesera si la La Rambla, desigur. Bucatarie spaniola clasica, traditionala, fara inovatii vizibile de bucatarie fina sau de alte originalitati.

Noi am avut un piure cu trufe fara trufe, nimic special cu el in rest, o supa de ceapa cu branza de capra gratinata, destul de buna, boabe de porumb picante, destul de bune si acestea, niste pachetele cu spanac si cu carne, bune, de asemenea. Crevetii au fost buni; sosul aducea mai degraba a maioneza decat a sos de lamaie si unt.

Serviciul a avut particularitaile lui la La Estancia by La Rambla. O duduie mai autoritara m-a masurat cand am intrat, asteptand sa-i dau eu primul buna ziua, si cand a vazut ca ma incapatanez sa nu o fac, mi-a intors spatele si a plecat. M-a luat apoi in primire o duduita mai bine dispusa, placuta si vorbareata, cu care ne-am inteles bine. Nota mare de la servicii ei o datoreaza. Insa a disparut repede si aceast personaj pozitiv, asa ca farfuriile goale s-au adunat pe masa noastra pana cand au ajuns fix ca acelea din poza. Daca as fi fost eu chelnerul de la bar, la cativa pasi de clientii debordati de farfurii murdare, nu m-as fi jucat tot timpul pe telefon, neavand altceva de facut, ci as fi luat eu farfuriile de pe masa clientului, daca chelnerita zglobie nu era de gasit. Dar nu am fost, asa ca farfuriile goale au stat bine – mersi vreo jumatate de ceas acolo…

Erau putini clienti la La Estancia by La Rambla la pranz, o singura masa mai era ocupata. Nu cred ca preturile le-au speriat clientii, pentru ca par rezonabile, si mancarea e destul de buna, dupa cum am spus. Sa vedem cum vor merge mai departe, au tot ce le trebuie ca sa aiba succes, iar derapajele cu serviciile sunt chiar cele mai simple lucruri de rezolvat, si fara vreo cheltuiala semnificativa… (GB – iulie 2018)

Gustavo Hernandez

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu specific uruguayan La Estancia din Bucuresti. Chef Gustavo Hernandez are 45 de ani si s-a nascut chiar in capitala Uruguayului,...

La Estancia Grand Opening

Restaurantul cu specific uruguayan La Estancia din cartierul bucurestean Primaverii a organizat joi, 23 noiembrie 2017, un eveniment de deschidere oficiala odata cu trecerea sa in cadrul Max Grup, cel...

Grand Opening – Travel Party cu vinuri din Transnistria

Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia, a gazduit Grand Opening - Travel Party, un eveniment la care Kvint, producatorul de vinuri din Transni...

Data actualizarii: 20/05/2019

La Estancia by La Rambla

  • Alvaro :

    Buna seara. Sunt eu, Alvaro, tanarul bucatar din Uruguay. Nu am invatat romaneste, inca, dar dictez unei peietene. Va astept cu drag sa reveniti, de data asta sunteti invitatul nostru. Nu stiau cine sunteti, dar acum puteti face cate poze doriti, iar eu sunt pregatit sa ma fotografiati cat doriti. Poate gasesc si eu o novia-prietena……si colega ospatarita inimoasa va roaga sa schimbati poza….nu o avantajeaza. Deci, cand veniti????
    Multumim de review.