Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentare pe Restocracy

Ord. dupa

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

288 vizite

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

1588 vizite

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

15 vizite

“După ce a venit primul nostru espressor, probabilitatea ca visul s...

95 vizite

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului Am reve...

5763 vizite 1 comentarii

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin! M-am intors la A...

1048 vizite

Chelnerita nu se putea ocupa de noi fiindca... lua masa! Nu credeam...

667 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

756 vizite

Ca sa nu spuna lumea ca nu au si ei restaurant... Hilton Garden Inn...

334 vizite

Ce merge in Baba Novac si la Piata Muncii s-ar putea sa nu mearga si i...

1356 vizite

Un restaurant corect de trafic turistic Trattoria Romana e un resta...

276 vizite

O fi un bistrou - bakery - coffee club pentru ASE-istii de peste drum?...

269 vizite

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment... KOS e...

1627 vizite 1 comentarii

Bistrou cu motociclisti frumosi Putini stiu acum cine a fost Mobra,...

2203 vizite

Foarte bun, foarte scump Sushi Room e restaurantul de sushi si buca...

1371 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

5516 vizite

Iti vine sa vomiti de la mirosul de tigari Olio este un restaurant ...

985 vizite

Fabuloasa gradina de pe Toamnei 101 Moudy's Kitchen e restaurantul...

2608 vizite

O pizzerie de burlaci Omul din poza a deschis acum trei luni o ...

768 vizite

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca. Bistro Ateli...

399 vizite

Bucataria romaneasca dincolo de sarmale si tochitura Zahana 33 de l...

1373 vizite

Cine se crede bucatarul acela de imi ia 70 de lei pe o supa de peste c...

1200 vizite 2 comentarii

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

848 vizite

De ce nu or fi aflat cei din Floreasca ce noroc a dat peste ei? Dup...

316 vizite

Unii spun ca e cel mai bun restaurant italian din Bucuresti Osteria...

1828 vizite

O mica terasa de grill in Piata Dorobantilor Am revenit la Steak Up...

671 vizite

Probabil va ajunge o banala sala de mese pentru micul dejun al hotelul...

257 vizite

Una dintre cele mai spectaculoase terase de vara din Bucuresti Acum...

1234 vizite

Pionierii de pe piata boemei bucurestene Lente de pe strada General...

379 vizite

Un bistrou cinstit Muse Bistro e un mic bistrou, dupa cum numele sp...

399 vizite

Sushi ardelenesc Hiro Sushi e un mic restaurant de sushi, dar si al...

560 vizite

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

794 vizite

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

1221 vizite

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de... Ambiance...

1882 vizite

Singurul restaurant din mijlocul Bucurestiului la care nu ai avea cura...

617 vizite

Aparent, alta decadere iremediabila a unui restaurant in care s-a inve...

265 vizite

Terasa de vara pentru muzica si distractie, mai putin pentru mancare ...

3619 vizite

Un mic bistrou de paste care merita incercat cand esti pe la Piata Flo...

857 vizite

Atentie la aroganta atunci cand platesti o chirie de 12,000€ pe luna...

307 vizite

Traditional grecesc de la ambianta la mancare Athos e un restaurant...

367 vizite

O mancare ce ar fi fost foarte buna pe vremea comunistilor Oricat m...

1320 vizite

Street food scump in Piata Dorobantilor. In diverse locuri din lume...

205 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare buna din centrul Bucuresti...

416 vizite

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

581 vizite

S-a inchis definitiv dupa multi ani de functionare. S-a deschis un res...

293 vizite

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofeta...

1209 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

5270 vizite

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

309 vizite

O noua incercare, mancare la fel de buna si de originala Kane s-a r...

3513 vizite 4 comentarii

Cum mananca francezii Ici et La s-a mutat din casa aceea oribil a...

1758 vizite

E restaurantul celor care au si Isoletta, e chiar langa ei; l-au inchi...

226 vizite

Sigur ma va suna domnul Sami (sau Samy?) sa-mi arate ca mancarea de la...

747 vizite

MERON e o cafenea interesanta in Piata Victoriei, pacat ca nu m-au las...

330 vizite

157 vizite

GensDuBien este un local boem din Bucuresti, situat pe bd. Dacia, nr. ...

94 vizite

Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bun ...

1175 vizite

2631 vizite

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

340 vizite

Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta Gastr...

1714 vizite

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

461 vizite

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

2565 vizite

Terasa Monteoru este situata pe Calea Victoriei, nr. 115, la intersect...

188 vizite

664 vizite

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la...

1174 vizite

2098 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului

Am revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita – atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant cu bucatarie uruguayana, preponderent steakhouse.

Acum i-am regasit ca restaurant cu bucatarie spaniola si uruguayana, cu numele alungit la La Estancia by La Rambla, adica uniti cu cei care avusesera La Rambla inainte, la Piata Victoriei, si ma tot intrebam daca au inchis de tot sau doar s-au mutat. Contopirea aceasta s-a produs in aceasta primavara, din cate mi-au spus.

La Estancia by La Rambla arata destul de spectaculos, s-a investit mult in amenajare, e unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului. Si gradina e foarte frumoasa, mare, bine amenajata. Au saloanele pe doua niveluri, iar la etaj o terasa de balcon, interesanta si aceea.

Meniul s-a mai lungit fata de cel pe care il stiam de la primul La Estancia, au adaugat unele mancaruri pe care le avusesera si la La Rambla, desigur. Bucatarie spaniola clasica, traditionala, fara inovatii vizibile de bucatarie fina sau de alte originalitati.

Noi am avut un piure cu trufe fara trufe, nimic special cu el in rest, o supa de ceapa cu branza de capra gratinata, destul de buna, boabe de porumb picante, destul de bune si acestea, niste pachetele cu spanac si cu carne, bune, de asemenea. Crevetii au fost buni; sosul aducea mai degraba a maioneza decat a sos de lamaie si unt.

Serviciul a avut particularitaile lui la La Estancia by La Rambla. O duduie mai autoritara m-a masurat cand am intrat, asteptand sa-i dau eu primul buna ziua, si cand a vazut ca ma incapatanez sa nu o fac, mi-a intors spatele si a plecat. M-a luat apoi in primire o duduita mai bine dispusa, placuta si vorbareata, cu care ne-am inteles bine. Nota mare de la servicii ei o datoreaza. Insa a disparut repede si aceast personaj pozitiv, asa ca farfuriile goale s-au adunat pe masa noastra pana cand au ajuns fix ca acelea din poza. Daca as fi fost eu chelnerul de la bar, la cativa pasi de clientii debordati de farfurii murdare, nu m-as fi jucat tot timpul pe telefon, neavand altceva de facut, ci as fi luat eu farfuriile de pe masa clientului, daca chelnerita zglobie nu era de gasit. Dar nu am fost, asa ca farfuriile goale au stat bine – mersi vreo jumatate de ceas acolo…

Erau putini clienti la La Estancia by La Rambla la pranz, o singura masa mai era ocupata. Nu cred ca preturile le-au speriat clientii, pentru ca par rezonabile, si mancarea e destul de buna, dupa cum am spus. Sa vedem cum vor merge mai departe, au tot ce le trebuie ca sa aiba succes, iar derapajele cu serviciile sunt chiar cele mai simple lucruri de rezolvat, si fara vreo cheltuiala semnificativa… (GB – iulie 2018)

Gustavo Hernandez

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu specific uruguayan La Estancia din Bucuresti. Chef Gustavo Hernandez are 45 de ani si s-a nascut chiar in capitala Uruguayului,...

La Estancia Grand Opening

Restaurantul cu specific uruguayan La Estancia din cartierul bucurestean Primaverii a organizat joi, 23 noiembrie 2017, un eveniment de deschidere oficiala odata cu trecerea sa in cadrul Max Grup, cel...

Grand Opening – Travel Party cu vinuri din Transnistria

Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia, a gazduit Grand Opening - Travel Party, un eveniment la care Kvint, producatorul de vinuri din Transni...

Data actualizarii: 27/01/2019

La Estancia by La Rambla

  • Alvaro :

    Buna seara. Sunt eu, Alvaro, tanarul bucatar din Uruguay. Nu am invatat romaneste, inca, dar dictez unei peietene. Va astept cu drag sa reveniti, de data asta sunteti invitatul nostru. Nu stiau cine sunteti, dar acum puteti face cate poze doriti, iar eu sunt pregatit sa ma fotografiati cat doriti. Poate gasesc si eu o novia-prietena……si colega ospatarita inimoasa va roaga sa schimbati poza….nu o avantajeaza. Deci, cand veniti????
    Multumim de review.

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.