Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina Corto Malt...

4672 vizite

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

4603 vizite

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

5925 vizite

GastroLab este un restaurant cu bucatarie ungureasca reinterpretata, s...

611 vizite

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

1417 vizite

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului A...

6264 vizite

Cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti Pata Negra e un restau...

3650 vizite

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenul me...

2045 vizite

Ce o fi fost mai intai la Gok-Oguz, restaurantul sau lucrurile din cas...

286 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

1164 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

1724 vizite

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului Am reve...

5570 vizite

De luat in calcul si atunci cand vreti o mancare roamaneasca serioasa ...

2053 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

2454 vizite

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

1538 vizite

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucurestean Blue...

1004 vizite

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

6385 vizite

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin Vacamuu...

919 vizite

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

675 vizite

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti? A fost primul restaurant ...

951 vizite

Mancare si ambianta americane langa Biserica Alba Pow Wow e un loca...

1279 vizite

Cred ca lumea s-ar astepta la un restaurant mai sofisticat de atat ...

40 vizite

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

1411 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1722 vizite

Pentru cand iti vine sa spui: "Ce ... doar o viata are omu!" Rar mi...

134 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

3404 vizite

Pentru cine poate sa descopere specificitatile unor bucatarii national...

84 vizite

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

3224 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

845 vizite

Nu stiu daca mancarea atrage mai mult la El Torito, sau culorile E...

564 vizite

21 vizite

27 vizite

27 vizite

58 vizite

25 vizite
Afiseaza
vizualizari

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului

Am revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita – atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant cu bucatarie uruguayana, preponderent steakhouse.

Acum i-am regasit ca restaurant cu bucatarie spaniola si uruguayana, cu numele alungit la La Estancia by La Rambla, adica uniti cu cei care avusesera La Rambla inainte, la Piata Victoriei, si ma tot intrebam daca au inchis de tot sau doar s-au mutat. Contopirea aceasta s-a produs in aceasta primavara, din cate mi-au spus.

La Estancia by La Rambla arata destul de spectaculos, s-a investit mult in amenajare, e unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului. Si gradina e foarte frumoasa, mare, bine amenajata. Au saloanele pe doua niveluri, iar la etaj o terasa de balcon, interesanta si aceea.

Meniul s-a mai lungit fata de cel pe care il stiam de la primul La Estancia, au adaugat unele mancaruri pe care le avusesera si la La Rambla, desigur. Bucatarie spaniola clasica, traditionala, fara inovatii vizibile de bucatarie fina sau de alte originalitati.

Noi am avut un piure cu trufe fara trufe, nimic special cu el in rest, o supa de ceapa cu branza de capra gratinata, destul de buna, boabe de porumb picante, destul de bune si acestea, niste pachetele cu spanac si cu carne, bune, de asemenea. Crevetii au fost buni; sosul aducea mai degraba a maioneza decat a sos de lamaie si unt.

Serviciul a avut particularitaile lui la La Estancia by La Rambla. O duduie mai autoritara m-a masurat cand am intrat, asteptand sa-i dau eu primul buna ziua, si cand a vazut ca ma incapatanez sa nu o fac, mi-a intors spatele si a plecat. M-a luat apoi in primire o duduita mai bine dispusa, placuta si vorbareata, cu care ne-am inteles bine. Nota mare de la servicii ei o datoreaza. Insa a disparut repede si aceast personaj pozitiv, asa ca farfuriile goale s-au adunat pe masa noastra pana cand au ajuns fix ca acelea din poza. Daca as fi fost eu chelnerul de la bar, la cativa pasi de clientii debordati de farfurii murdare, nu m-as fi jucat tot timpul pe telefon, neavand altceva de facut, ci as fi luat eu farfuriile de pe masa clientului, daca chelnerita zglobie nu era de gasit. Dar nu am fost, asa ca farfuriile goale au stat bine – mersi vreo jumatate de ceas acolo…

Erau putini clienti la La Estancia by La Rambla la pranz, o singura masa mai era ocupata. Nu cred ca preturile le-au speriat clientii, pentru ca par rezonabile, si mancarea e destul de buna, dupa cum am spus. Sa vedem cum vor merge mai departe, au tot ce le trebuie ca sa aiba succes, iar derapajele cu serviciile sunt chiar cele mai simple lucruri de rezolvat, si fara vreo cheltuiala semnificativa… (GB – iulie 2018)

Gustavo Hernandez

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu specific uruguayan La Estancia din Bucuresti. Chef Gustavo Hernandez are 45 de ani si s-a nascut chiar in capitala Uruguayului,...

La Estancia Grand Opening

Restaurantul cu specific uruguayan La Estancia din cartierul bucurestean Primaverii a organizat joi, 23 noiembrie 2017, un eveniment de deschidere oficiala odata cu trecerea sa in cadrul Max Grup, cel...

Grand Opening – Travel Party cu vinuri din Transnistria

Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia, a gazduit Grand Opening - Travel Party, un eveniment la care Kvint, producatorul de vinuri din Transni...

Data actualizarii: 05/08/2018

La Estancia by La Rambla

  • Alvaro :

    Buna seara. Sunt eu, Alvaro, tanarul bucatar din Uruguay. Nu am invatat romaneste, inca, dar dictez unei peietene. Va astept cu drag sa reveniti, de data asta sunteti invitatul nostru. Nu stiau cine sunteti, dar acum puteti face cate poze doriti, iar eu sunt pregatit sa ma fotografiati cat doriti. Poate gasesc si eu o novia-prietena……si colega ospatarita inimoasa va roaga sa schimbati poza….nu o avantajeaza. Deci, cand veniti????
    Multumim de review.

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.