Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului

Am revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita – atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant cu bucatarie uruguayana, preponderent steakhouse.

Acum i-am regasit ca restaurant cu bucatarie spaniola si uruguayana, cu numele alungit la La Estancia by La Rambla, adica uniti cu cei care avusesera La Rambla inainte, la Piata Victoriei, si ma tot intrebam daca au inchis de tot sau doar s-au mutat. Contopirea aceasta s-a produs in aceasta primavara, din cate mi-au spus.

La Estancia by La Rambla arata destul de spectaculos, s-a investit mult in amenajare, e unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului. Si gradina e foarte frumoasa, mare, bine amenajata. Au saloanele pe doua niveluri, iar la etaj o terasa de balcon, interesanta si aceea.

Meniul s-a mai lungit fata de cel pe care il stiam de la primul La Estancia, au adaugat unele mancaruri pe care le avusesera si la La Rambla, desigur. Bucatarie spaniola clasica, traditionala, fara inovatii vizibile de bucatarie fina sau de alte originalitati.

Noi am avut un piure cu trufe fara trufe, nimic special cu el in rest, o supa de ceapa cu branza de capra gratinata, destul de buna, boabe de porumb picante, destul de bune si acestea, niste pachetele cu spanac si cu carne, bune, de asemenea. Crevetii au fost buni; sosul aducea mai degraba a maioneza decat a sos de lamaie si unt.

Serviciul a avut particularitaile lui la La Estancia by La Rambla. O duduie mai autoritara m-a masurat cand am intrat, asteptand sa-i dau eu primul buna ziua, si cand a vazut ca ma incapatanez sa nu o fac, mi-a intors spatele si a plecat. M-a luat apoi in primire o duduita mai bine dispusa, placuta si vorbareata, cu care ne-am inteles bine. Nota mare de la servicii ei o datoreaza. Insa a disparut repede si aceast personaj pozitiv, asa ca farfuriile goale s-au adunat pe masa noastra pana cand au ajuns fix ca acelea din poza. Daca as fi fost eu chelnerul de la bar, la cativa pasi de clientii debordati de farfurii murdare, nu m-as fi jucat tot timpul pe telefon, neavand altceva de facut, ci as fi luat eu farfuriile de pe masa clientului, daca chelnerita zglobie nu era de gasit. Dar nu am fost, asa ca farfuriile goale au stat bine – mersi vreo jumatate de ceas acolo…

Erau putini clienti la La Estancia by La Rambla la pranz, o singura masa mai era ocupata. Nu cred ca preturile le-au speriat clientii, pentru ca par rezonabile, si mancarea e destul de buna, dupa cum am spus. Sa vedem cum vor merge mai departe, au tot ce le trebuie ca sa aiba succes, iar derapajele cu serviciile sunt chiar cele mai simple lucruri de rezolvat, si fara vreo cheltuiala semnificativa… (GB – iulie 2018)

Gustavo Hernandez

Gustavo Hernandez este proprietarul, dar si Chef-ul restaurantului cu specific uruguayan La Estancia din Bucuresti.Chef Gustavo Hernandez are 45 de ani si s-a nascut chiar in capitala Uruguayului,...

La Estancia Grand Opening

Restaurantul cu specific uruguayan La Estancia din cartierul bucurestean Primaverii a organizat joi, 23 noiembrie 2017, un eveniment de deschidere oficiala odata cu trecerea sa in cadrul Max Grup, cel...

Grand Opening – Travel Party cu vinuri din Transnistria

Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia, a gazduit Grand Opening - Travel Party, un eveniment la care Kvint, producatorul de vinuri din Transni...

Data actualizarii: 15/11/2019

La Estancia by La Rambla  - Str. Herastrau, nr. 4 (Piata Charles de Gaulle)

  • Alvaro :

    Buna seara. Sunt eu, Alvaro, tanarul bucatar din Uruguay. Nu am invatat romaneste, inca, dar dictez unei peietene. Va astept cu drag sa reveniti, de data asta sunteti invitatul nostru. Nu stiau cine sunteti, dar acum puteti face cate poze doriti, iar eu sunt pregatit sa ma fotografiati cat doriti. Poate gasesc si eu o novia-prietena……si colega ospatarita inimoasa va roaga sa schimbati poza….nu o avantajeaza. Deci, cand veniti????
    Multumim de review.

  • Dă-i un răspuns lui Alvaro Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close