Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
(Nov 2023 )
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
(Nov 2023 )
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
(Nov 2023 )
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
(Nov 2023 )
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...
(Nov 2023 )
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
(Oct 2023 )
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
(Oct 2023 )
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
(Oct 2023 )
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
(Oct 2023 )
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
(Oct 2023 )
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
(Sep 2023 )
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...
(Sep 2023 )
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
(Jul 2023 )
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
(Jul 2023 )
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
(Jun 2023 )
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
(Jun 2023 )
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
(Jun 2023 )
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
(Jun 2023 )
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
(May 2023 )
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
(May 2023 )
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
(May 2023 )
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
(Apr 2023 )
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
(Mar 2023 )
KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...
(Mar 2023 )
Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...
(Mar 2023 )
La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...
(Mar 2023 )
Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...
(Mar 2023 )
Devenită epicentru pe harta cultural-continentală, Timișoara ș...
(Mar 2023 )
Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...
(Feb 2023 )
Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...
(Feb 2023 )
Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...
(Feb 2023 )
Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...
(Feb 2023 )
Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...
(Jan 2023 )
Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
(Dec 2022 )
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
(Dec 2022 )
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
(Nov 2022 )
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
(Nov 2022 )
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
(Nov 2022 )
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
(Nov 2022 )
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
(Nov 2022 )
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
(Nov 2022 )
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
(Oct 2022 )
Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
(Oct 2022 )
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...
(Oct 2022 )
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
(Oct 2022 )
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
(Oct 2022 )
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
(Oct 2022 )
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
Joi, 26 octombrie 2017, incepand cu orele 19.00, restaurantul cu specific uruguayan, La Estancia , a gazduit Grand Opening – Travel Party, un eveniment la care Kvint , producatorul de vinuri din Transnistria, a fost prezent cu o gama larga de vinuri.
De asemenea, la eveniment au participat numerosi invitati: proprietari si directori de hoteluri si de agentii de turism, directori de corporatii, jurnalisti, bloggeri si diferite personalitati ale vietii mondene din Capitala. (Daniel Catoi – octombrie 2017)
La Estancia by La Rambla
Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale BucurestiuluiAm revenit la La Estancia din Bulevardul Primaverii la un an de la prima vizita - atunci foarte aproape de deschiderea lor ca restaurant ...
Data actualizarii: 22/11/2017