Restaurantele Restocracy cu bucatarie libaneza, persana si alte arabesti din Orientul Mijlociu si Nordul Africii

Ord. dupa

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu in primele cateva cele ma...

5242 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5410 vizite

Restaurant libanez cu clientela mondena Zaitoone e un restaurant di...

3018 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

7557 vizite

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

3196 vizite

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

5630 vizite

Luxul oriental asa cum il puteti vedea in putine alte locuri Am fos...

1369 vizite

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

2753 vizite

Un restaurant libanez asezat Tulin e un restaurant libanez destul d...

1079 vizite
Afiseaza
vizualizari

Un restaurant libanez asezat

Tulin e un restaurant libanez destul de vechi al Bucurestiului, intr-o zona frumoasa a orasului vechi, intre Biserica Schitu Magureanu si Nuntiatura Apostolica. Am vazut ca i-au dat si un nume minusculului scuar de peste drum de Biserica, acum se numeste Piata Sfantul Papa Ioan Paul al II-lea.

Tulin are o casa veche suprainaltata, e renovata, arata bine. Au un salon la parter si doua la etaj, amenajate simplu, cu mobilier masiv din lemn, fete de masa, cateva tablouri pe pereti. Nu sunt atenti la detalii pana la capat, totusi: aerul conditionat avea un strat gros de murdarie pe el, si mai vedeai tot felul de lucruri marunte care ar fi putut sa fie indreptate in doua ceasuri, cu un efort minim.

Au meniul libanez clasic la Tulin, felurile arhicunoscute de-acum bucurestenilor. Mancarea a fost buna: humus, limba, fatoush, vinete. Am cerut si Kafta, insa au uitat sa o aduca si nu am mai stat. Lipia e crocanta. Le-au adus in niste vase atat de mici, incat a fost o adevarata aventura sa mananci din ele, aproape inevitabil dadeai ceva pe fata de masa si te simteai vinovat.

Serviciul a fost bun, foarte rapizi. Preturile sunt putin mai mari decat la alte restaurante libaneze, insa raman rezonabile. Clienti aveau destui.

Tulin e un restaurant libanez asezat, cu mancare buna, cred ca au o clientele fidela, asa ca e de asteptat sa-l gasim tot acolo si dupa alti cativa ani… (GB – octombrie 2017)

Data actualizarii: 10/09/2018

Tulin

  • Catalin S. :

    Va salut ! Am fost vineri la acest restaurant si mi s-a intamplat acelasi lucru, si anume au uitat unul din felurile comandate, si chiar daca facea parte din gustare, l-au adus dupa desert….important este ca au acceptat returul si, deci, neplata. In rest : servire rapida, personal amabil, felurile gatite bine, preturile acceptabile. Voi reveni cu siguranta.