Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Faptul ca anumite categorii de grasimi sunt nu numai sanatoase, ci si absolut indispensabile bunei functionari a organismului este un lucru admis si sustinut de cele mai serioase studii stiintifice si de catre cei mai prestigiosi specialisti ai momentului. De altfel, pana si grasimile de origine animala (saturate, colesterol-ul) s-au dovedit a fi total inofensive si chiar extrem de necesare pentru un organism sanatos, teoriile vechi, care sustineau ca aceste grasimi sunt daunatoare, fiind in zilele noastre infirmate in totalitate.

Insa, cu toate ca dietele foarte bogate in grasimi capata pe zi ce trece o popularitate din ce in ce mai mare, este bine de stiut ca nu toate grasimile sunt egale. Mai exact, nu toate sunt sanatoase. Astfel, fara a intra in foarte mult in detalii, este important sa ne ferim de… (citeste mai mult pe Alimentespeciale.ro)

Interviu Restocracy cu Dani Prodan, Head Cheful restaurantului Sardin, Bucuresti

Data actualizarii: 07/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close