Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Jan 2023 )
Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...
(Jan 2023 )
S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...
(Jan 2023 )
Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...
(Dec 2022 )
5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...
(Dec 2022 )
„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...
(Nov 2022 )
5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...
(Nov 2022 )
„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...
(Nov 2022 )
În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...
(Nov 2022 )
Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...
(Nov 2022 )
La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...
(Nov 2022 )
Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...
(Oct 2022 )
Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...
(Oct 2022 )
Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine
U...
(Oct 2022 )
O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...
(Oct 2022 )
Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...
(Oct 2022 )
Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...
(Oct 2022 )
Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...
(Sep 2022 )
Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...
(Sep 2022 )
SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...
(Sep 2022 )
Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...
(Sep 2022 )
5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...
(Sep 2022 )
Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...
(Aug 2022 )
WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...
(Aug 2022 )
Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...
(Aug 2022 )
Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...
(Aug 2022 )
Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...
(Jul 2022 )
Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...
(Jul 2022 )
Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...
(Jul 2022 )
Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...
(Jul 2022 )
Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...
(Jun 2022 )
Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...
(Jun 2022 )
Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...
(Jun 2022 )
Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...
(May 2022 )
Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...
(May 2022 )
Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...
(May 2022 )
Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...
(May 2022 )
Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...
(May 2022 )
Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...
(May 2022 )
Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...
(Apr 2022 )
Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...
(Apr 2022 )
Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...
(Apr 2022 )
Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...
(Apr 2022 )
Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...
(Apr 2022 )
Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...
(Apr 2022 )
Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...
(Apr 2022 )
Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...
(Apr 2022 )
Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...
(Apr 2022 )
România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...
(Mar 2022 )
Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...
(Mar 2022 )
Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...
Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!), luand lista celor mai bune 200 de restaurante din Bucuresti si am gasit ca aceia care locuiesc sau lucreaza in zona Beller au cele mai multe restaurante bune in apropierea lor:
40 dintre cele 200 cele mai bune sunt la mai putin de 1 Km, adica “walking distance”, ajungi la ele pe jos in vreo 10-15 minute
94 dintre cele 200, adica aproape jumatate, sunt la mai putin de 2 Km, adica pana la care multi tot pe jos ar putea ajunge, daca e frumoas afara.
Tocmai am citit o stire in Ziarul Financiar ca zona Dorobantilor Floreasca a devenit “polul gastronomiei” bucurestene. Noi le confirmam acum stirea cu cifre, le spunem exact si cate sunt, cu mijloace stiintifice (fara ghilimele pe ultimul cuvant… 🙂 )
KM 0 al restaurantelor din Bucuresti
Data actualizarii: 24/07/2018