Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza pe o crestere de 20% a veniturilor

Vacamuuu breakfastRestaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public orientat spre un lifestyle sanatos si echilibrat. Prin intermediul sau, VacaMuuu vizeaza atragerea rezidentilor, antreprenorilor si publicului din corporatiile din proximitate pentru intalnirile din prima parte a zilei, precum si o crestere cu 20% a veniturilor zilnice.

Mentinerea restrictiilor la nivel de restaurante au determinat o abordare noua pentru VacaMuuu, restaurant cu traditie pe zona de steakhouse. In prezent, restaurantul din Floreasca functioneaza la o capacitate de 35% din numarul total de mese.

Conceptul nostru de business de bacanie-macelarie & Steakhouse ne-a ajutat sa trecem relativ bine peste perioada de stare de urgenta. Redeschiderea teraselor nu ne-a adus insa un numar de clienti suficient de mare incat sa compenseze scaderile evidente. In ciuda masurilor de siguranta luate, oamenii sunt inca reticenti in privinta servirii meselor in oras, iar restrictiile oricum fac ca mesele care inainte erau ocupate de 6-8 persoane sa fie acum disponibile pentru 2-4 persoane. De asemenea, exista o scadere de peste 90% in numarul de turisti, astfel incat amprenta pusa de actualul context continua sa fie destul de mare – declara Gabriel Grigore, Director General VacaMuuu.

Pariu pe mic dejun

Prin urmare, una dintre masurile luate de antreprenor este extinderea meniului, spre o zona neabordata in cei 8 ani de existenta ai restaurantului. Astfel, incepand cu
1 August, acesta devine o destinatie pentru mic dejun si brunch. Noua abordare vizeaza atat zona de clienti care lucreaza in zona si antreprenori, cat si segmentul de clienti rezidentiali, care locuiesc in proximitate. In special pentru acestia, dar nu numai, VacaMuuu si-a modificat programul de weekend spre zona de brunch targetand inclusiv familiile cu copii.

Restrictiie in ceea ce priveste activitatea din interior a restaurantului, ne fac sa extindem pe cat posibil operatiunile terasei. Atragerea clientilor pe segmentul de mic dejun este un prim pas in aceasta directie, noi fiind pana acum un restaurant tip steakhouse apreciat pentru pranz si cina. Terasa VacaMuuu are o capacitate de 48 persoane, cu posibilitate de extindere cu inca 6 mese de doua persoane. Este o alegere frecventa pentru pranzuri de afaceri sau cina. Prin extinderea meniului ne asteptam sa devina o destinatie si pentru mic dejun” –precizeaza Gabriel Grigore.

Pentru perioada urmatoare, antreprenorul estimeaza ca numarul de clienti va creste, datorita noii abordari, cu 20%.

Noul meniu Delicious Breakfast al VacaMuuu este disponibil incepand cu 1 august. Propunerile acestuia merg catre un stil de viata sanatos, echilibrat, unde gustul se imbina cu preparatele de calitate, premium si mereu proaspete, fara ingrediente congelate. Printre preparatele-vedeta cu care VacaMuuu isi doreste sa atraga noi clienti se numara Omleta cu branza proaspata de capra, Gouffre cu Somon afumat, Shakshuka si, bineinteles, Steak&Eggs.

VacaMuuu a fost deschis la Piata Floreasca (Calea Floreasca 111) in anul 2012 si este una dintre destinatiile preferate de bucuresteni si nu numai in categoria restaurantelor tip Steakhouse. In 2019, cifra de afaceri a restaurantului a fost de
9,7 miloane de lei. Pentru acest an, cifra de afaceri estimata este de 7,6 milioane de lei. (Comunicat de presa – iulie 2020)

 

Vacamuuu

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu braserie, din care poti cumpara carne pentru acasa, dar poti sa si mananci acolo ca la orice restaurant / steak house. Conceptul ...

Data actualizarii: 30/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close