Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

3797 vizite

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

4212 vizite

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

1032 vizite

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului A...

4646 vizite

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenul me...

1631 vizite

Cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti Pata Negra e un restau...

2897 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

786 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

1248 vizite

Unul dintre cele mai frumoase restaurante ale Bucurestiului Am reve...

4904 vizite

De luat in calcul si atunci cand vreti o mancare roamaneasca serioasa ...

1383 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

1880 vizite

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

1338 vizite

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucurestean Blue...

746 vizite

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

4816 vizite

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin Vacamuu...

677 vizite

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

498 vizite

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti? A fost primul restaurant ...

767 vizite

Mancare si ambianta americane langa Biserica Alba Pow Wow e un loca...

827 vizite

Restaurante germane se deschid si se inchid in Bucuresti, Die Deutsche...

863 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1304 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

2675 vizite

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

2286 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

623 vizite

Nu stiu daca mancarea atrage mai mult la El Torito, sau culorile E...

416 vizite
Afiseaza
vizualizari

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar…

Prietenul meu MN m-a mustrat ca Vacamuuu a iesit mai jos in Topul Restocracy decat credea el ca ar trebui sa fie, asa ca m-am grabit sa merg din nou la Vacamuuu si sa repar nedreptatea, daca chiar am facut-o. Ii spusesem, oricum, ca Vacamuuu are note foarte mari la mancare, si ca notele de la servicii si de la pozitionare l-au dus mai jos.

Acum am revenit, deci, si am mai luat un prieten, pe Gabriel Iovu, ca sa fie si evaluarea mai temeinica. Pana la urma, am observat ca am dat cam aceleasi note ca la vizita din martie.

Acum am luat un rib-eye maturat, cel mai bun de la ei, cotlete de miel cu os, tartar de vita, spanac si ciuperci sote, pe langa cartofii prajiti si salata de varza care vin oricum alaturi de orice fel de carne.

Lui Gabriel i-a placut tartarul de vita, mie ceva mai putin, mi s-a parut ca are prea mult gust doar de pasta de carne, cu toate ca avea si altceva in ea. La rib-eye, a fost pe dos: mie mi s-a parut foarte bun, si pentru ca avea multa grasime, printre altele, lui Gabriel i-a placut, de asemenea, insa zicea ca a mancat nu stiu unde, tot in Bucuresti, chiar si mai bun decat atat. Eu nu am mancat antricot mai bun in Bucuresti. La fel de bun da, insa mai bun nu. Mielul a fost bun si el, dar nu ceva special, am mancat si carnuri de miel ceva mai fragede si mai gustoase de atat. Cartofii prajiti foarte buni, salata de varza excelenta (cred ca avea si putin zahar), muraturile foarte bune, de asemenea, ciupercile foarte bune, spanacul bun, dar nu ca la un restaurant de fine dining. Portiile sunt destul de mari la Vacamuuu, trebuie spus…

Nu au vin romanesc la pahar la Vacamuuu, ceea ce ne-a enervat foarte tare. Eu, cel putin, ca protest, nu am mai luat nimic de baut, nici macar apa, dar m-am dus undeva alaturi si am baut un pahar de vin romanesc bun dupa.

Cat priveste serviciul de la Vacamuuu, suntem pe o cu totul alta lungime de unda. Cu Vacauuu, zic, nu cu Gabriel Iovu. Nu numai cu ei sunt pe o alta lungime de unda, desigur. Au fost mai rapizi decat data trecuta, le-am pus o nota mai mare. Aveau chelneri destui, nu am ramas fara nimic din ce aveam nevoie, pana la urma. Am vazut numai baieti, toti vanjosi si bine facuti, exact ca la Osho. Si tot ca la Osho, nu aveau chef de lucru, stateau in grup (le-am facut si o poza) si discutau aprins de-ale lor, clientii trebuiau sa astepte pana prindeau privirea vreunuia dintre ei. De noi s-a ocupat unul care si-a facut treaba bine, insa nu era in stare sa scoata vreun cuvant inteligibil. Si nici dupa ce i-am spus explicit si apasat ca vom imparti felurile de mancare, tot nu ne-a adus tacamuri pentru impartit. Sunt eu prieten cu Gabriel Iovu, Totusi nu mancam cu furculitele din aceeasi farfurie…

Preturile sunt destul de mari la Vacamuuu, dar nu ar fi o mare surpriza asta, vita de calitate e scumpa, stie toata lumea. O masa in doi, cu o sticla de vin bun, trece usor de 600 de lei. Clienti erau destui insa, si probabil ca nu toti mancau meniul ieftin al zilei.

Vacamuuu e unul (una?) dintre steakhouses de referinta ale Bucurestiului. Sa vedem daca se vor inscrie in concursul nostru de luna viitoare, in care un juriu foarmat din ambasadorii tarilor in care se mananca cea mai buna vita (nejaponeza) din lume va decide care este cel mai bun steak (nejaponez, repet) din Bucuresti… (GB & Gabriel Iovu – noiembrie 2017)

Cel mai industiral dintre steakhouse-urile din Bucuresti

Vacamuuu (cu trei “u”) e unul dintre cele mai cunoscute restaurante de carne (steakhouse) din Bucuresti, si unul dintre cele mai scumpe dintre toate restaurantele.

Vacamuuu e mare, ocupa unul dintre colturile Complexului Floreasca, chiar spre Calea Floreasca. E si macelarie si bacanie, poti cumpara carne pentru acasa si diverse alte produse.

E bine amenajat, occidental, modern, cu metal si sticla, galantare in care sunt halci mari de carne. Daca nu ai sti ce este, te-ai gandi mai degraba la un fast-food cand intri in sala aceea mare. Au si o terasa afara, pe trotuar, nu e cine stie ce, nu au o incinta proprie, e loc de trecere.

Daca m-am uitat eu cu atentie in meniu, au numai vita si miel la Vacamuuu, nu si porc sau vreo aripa de pui, cum mai gasesti in cate un alt steakhouse. Au Angus si Wagyu, si cred ca si ceva vita romaneasca. Buctarie americana, daca atr trebui sa incadram Vacamuuu undeva, totusi…

Serviciul e cam industrial, dar eficient, cu multi chelneri. Preturile sunt mari, dupa cum am spus, in special la vita “de firma”.

Clienti am vazut de fiecare data, mai ales la pranz, dar cred ca cei mai multi iu niste meniuri ale zilei cu preturi mai rezonabile.

Vacamuuu e unul dintre steakhouses de referinta ale Bucurestiului, un restaurant de volum, cu vita de cea mai buna calitate pentru cine stie sa o aprecieze, si are si bani sa o cumpere. E interesant in special pentru cei carora le place agitatia, atmosfera aceasta citadina, metropolitana. (GB – martie 2017)

Chelneri la Vacamuuu depanand amintiri

Fish House

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului Am revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish Ho...


Vacamuuu

  • V. :

    La Vacamuuu mergi pt. carne si atat (desi ar putea mult mai mult)

    Cina noastra in 7 a fost reusita, pe scurt cam asa
    Plusuri:
    Carnea e buna sau f. buna (au fost incercate diverse, antricot vita si lamb chop excelente, poate cele mai bune mancate recent)
    Atmosfera este vie, locul a fost plin, look-ul rest. e “la zi”

    Nu tocmai ok pt. un loc cu preturile V.muuu:
    Daca vii cu un vegetarian aici, nu gaseste in menu decat o salata
    Menul de vinuri e aiurea, total neechilibrat
    Cartofii prajiti au fost mult sub calitatea carnii, plini de ulei
    Din 5 optiuni desert nu au avut decat 2

    Servirea a fost buna.

    Merita vizitat pt. carne si atmosfera.

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.