Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca –...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bun BiBO Restaura...

Bistro Dorobanti este un local cu autoservire, situat pe Calea Doroban...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Cel mai prost pranz din memoria recenta Bolta Rece a fost un restau...

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

Bucataria Romaneasca e un fast-food cu autoservire in zona Calea Flore...

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Ciorbarie  este un foarte mic bistrou fast-food cu mai multe feluri d...

Ciorbe si Placinte basarabene pentru dorobantisti Am vazut pana acu...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

Das BOB Kaffeehub este o cafenea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 32...

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

Exclusive Zone Lounge este un  local high-class, cigar lounge elegant...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

Fico Gelato & More este o gelaterie si cafenea situata la Piata Fl...

A revenit gustul la Fior di Latte Am revenit la Fior di Latte p...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu intre primele cateva cele...

Fratellini Bistro - Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am aju...

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

60 de lei ravioli, 40 melcisorii... Am revenit la Grano pentru ...

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

Japanos Victoriei - Cred ca asa arata bistrourile in Japonia in orasel...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Kanpai Bistro, cele mai bune supe japoneze din oras Am fost la Kanp...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Afiseaza

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house

Vacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora CokyapiciVacamuuu e o macelarie cu braserie, din care poti cumpara carne pentru acasa, dar poti sa si mananci acolo ca la orice restaurant / steak house. Conceptul acela intalnit si la pescariile cu bistrou, la mare cautare de cand au aparut. E cea mai mare de pe piata – si aici vorbesc despre intindere, volum, sortimente.

Nu am vazut nimic semnificativ nou fata de ce am scris datile trecute. Si e de asteptat sa fie astfel, fiindca Vacamuuu a fost proiectat inca de la inceput pana in cele mai mici detalii, tocmai pentru a nu mai avea nevoie de ceva in plus multa vreme dupa aceea. Ambianta e la fel, chelnerii la fel, stau la discutii in grup si abia asteapta sa termini ce ai de spus ca sa se intoarca inapoi la ale lor, sa nu piarda ideea.

Ceva despre mancare acum, adica despre vita. Vacamuuu e un restaurant foarte mare, asa ca e normal sa aiba mai multe sortimente decat oricine altcineva, vita de toate felurile. In partea de sus e clar pana unde merg, data te uiti in meniu si vezi vitele japoneze cu preturi pe care foarte putini si le pot permite. Insa cealalta extrema e interesanta, pana unde merg cu vita de calitate mai redusa, dar si cu pret mai mic, pe cale de consecinta.

Ei bine, merg jos, chiar foarte jos, desi preturile nu arata catusi de putin asta! Am luat o vita mai ieftina (nu chiar pe cea mai ieftina, dar nici departe de ea) si a fost aproape de nemancat. Eu inteleg ideea de a da omului cat mai multe optiuni posibile si de a-l lasa pe el sa aleaga. Asumandu-si si consecintele, desigur. Insa eu nu as face asta daca as fi stapanul Vacamuuu. In primul rand, fiindca putini dintre cei care merg acolo stiu sa faca diferentele dintre vite doar citind meniul. Si apoi, chiar si unii dintre aceia care stiu, sunt sigur ca nu prea banuiesc cat de jos e limita.

Asadar, la vita scumpa si foarte scumpa de la Vacamuuu mergeti la sigur. Insa la cea ieftina, cum v-o fi norocul in ziua respectiva… (GB – aprilie 2019)

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar…

PrVacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora Cokyapiciietenul meu MN m-a mustrat ca Vacamuuu a iesit mai jos in Topul Restocracy decat credea el ca ar trebui sa fie, asa ca m-am grabit sa merg din nou la Vacamuuu si sa repar nedreptatea, daca chiar am facut-o. Ii spusesem, oricum, ca Vacamuuu are note foarte mari la mancare, si ca notele de la servicii si de la pozitionare l-au dus mai jos.

Acum am revenit, deci, si am mai luat un prieten, pe Gabriel Iovu, ca sa fie si evaluarea mai temeinica. Pana la urma, am observat ca am dat cam aceleasi note ca la vizita din martie.

Acum am luat un rib-eye maturat, cel mai bun de la ei, cotlete de miel cu os, tartar de vita, spanac si ciuperci sote, pe langa cartofii prajiti si salata de varza care vin oricum alaturi de orice fel de carne.

Lui Gabriel i-a placut tartarul de vita, mie ceva mai putin, mi s-a parut ca are prea mult gust doar de pasta de carne, cu toate ca avea si altceva in ea. La rib-eye, a fost pe dos: mie mi s-a parut foarte bun, si pentru ca avea multa grasime, printre altele, lui Gabriel i-a placut, de asemenea, insa zicea ca a mancat nu stiu unde, tot in Bucuresti, chiar si mai bun decat atat. Eu nu am mancat antricot mai bun in Bucuresti. La fel de bun da, insa mai bun nu. Mielul a fost bun si el, dar nu ceva special, am mancat si carnuri de miel ceva mai fragede si mai gustoase de atat. Cartofii prajiti foarte buni, salata de varza excelenta (cred ca avea si putin zahar), muraturile foarte bune, de asemenea, ciupercile foarte bune, spanacul bun, dar nu ca la un restaurant de fine dining. Portiile sunt destul de mari la Vacamuuu, trebuie spus…

Nu au vin romanesc la pahar la Vacamuuu, ceea ce ne-a enervat foarte tare. Eu, cel putin, ca protest… (citeste tot)

Chelneri la Vacamuuu depanand amintiri

VacaMuuu are o noua abordare

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza pe o crestere de 20% a veniturilor Restaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public o...

Fish House, aprilie 2017

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului Am revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish Ho...

Fish House

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019 Acum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al ...

Data actualizarii: 22/04/2020

Vacamuuu  - Calea Floreasca, nr. 111 (Piata Floreasca)

  • Aryman :

    Vaca Muu a devenit un dezastru…. ospătarii apatici, frig, scump…. Mai nou au primit un nou șef, un măcelar poreclit manager, arogant și agramat-Dl. Gabi, cum se recomanda. Dintr-un restaurant etalon, Vaca Muu a ajuns o bodega scumpă și friguroasă.

  • Anonim :

    varza turceasca

  • V. :

    La Vacamuuu mergi pt. carne si atat (desi ar putea mult mai mult)

    Cina noastra in 7 a fost reusita, pe scurt cam asa
    Plusuri:
    Carnea e buna sau f. buna (au fost incercate diverse, antricot vita si lamb chop excelente, poate cele mai bune mancate recent)
    Atmosfera este vie, locul a fost plin, look-ul rest. e „la zi”

    Nu tocmai ok pt. un loc cu preturile V.muuu:
    Daca vii cu un vegetarian aici, nu gaseste in menu decat o salata
    Menul de vinuri e aiurea, total neechilibrat
    Cartofii prajiti au fost mult sub calitatea carnii, plini de ulei
    Din 5 optiuni desert nu au avut decat 2

    Servirea a fost buna.

    Merita vizitat pt. carne si atmosfera.