Ultimele restaurante evaluate de catre Restocracy

Ord. dupa

 

5532 vizite

Daca vreti sa vedeti cum mancau cavalerii medievali de la supermarket ...

15 vizite

Unul dintre cele cateva restaurante-strigoi le Bucurestiului... ...

12 vizite

Marea cantina populara a Buzestiului Sunt doua restaurante Thalia i...

372 vizite

Unul dintre restaurantele mari ale cartierului Piccadilly e un rest...

579 vizite

Bucatarie indiana adevarata. De ambianta indiana m-as fi lipsit bucuro...

366 vizite

Cea mai buna mancare japoneza ne-sushi din Bucuresti Yuki e un ...

2218 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

534 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

437 vizite

Te duci pentru ce vrei la Tancabesti, dar nu pentru mancare... Am a...

1155 vizite

O patroana sloboda la gura Chez Marie Garden e un restaurant destul...

2837 vizite

Un restaurant de suflet al filaretenilor, se pare... Il Cantuccio e...

420 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

697 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

1551 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

734 vizite

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

616 vizite

Un restaurant italienesc foarte conservator Trattoria Il Calcio Bar...

250 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

600 vizite

O fi un bistrou - bakery - coffee club pentru ASE-istii de peste drum?...

188 vizite

Un restaurant romanesc bine asezat Vatra e un restaurant cu specifi...

405 vizite

Una dintre cele mai bune pizza din oras Pizzamania e un foarte inte...

144 vizite

Un frumos pas inainte Am revenit la Tuk Tuk, restaurantul thailande...

1202 vizite

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras... A...

1612 vizite

Un restaurant discret The Gallery, sau The Gallery Lounge, cum am v...

200 vizite

La tara, pe malul lacului Laguna Verde e un restaurant mare din Bal...

408 vizite

Piata Muncii bate Piata Victoriei. Cel putin pentru moment... KOS e...

1142 vizite

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi Micul restaurant ...

549 vizite

Nu puteti merge la etaj neinsotiti... Rocca e un mic restaurant pe ...

295 vizite

Asa sunt pub-urile in Japonia in zilele noastre Am revenit la Kanpa...

1756 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

467 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

4093 vizite

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

383 vizite

Un restaurant de trafic mare Au doua restaurante La Placinte la Pia...

422 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

474 vizite

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

225 vizite

Frumusete, sanatate, fericire, pizza Trattoria di Davide e fosta Mi...

308 vizite

Italienii mananca pizza si paste in Calea Vitan M-a trimis un itali...

1514 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

1414 vizite

Mancare si ambianta americane langa Biserica Alba Pow Wow e un loca...

555 vizite

Cel mai bun kebab din Bucuresti? Casa aceea veche din Alecu Russo, ...

1164 vizite

In lipsa de altceva mai bun in zona Kafeterya e o cafenea destul de...

145 vizite

O pozitionare corecta Osteria Bella Toscana s-a deschis in ianuarie...

903 vizite

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand. Zen Sus...

717 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

566 vizite

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

3771 vizite

Un pub adevarat Primus si Terminus, cele doua puburi de langa Biser...

300 vizite

Daca vreti sa dati foc cartierului de la Armeneasca Lente din strad...

362 vizite

Un restaurant traditional romanesc bine asezat Sunt doua restaurant...

718 vizite

Bistrou cu motociclisti frumosi Putini stiu acum cine a fost Mobra,...

1737 vizite

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

4628 vizite

Daca v-ati saturat, ca mine, de restaurante in stil industrial Unic...

724 vizite

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

4281 vizite

La Ivan Pescar & Scrumbia Bar, postul de sef de restaurant are alt...

1962 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

655 vizite

Daca vrei sa te simti elvetian pentru o jumatate de ceas Am stat mu...

465 vizite

Casa marii pianiste si scriitoare Vad ca sunt mai multe restaurante...

256 vizite

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

1023 vizite

Cand nu te intreaba nimeni daca bei un pahar cu vin intr-un wine bistr...

438 vizite

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin Vacamuu...

524 vizite

Foarte bun, foarte scump Sushi Room e restaurantul de sushi si buca...

673 vizite

Se mananca din nou bine in spate la Scala In coltul acela de casa b...

642 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am revenit la Ta...

555 vizite

N-am scapat de intalnirea cu managerita antipatica... :( M-am intal...

450 vizite

Restaurantul proletar Spre diferenta de multe restaurante care se s...

1118 vizite

Cine o fi fost cu ideea? Spago e un restaurant nou, deschis in ulti...

637 vizite

Daca vreti sa mancati ca in filme Aveam de facut o vizita la o fabr...

281 vizite

Un restaurant libanez in care lucrurile sunt clare Beirut e un mic ...

342 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

613 vizite

Alt restaurant de la care m-am intors imputit Funky Lounge e unul d...

610 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

3797 vizite

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucurestean Blue...

599 vizite

Boema si mancare buna - o combinatie mai putin obisnuita Therapy Bi...

933 vizite

Un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vechi restaura...

409 vizite

Un foarte bun dozaj intre vin si mancare Lovin Winebar & Bistro...

673 vizite

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

2186 vizite

Tripoli nu pare sa mai fie deloc ce a fost Tripoli a avut si vremur...

164 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

1387 vizite

Nu chiar ca pe vremea dacilor, ci a urmasilor lor, comunistii Cred ...

273 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale marelui Cotroceni Daca im...

499 vizite

Iti vine sa vomiti de la mirosul de tigari Olio este un restaurant ...

490 vizite

Coada la tartine Rue du Pain e o brutarie frantuzeasca in Piata Flo...

249 vizite

43 de pagini A3 in meniu numai cu mancarea Peking Duck e un restaur...

374 vizite

Nu va lasati pacaliti cu usurinta de vaporii lui Petcana! Sara Rest...

732 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

676 vizite

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

485 vizite

Dorina a zambit la vreo suta de clienti cat am stat eu acolo... Tre...

253 vizite

Un restaurant care lipsea la Domenii Sabatini Pizza & Restauran...

303 vizite

Sa compar buctaria italiana traditional cu cea fina, sau nu? Am fos...

211 vizite

Am mancat si eu de cateva ori in Italia ca in Italia, si nu-mi mai tre...

1104 vizite

Fabuloasa gradina de pe Toamnei 101 Moudy's Kitchen e restaurantul...

2431 vizite

O pizzerie de burlaci Omul din poza a deschis acum trei luni o pizz...

596 vizite

Chelnerul de meserie care te minte uitandu-se fix in ochii tai Oste...

518 vizite

Sa se duca altii la Coin Vert! Coin Vert e un restaurant libanez ve...

382 vizite

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului A...

3184 vizite

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca. Bistro Ateli...

222 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

577 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

379 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

1146 vizite

Viata din Matasari care bate filmele cu sicilieni Belli Siciliani e...

1674 vizite

Un restaurant numai bun pentru turisti inocenti Terasa Doamnei e un...

202 vizite
Afiseaza
vizualizari

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?

Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ionut Gagiu, talentat si muncitor, din cate am vazut, au schimbat meniul complet si au reusit un salt de peste 100 de locuri in Lista Restocracy, ajungand in prima treime in topul restaurantelor din Bucuresti in momentul in care scriu.

Nu am remarcat vreo schimbare in amenajare. Nici nu am notat detaliile ca sa pot urmari diferentele, e drept, dar nu acolo era problema lui Madame Pogany. Ambianta e cea descrisa la vizita anterioara, nu mai revin decat cu mentiunea ca le-as fi pus o nota mai mare daca nu ar fi avut o muzica atat de stridenta si de violenta incat sa-l deranjeze chiar si pe Mircea, impasibilul meu prieten cu care am luat masa la Madame Pogany, si daca mesele nu ar fi fost mult prea mici. Chiar am vrut sa inregistrez o secventa cu rockul, sau ce o fi fost acela, ca sa fie mai elocventa descrierea, insa toate difuzoarele sunt pe tavan, asa ca am renuntat. Pentru moment…

Nu e fine dining la Madame Pogany, nici nu cred ca si-au propus asta, insa noul meniu si, mai ales, ce am gasit in farfurie, ne-au facut sa-i punem si pe ei in lista restaurantelor cu bucatarii fine din Bucuresti.

Au pastrat si un meniu al zilei pentru cei mai zgarciti, meniu cu mancare banala, ceea ce cred ca e o mare… (citeste tot) (GB – noiembrie 2017)

Vor face niste schimbari majore in septembrie. Pana atunci e o cantina buna, dar nu prea mult in plus.

Cred ca Madame Pogany a fost primul restaurant care a impus in Bucuresti conceptul de “bucatarie urbana”, si l-a si pus pe firma, ca facand parte integranta din nume, practic.

Bucataria urbana e bucataria din afara restaurantelor, o bucatarie comuna, insa creativa, a celor care gatesc acasa ori la prieteni, cu diferite ocazii, dar care se straduiesc de fiecare data sa faca ceva bun, putin special, incearca tot felul de retete de pe Internet, sau pur si simplu le inventeaza singuri. E bucataria clasei de mijloc, partea ei mai de sus, daca e sa facem o segmentare la segmentare, a oamnenilor tineri, inventivi, dornici de noutate, care au si resursele pentru astfel de incercari.

Conceptul e la moda si se raspandeste repede, mai ales in cazul micilor bistrouri in care patronul e si chef, sau le cei care s-au saturat de alte joburi, au lasat totul la o parte si s-au apucat de gatit, din pasiune. Pentru ca da, “firul rosu” in toate aceste demersuri e pasiunea, un concept care se vinde, si care vinde foarte bine daca e expus ostentativ, cu un marketing profesionist.

Madame Pogany ocupa cea mai mare parte a unui parter jos (aproape demisol) al unei foarte mari cladiri de birouri din Piata Floreasca. Au avut planuri mari cand l-au conceput: sa fie restaurant la parnz si seara devreme, si apoi sa se transforme in club mai spre noapte.

E interesanta amenajarea la Madame Pogany, e minimalista, stilul industrial la moda, cu peretii nefinisati, direct betonul din constructie si instalatiile aferente. Penumbra, unii il gasesc cam sumbru, rece, nu foarte primitor. Au o terasa ingusta si lunga, pe toata lunginea cladirii. Primavara si toamna arata bine, in general, insa vara, cand trag copertinele, e prea intunecoasa.

Meniul e de bucatarie urbana la Madame Pogany, dupa cum am spus. A fost ceva mai creativ la inceput, cand l-au deschis. Aveau si multi clienti, de multe ori l-am vazut plin. Insa apoi au aparut multe alte restaurante in Piata Floreasca, si clientii au inceput sa se imparta intre acestea, asa ca Madame Pogany s-a mai golit, iar meniurile creative nu prea au mai putut sa fie sustinute.

Nu scriu mai multe acum despre Madame Pogany, mi-au spus ca vor fi schimbari masive acolo, pana incepe toamna, si in amenajare si, mai ales, inmeniu si in conceptul culinar. Da, si eu cred ca e nevoie, e mult prea mare spatiul la Madame Pogany ca sa ramana viabil daca nu vin cu ceva care sa-i diferentieze clar de numeroasa concurenta din jur. Pana atunci, insa, Madame Pogany ramane un fel de cantina pentru numerosii corporatisti din zona, la pranz, si un club nu foarte plin seara.

Am pus Madame Pogany in Lista Restocracy cu cele mai bune restaurante din Bucuresti pentru ca suntem la inceput, si litsa nu e completa, insa nu cred ca va ramane prea mult aici, pe masura ce intra alte restaurante mari in Lista si cele din partea ei de jos vor trebui sa iasa, unul cate unul, daca nu vor gasi formula castigatoare cu marile schimbari din toamna… (GB – iunie 2017)

Madame Pogany de la Piata Floreasca - noile cafenele ale Bucurestiului

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?

Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ionut Gagiu, talentat si muncitor, din cate am vazut, au sc...

Prezentarea noului Chef Ionut Gagiu la Madame Pogany

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului. Intr-un cadru distins, dar totodata intim s...

Meet the Chef Ionut Gagiu by Madame Pogany

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vr...


Madame Pogany

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.