Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

9066 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

6591 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6837 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

3980 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

8452 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4440 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2164 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9304 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

14212 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2096 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4532 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3276 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2614 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2354 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2602 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

15260 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

764 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

1945 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1860 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

5160 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1537 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1126 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3097 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

2989 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

7884 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2745 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5143 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1125 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1744 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1962 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1567 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1745 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1269 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3027 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5031 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1737 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

776 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1208 vizite

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o cap...

224 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6001 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1051 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

9 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

837 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1870 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3190 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

873 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2365 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

7880 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3670 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

991 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

559 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1059 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1031 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

969 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

533 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1075 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1509 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1251 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

844 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2030 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2190 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

723 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

637 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

470 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1001 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1351 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3213 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2025 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3215 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1368 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1264 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

1751 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

587 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1804 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1239 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

992 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1512 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1994 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1304 vizite
Afiseaza
vizualizari

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna…

Tasting Room in Piata Floreasca, restaurant si winebarAm revenit la Tasting Room dupa putin timp. Ambianta aceeasi, evident, locul arata foarte bine, nu ar avea vreun motiv sa schimbe ceva, desigur.

Mancarea de la Tasting Room mi s-a parut ceva mai putin buna decat data trecuta. Am luat o salata de caracatita foarte buna, somon teriyaki destul de bun, insa cu un sos teriyaki prea gros si mult prea dulce, era ca o pasta groasa de la mierea sau siropul prea concentrate pe care le-au folosit; orezul cam uscat si intarit deja, pulpa de rata destul de buna, insa cam neobisnuit sa vina asa, fara nimic alaturi; tarta cu mere a fost foarte buna.

Serviciul a fost cam neatent la Tasting Room, cu un chelner vesel, dar inveselit de ce gasea pe telefon, pentru ca nu avea niciun chef de lucru, butona intruna pe smartphone si parea foarte satisfacut de ce vede acolo. Bineinteles ca nu ne-a adus tacamuri, desi i-am spus clar si raspicat de mai multe ori ca vrem sa impartim mancarea.

Si preturile mi s-au parut ceva mai mari decat data trecuta, desi nu cred ca le-au schimbat de caurand. Insa cand mancarea ti se pare mai putin buna, si preturile ti se par mai mari, evident, pe cale de consecinta.

Oricum, Tasting Room ramane un restaurant bun, ca dovada ca si clienti are in permanenta. (GB – ianuarie 2018)

***

Tasting Room e un mic restaurant de la Piata Floreasca, al celor care au un magazin de vinuri cunoscut in zona, Ethic Wine. L-au gandit ca pe un mic bistrou la inceput, unde sa manance ei cu prietenii si unde sa deguste vinurile in tihna, si asa cum trebuie, insa succesul le-a depasit asteptarile, se pare, si au investit mai mult decat prevazusera initial ca sa-l aduca la standardul la care este acum.

Au o cladire mica pe Putul lui Zamfir, chiar de unde incepe acesta din Piata Dorobantilor. Ce se vede din strada, si unde stau clientii, pare sa fie o constructie usoara construita ulterior, in prelungirea unei case mai vechi din spate, sau ce o fi acolo, ca nu iti dai seama deloc uitandu-te din strada.

Tasting Room e frumos amenajat, luminos de la peretele de sticla dinspre strada, cu mese simple de lemn si pereti tapetati cu rafturi cu sticle cu vin.

Meniul e facut cu cap la Tasting Room, nu e lung, dar nici prea scurt nu este, diverse feluri de mancare din mai multe bucatarii, de la cele italienesti la asiatice si altele nereperabile, din bucataria urbana, de acum, mai degraba.

Nu mai tin minte ce am mancat, pentru ca nu mi-am notat, dar am retinut ca a fost destul de buna, chiar surprinzatoare pentru un restaurant mic. Am mancat afara, pe trotuar, pentru ca ne-au spus ca toate mesele sunt rezervate, desi nu era nimeni in restaurant la ora aceea, pe la 18. I-am spus chelnerului ca ne grabim, o sa mancam repede ceva, nu vor apuca multi clienti sa vina pana terminam noi. Mai ales ca, intr-un astfel de restaurant oamebnii vin pregatiti sa ramana mai mult, si asta nu o faci de cand inca soarele e sus, pe cer, ci mai tarziu, dupa 19 sau chiar 20. Dar chelnerul nu si nu, ca e totul ocupat. Asa ca am mancat studenteste de data asta. Bine, macar, ca era inca vara afara…

Preturile nu par mari, pentru o mancare buna cum e cea de la Tasting Room, mai ales ca nu te costa mult vinul, am auzit ca poti sa-ti cumperi sticla de la Ethic Wine si sa o bei la Tasting Room. Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna, care ar trebui sa fie copiata si de catre altii…

Clienti nu erau la ora aceea, dupa cum am spus, insa vad ca e mai mereu plin seara, cand trec pe langa Tasting Room.

Tasting Room e un lucru facut cu cap, se pare ca au gasit formula optima care sa le combine afacerea cu vin, placerea mancatului bine si spatiile disponibile si cu chirii mari de la Piata Floreasca… (GB – septembrie 2017)

Piata Floreasca in jurul Tasting Room

Data actualizarii: 12/12/2018

Tasting Room

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.