Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Afiseaza

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019

Fish House in Piata Floreasca, restaurant croat de peste si fructe de mareAcum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2018, si Topul Restocracy al Mancarurilor pe 2019 la categoria “peste”. O fac acum, plus informatia ca am mai trecut de cateva ori pe la ei de la ultima notare si ca toate sunt la fel cu ce am descris acum un an, poate cu o mica modificare in ambianta, insa nu semnificativa. Risotto, in mod particular, m-a impresionat la ultima vizita la ei, si in special cel cu sepie. Preturile destul de mari. (GB – decembrie 2018, decembrie 2019)

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului

Am revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish House ar fi unul dintre cele mai bune restaurante de peste din Bucuresti. L-am gasit putin schimbat, nu prea mult, dar parca arata ceva mai bine amenajat acum.

Am mancat supa de peste, ceviche (se pronunta „sevice”), caracatita si creveti, bune toate, cu rezerva ca nu se face intr-un restaurant cu pretentii sa pui crevetii necuratati in sos. Ii poti lasa necuratati cand nu se amesteca cu alta mancare, dar sa scobesti tot timpul in sos, ca nu cumva sa fi ramas pe acolo vreun solz, sau, si mai rau, sa-i cauti, sa nu-i gasesti, dar sa constati ca tocmai ai inghitit unul, e doar pentru restaurantele de cartier.

Serviciul bun, ca si data trecuta. Cativa clienti, nici multi, nici putini.

Fish House e unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului, s-au si in scris in evaluarea noastra anuala, nu m-ar mira sa si castige, cu putin noroc… (GB – decembrie 2017)

Primul restaurant croat pe care l-am intalnit in Bucuresti

Fish House e restaurantul a doi croati tineri, dintre care unul, Chef Zoran Savic, a mai lucrat si in alte restaurante din Bucuresti. La fostul Aquarium, apoi a plecat impreuna cu sarbul care conducea cunoscutul restaurant, pe vremuri, cand s-au mutat in Piata Floreasca. Nu le-a mers prea bine acolo, sau s-ar fi despartit din alte motive, si croatul s-a hotarit sa ia viata in piept si sa isi deschida propriul restaurant. La inceput scria pe firma lor Fish House, by Zaitoone, insa acum Zaitoone-ul a disparut. Mi-a explicat croatul ca la inceput a fost ajutat foarte mult de arabii de la Zaitoone, insa ca acum se descurca singur.

Fish House ocupa coltul unui bloc… (citeste tot)

Bucataria lui Chef Zoran Savic

Fish House, restaurant cu bucatarie pescareasca croata la Piata Floreasca

Salonul Fish House
Zoran Savic

Chef Zoran Savic este croat si are peste 15 ani de experienta ca bucatar. Inceputurile sale in bucatarie au fost in tara natala (Croatia), unde a absolvit scoala de bucatari din Opatija. Ulterior, a l...

Data actualizarii: 08/01/2021

Fish House  - Calea Floreasca, nr. 91-111 (Piata Floreasca)

  • Rudy :

    Din pacate s-a inchis de ceva timp , initial am crezut ca din cauza restrictiilor desi cele din jurul lui sunt deschise , insa acum este un banner mare „de inchiriat” . A fost un restaurant bun ,poate se relocheaza in alta zona

  • gportmann :

    Un restaurant qui donne l’exemple à Bucarest !
    Super soirée gastronomique !
    Bon accueil, très bon service, chalereux, convivial…certes avec des prix un peu élevé pour Bucarest, surtout pour les vins, mais au vu de la qualités des plats, la présentation des assiettes, la fraîcheur des produits, les prix est justifié !
    Ne rattez pas le carpaccio de „biban de mare” un délice !
    Le choix des poisson frais ( trop gros poissons ) un peu restreint
    Je reviendrais avec un réel plaisir