Toate localurile de pe Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

3793 vizite 2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

516 vizite

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1307 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

21029 vizite 5 comentarii

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

2147 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

300 vizite

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

222 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

311 vizite

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

316 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

245 vizite

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

258 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

195 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

196 vizite

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

206 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

29860 vizite

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

9823 vizite

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

2643 vizite 1 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

762 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

5660 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

2126 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

16154 vizite 2 comentarii

Un pranz ratat Cred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

1851 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftin Ali Baba a ajuns s...

3027 vizite 3 comentarii

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

7237 vizite 6 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site…

Chefs Experience, restaurant cu specific multicuisine in Calea Floreasca BucurestiPoate ca seara se intampla ceva mai interesant la Chefs Experience, ca mai vad uneori oameni in fata usii, ca sa fumeze, si dupa cum sunt imbracati, deduc ca au trecut mai intai pe acasa, sa se schimbe.

Eu tot la pranz am venit la ei, i-am gasit la fel, adica o mare cantina pentru droaia de corporatisti din jur si de la etajele de deasupr lor.

Chefs Experience e un restaurant foarte frumos, nu prea se vede uzura, inca. Mesele inghesuite, mirosul de cantina, de la bucataria deschisa, si muzica agresiva sunt printre putinele lucruri neplacute acolo.

Meniul e original si aparent sofisticat la Chefs Experience, insa mancarea nu e atat de fina si de buna pe cat o prezinta ei. Am luat cu mine un amic elvetian, foarte cunoscator in ale mancarurilor bune, si am convenit amandoi ca nu e cazul sa-i punem in lista scurta a restaurantelor cu bucatarii fine, de fine dining.

Noi am luat un pui cu sos Teriyaki, destul de bun, mai putin o salata aruncata neglijent alaturi; tartarul de somon a fost foarte bun, ca aproape peste tot, de altfel; pieptul de rata bun si el si bine facut, sosul de sfecla de langa el asa si asa; risotto a fost bunicel, nimic deosebit, trufele proaspete si cu miros. Legumele bune, bine facute. Vinul rosu mult prea cald.

Serviciul a fost bun la Chefs Experience, cu un chelner tanar bine intentionat si in forma, chiar daca stresat si cam nesigur pe el. Preturile marisoare pentru meniul a la carte, insa aproape toti cei din jur luau un meniu al zilei cu pret fix destul de rezonabil, si pareau multumiti de ce primeau in schimbul celor cativa banuti.

Poate ca e si un restaurant foarte special acolo, la Chefs Experience, seara, duminica sau cine stie cand, daca e sa ne luam dupa ce spun ei pe site. Daca chiar asa este, foarte bine pentru ei, eu inca nu am nimerit la acele “specialitati”… (GB – octombrie 2018)

Un mare restaurant cu un mic ventilator

Chefs Experience e un restaurant destul de mare pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Calea Floreasca, la parterul unui bloc de birouri nou construit.

Se pare ca numele vine de la un concept interesant pe care l-au conceput (sau preluat, mai degraba), prin care invita in cate o seara diversi bucatari cunoscuti (chefs), care gatesc ce stiu ei mai bine, sau dupa o tematica prestabilita. Eu am fost la Chefs Experience de vreo doua ori in ultima vreme, insa numai la pranz, cand e un restaurant „normal”, asa ca nu pot povesti despre ce se intampla la ei cand au aceste evenimente speciale.

E foarte bine amenajat, un concept bine definit si realizat, cu materiale bune, de calitate. Omniprezentul de acum tavan industrial, cu instalatiile la vedere, dar in rest cu mobilierul si decorurile care se vad in poze, nu mai scriu despre ele. Doar ca nu le merge instalatia de aer conditionat, sau nu face fata in zilele calduroase de vara, fiindca a fost infernal ceasul petrecut la Chefs Experience, abia asteptam sa ies la aer si sa ma duc sa fac un dus. Si nu doar … (citeste tot)

Data actualizarii: 22/04/2020

Chefs Experience  - Calea Floreasca, nr. 55

  • Bcc :

    Am nimerit la o masa care se rotea , oare care a fost gandirea cand s-a montat asa ceva , cum atingeai masa cum se rotea foarte enervant , o porcarie , un antricot argentina fara gust a incheiat seara .Sotia a luat altceva si a fost multumita , eu mai mult de *** nu dau !

  • Lucian :

    Am fost prima oara in Ianuarie 2017, intr-o sambata seara, rezervarea e obligatorie, mai ales la o masa de 8 persoane. Mi-a placut cum este amenajat, baia relativ curata (e unul din criteriile persoanale de evaluare a hotelurilor si localurilor de alimentatie publica). Bun si serviciul, cu o asteptare decenta in conditiile de ocupare 100%.
    Mi-am comandat un burger (pe asta puneau accent atunci), gatit bine dar poate ca nu asta e un etalon de evaluare a refinamentului culinar intr-un restaurant. Sotia a comandat maduva de vita si i-a placut.
    In alta ocazie, am fost la un pranz de duminica, tematica era dedicata copiilor; si aveau un spatiu amenajat in partea din spate. Mult mai lejer iar mancarea mi s-a parut la fel de bine preparata.

  • Elena :

    Eu merg la Chefs Experience doar pentru Scoici Scarlatescu. Nu am reusit sa gasesc mai bune in Bucuresti. Merg de vreo 3 ani si mereu au fost la fel de gustoase.

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.