Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

6013 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

8224 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6619 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

3626 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

7875 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4164 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2026 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

8864 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

13008 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1959 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4119 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

2396 vizite

NIDO, un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un re...

2872 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2222 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2342 vizite

5ENSI, reteta succesului, daca o puteti copia 5ENSI merge din plin ...

13131 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

723 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

1865 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1760 vizite

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

4984 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1403 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1068 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1180 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

2946 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

2183 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1061 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

6796 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2636 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

4719 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1836 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1634 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1408 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1642 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

4718 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2935 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

989 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1622 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

701 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1103 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

1278 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

705 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1720 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

2847 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

5423 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

821 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2080 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

3379 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

7100 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

931 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

499 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

927 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

960 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

985 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

505 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1025 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1340 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1131 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

732 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1856 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

1984 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

692 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

542 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

429 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1288 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

891 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3054 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

1880 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

2916 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1101 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

551 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1696 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1151 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

863 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1458 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

1623 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1882 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1187 vizite
Afiseaza
vizualizari

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site…

Chefs Experience, restaurant cu specific multicuisine in Calea Floreasca BucurestiPoate ca seara se intampla ceva mai interesant la Chefs Experience, ca mai vad uneori oameni in fata usii, ca sa fumeze, si dupa cum sunt imbracati, deduc ca au trecut mai intai pe acasa, sa se schimbe.

Eu tot la pranz am venit la ei, i-am gasit la fel, adica o mare cantina pentru droaia de corporatisti din jur si de la etajele de deasupr lor.

Chefs Experience e un restaurant foarte frumos, nu prea se vede uzura, inca. Mesele inghesuite, mirosul de cantina, de la bucataria deschisa, si muzica agresiva sunt printre putinele lucruri neplacute acolo.

Meniul e original si aparent sofisticat la Chefs Experience, insa mancarea nu e atat de fina si de buna pe cat o prezinta ei. Am luat cu mine un amic elvetian, foarte cunoscator in ale mancarurilor bune, si am convenit amandoi ca nu e cazul sa-i punem in lista scurta a restaurantelor cu bucatarii fine, de fine dining.

Noi am luat un pui cu sos Teriyaki, destul de bun, mai putin o salata aruncata neglijent alaturi; tartarul de somon a fost foarte bun, ca aproape peste tot, de altfel; pieptul de rata bun si el si bine facut, sosul de sfecla de langa el asa si asa; risotto a fost bunicel, nimic deosebit, trufele proaspete si cu miros. Legumele bune, bine facute. Vinul rosu mult prea cald.

Serviciul a fost bun la Chefs Experience, cu un chelner tanar bine intentionat si in forma, chiar daca stresat si cam nesigur pe el. Preturile marisoare pentru meniul a la carte, insa aproape toti cei din jur luau un meniu al zilei cu pret fix destul de rezonabil, si pareau multumiti de ce primeau in schimbul celor cativa banuti.

Poate ca e si un restaurant foarte special acolo, la Chefs Experience, seara, duminica sau cine stie cand, daca e sa ne luam dupa ce spun ei pe site. Daca chiar asa este, foarte bine pentru ei, eu inca nu am nimerit la acele “specialitati”… (GB – octombrie 2018)

Un mare restaurant cu un mic ventilator

Chefs Experience e un restaurant destul de mare pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Calea Floreasca, la parterul unui bloc de birouri nou construit.

Se pare ca numele vine de la un concept interesant pe care l-au conceput (sau preluat, mai degraba), prin care invita in cate o seara diversi bucatari cunoscuti (chefs), care gatesc ce stiu ei mai bine, sau dupa o tematica prestabilita. Eu am fost la Chefs Experience de vreo doua ori in ultima vreme, insa numai la pranz, cand e un restaurant „normal”, asa ca nu pot povesti despre ce se intampla la ei cand au aceste evenimente speciale.

E foarte bine amenajat, un concept bine definit si realizat, cu materiale bune, de calitate. Omniprezentul de acum tavan industrial, cu instalatiile la vedere, dar in rest cu mobilierul si decorurile care se vad in poze, nu mai scriu despre ele. Doar ca nu le merge instalatia de aer conditionat, sau nu face fata in zilele calduroase de vara, fiindca a fost infernal ceasul petrecut la Chefs Experience, abia asteptam sa ies la aer si sa ma duc sa fac un dus. Si nu doar … (citeste tot)

Data actualizarii: 21/10/2018

Chefs Experience

  • Lucian :

    Am fost prima oara in Ianuarie 2017, intr-o sambata seara, rezervarea e obligatorie, mai ales la o masa de 8 persoane. Mi-a placut cum este amenajat, baia relativ curata (e unul din criteriile persoanale de evaluare a hotelurilor si localurilor de alimentatie publica). Bun si serviciul, cu o asteptare decenta in conditiile de ocupare 100%.
    Mi-am comandat un burger (pe asta puneau accent atunci), gatit bine dar poate ca nu asta e un etalon de evaluare a refinamentului culinar intr-un restaurant. Sotia a comandat maduva de vita si i-a placut.
    In alta ocazie, am fost la un pranz de duminica, tematica era dedicata copiilor; si aveau un spatiu amenajat in partea din spate. Mult mai lejer iar mancarea mi s-a parut la fel de bine preparata.

  • Elena :

    Eu merg la Chefs Experience doar pentru Scoici Scarlatescu. Nu am reusit sa gasesc mai bune in Bucuresti. Merg de vreo 3 ani si mereu au fost la fel de gustoase.

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.