Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca din...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

Boema hipster bucuresteana Stiu Ai Sushi Bar inca de cand s-a desch...

Alt Fel este un bistrou cu bucatarie urbana, situat pe strada Tudor St...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca ...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile Fitto Cafe e...

Afiseaza

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site…

Chefs Experience, restaurant cu specific multicuisine in Calea Floreasca BucurestiPoate ca seara se intampla ceva mai interesant la Chefs Experience, ca mai vad uneori oameni in fata usii, ca sa fumeze, si dupa cum sunt imbracati, deduc ca au trecut mai intai pe acasa, sa se schimbe.

Eu tot la pranz am venit la ei, i-am gasit la fel, adica o mare cantina pentru droaia de corporatisti din jur si de la etajele de deasupr lor.

Chefs Experience e un restaurant foarte frumos, nu prea se vede uzura, inca. Mesele inghesuite, mirosul de cantina, de la bucataria deschisa, si muzica agresiva sunt printre putinele lucruri neplacute acolo.

Meniul e original si aparent sofisticat la Chefs Experience, insa mancarea nu e atat de fina si de buna pe cat o prezinta ei. Am luat cu mine un amic elvetian, foarte cunoscator in ale mancarurilor bune, si am convenit amandoi ca nu e cazul sa-i punem in lista scurta a restaurantelor cu bucatarii fine, de fine dining.

Noi am luat un pui cu sos Teriyaki, destul de bun, mai putin o salata aruncata neglijent alaturi; tartarul de somon a fost foarte bun, ca aproape peste tot, de altfel; pieptul de rata bun si el si bine facut, sosul de sfecla de langa el asa si asa; risotto a fost bunicel, nimic deosebit, trufele proaspete si cu miros. Legumele bune, bine facute. Vinul rosu mult prea cald.

Serviciul a fost bun la Chefs Experience, cu un chelner tanar bine intentionat si in forma, chiar daca stresat si cam nesigur pe el. Preturile marisoare pentru meniul a la carte, insa aproape toti cei din jur luau un meniu al zilei cu pret fix destul de rezonabil, si pareau multumiti de ce primeau in schimbul celor cativa banuti.

Poate ca e si un restaurant foarte special acolo, la Chefs Experience, seara, duminica sau cine stie cand, daca e sa ne luam dupa ce spun ei pe site. Daca chiar asa este, foarte bine pentru ei, eu inca nu am nimerit la acele “specialitati”… (GB – octombrie 2018)

Un mare restaurant cu un mic ventilator

Chefs Experience e un restaurant destul de mare pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Calea Floreasca, la parterul unui bloc de birouri nou construit.

Se pare ca numele vine de la un concept interesant pe care l-au conceput (sau preluat, mai degraba), prin care invita in cate o seara diversi bucatari cunoscuti (chefs), care gatesc ce stiu ei mai bine, sau dupa o tematica prestabilita. Eu am fost la Chefs Experience de vreo doua ori in ultima vreme, insa numai la pranz, cand e un restaurant „normal”, asa ca nu pot povesti despre ce se intampla la ei cand au aceste evenimente speciale.

E foarte bine amenajat, un concept bine definit si realizat, cu materiale bune, de calitate. Omniprezentul de acum tavan industrial, cu instalatiile la vedere, dar in rest cu mobilierul si decorurile care se vad in poze, nu mai scriu despre ele. Doar ca nu le merge instalatia de aer conditionat, sau nu face fata in zilele calduroase de vara, fiindca a fost infernal ceasul petrecut la Chefs Experience, abia asteptam sa ies la aer si sa ma duc sa fac un dus. Si nu doar … (citeste tot)

Data actualizarii: 09/07/2019

Chefs Experience

  • Lucian :

    Am fost prima oara in Ianuarie 2017, intr-o sambata seara, rezervarea e obligatorie, mai ales la o masa de 8 persoane. Mi-a placut cum este amenajat, baia relativ curata (e unul din criteriile persoanale de evaluare a hotelurilor si localurilor de alimentatie publica). Bun si serviciul, cu o asteptare decenta in conditiile de ocupare 100%.
    Mi-am comandat un burger (pe asta puneau accent atunci), gatit bine dar poate ca nu asta e un etalon de evaluare a refinamentului culinar intr-un restaurant. Sotia a comandat maduva de vita si i-a placut.
    In alta ocazie, am fost la un pranz de duminica, tematica era dedicata copiilor; si aveau un spatiu amenajat in partea din spate. Mult mai lejer iar mancarea mi s-a parut la fel de bine preparata.

  • Elena :

    Eu merg la Chefs Experience doar pentru Scoici Scarlatescu. Nu am reusit sa gasesc mai bune in Bucuresti. Merg de vreo 3 ani si mereu au fost la fel de gustoase.