Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

7734 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4759 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

10532 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9375 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4934 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

8023 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

909 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2569 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

10231 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4478 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

16516 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

1713 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5153 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3798 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3280 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2573 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2904 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

18103 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

962 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2124 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2163 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1784 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

4117 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1248 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3503 vizite
Afiseaza
vizualizari

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site…

Chefs Experience, restaurant cu specific multicuisine in Calea Floreasca BucurestiPoate ca seara se intampla ceva mai interesant la Chefs Experience, ca mai vad uneori oameni in fata usii, ca sa fumeze, si dupa cum sunt imbracati, deduc ca au trecut mai intai pe acasa, sa se schimbe.

Eu tot la pranz am venit la ei, i-am gasit la fel, adica o mare cantina pentru droaia de corporatisti din jur si de la etajele de deasupr lor.

Chefs Experience e un restaurant foarte frumos, nu prea se vede uzura, inca. Mesele inghesuite, mirosul de cantina, de la bucataria deschisa, si muzica agresiva sunt printre putinele lucruri neplacute acolo.

Meniul e original si aparent sofisticat la Chefs Experience, insa mancarea nu e atat de fina si de buna pe cat o prezinta ei. Am luat cu mine un amic elvetian, foarte cunoscator in ale mancarurilor bune, si am convenit amandoi ca nu e cazul sa-i punem in lista scurta a restaurantelor cu bucatarii fine, de fine dining.

Noi am luat un pui cu sos Teriyaki, destul de bun, mai putin o salata aruncata neglijent alaturi; tartarul de somon a fost foarte bun, ca aproape peste tot, de altfel; pieptul de rata bun si el si bine facut, sosul de sfecla de langa el asa si asa; risotto a fost bunicel, nimic deosebit, trufele proaspete si cu miros. Legumele bune, bine facute. Vinul rosu mult prea cald.

Serviciul a fost bun la Chefs Experience, cu un chelner tanar bine intentionat si in forma, chiar daca stresat si cam nesigur pe el. Preturile marisoare pentru meniul a la carte, insa aproape toti cei din jur luau un meniu al zilei cu pret fix destul de rezonabil, si pareau multumiti de ce primeau in schimbul celor cativa banuti.

Poate ca e si un restaurant foarte special acolo, la Chefs Experience, seara, duminica sau cine stie cand, daca e sa ne luam dupa ce spun ei pe site. Daca chiar asa este, foarte bine pentru ei, eu inca nu am nimerit la acele “specialitati”… (GB – octombrie 2018)

Un mare restaurant cu un mic ventilator

Chefs Experience e un restaurant destul de mare pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Calea Floreasca, la parterul unui bloc de birouri nou construit.

Se pare ca numele vine de la un concept interesant pe care l-au conceput (sau preluat, mai degraba), prin care invita in cate o seara diversi bucatari cunoscuti (chefs), care gatesc ce stiu ei mai bine, sau dupa o tematica prestabilita. Eu am fost la Chefs Experience de vreo doua ori in ultima vreme, insa numai la pranz, cand e un restaurant „normal”, asa ca nu pot povesti despre ce se intampla la ei cand au aceste evenimente speciale.

E foarte bine amenajat, un concept bine definit si realizat, cu materiale bune, de calitate. Omniprezentul de acum tavan industrial, cu instalatiile la vedere, dar in rest cu mobilierul si decorurile care se vad in poze, nu mai scriu despre ele. Doar ca nu le merge instalatia de aer conditionat, sau nu face fata in zilele calduroase de vara, fiindca a fost infernal ceasul petrecut la Chefs Experience, abia asteptam sa ies la aer si sa ma duc sa fac un dus. Si nu doar … (citeste tot)

Data actualizarii: 21/10/2018

Chefs Experience

  • Lucian :

    Am fost prima oara in Ianuarie 2017, intr-o sambata seara, rezervarea e obligatorie, mai ales la o masa de 8 persoane. Mi-a placut cum este amenajat, baia relativ curata (e unul din criteriile persoanale de evaluare a hotelurilor si localurilor de alimentatie publica). Bun si serviciul, cu o asteptare decenta in conditiile de ocupare 100%.
    Mi-am comandat un burger (pe asta puneau accent atunci), gatit bine dar poate ca nu asta e un etalon de evaluare a refinamentului culinar intr-un restaurant. Sotia a comandat maduva de vita si i-a placut.
    In alta ocazie, am fost la un pranz de duminica, tematica era dedicata copiilor; si aveau un spatiu amenajat in partea din spate. Mult mai lejer iar mancarea mi s-a parut la fel de bine preparata.

  • Elena :

    Eu merg la Chefs Experience doar pentru Scoici Scarlatescu. Nu am reusit sa gasesc mai bune in Bucuresti. Merg de vreo 3 ani si mereu au fost la fel de gustoase.