Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

Cantina pentru corporatisti Benedict Bistro e un restaurant destul ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

Phill - Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phil...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

SushiRoom s-a intors unde ii este locul SushiRoom a fost unul dintr...

Afiseaza

Pasterra & La Bottega del Tartufo se muta in Eugen Botez

Le merge bine

Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe acestea le fac bine… (GB – ianuarie 2018)

Boema cu paste si trufe

La Bottega del Tartufo, Pasterra, cainele Bosco, mancand paste si band vinChiar unde Tudor Stefan se taie cu Banu Antonache, la Piata Floreasca, sunt mai multe case mici, cu gradini mari, ca la tara. erau saracacioase toate pana de curand, cand zona a devenit din ce in ce mai scumpa si au inceput sa fie inchiriate sau cumparate, rand pe rand, renovare si date spre diverse comerturi, cele mai multe dintre ele.

Un a dintre acestea are o curte lunga si ingusta, care incepe din Banu Antonache, insa are o iesire si in Tudor Stefan, chiar in usa lui Rue du Pain, asa ca poti intra pe o strada si iesi pe cealalta. Acolo si-au facut mai intai o mica bacanie cei care vand trufele romanesti, acum vreo doi sau trei ani, La Bottega del Tartufo. Si dupa modelul occidental, poti lua si o felie de cascaval sau alte maruntisuri, langa un pahar cu vin, cat stai sa te odihnesti pe o banca, gandindu-te ce sa cumperi de la ei.

Tot acolo, in curte, mai e o casa mica, probabil o fosta magazie, ceva dependinte sau poate chiar a locuit cineva si acolo. In urma cu putin timp a aparut Pasterra in camera aceea, un pasta bar, adica un mic bistrou de paste, cu retete italienesti. Mi-au spus ca sunt businessuri diferite, dar se considera frati, s-ar putea sa fie chiar asociati cu cei de la La Bottega del Tartufo, asa ca voi vorbi despre ei ca fiind unul de acum inainte.

Terasa e comuna, si pentru Pasterra si pentru La Bottega del Tartufo, poti sa-ti iei o farfurie cu paste de la unul si o maslina si un pahar de vin de la ceilalti. Si e frumoasa terasa, e romantica, boema, cu priza la straini, la hipsteri si la corporatisti. Au trei terase mici, de fapt, una in mijloc si cate una spre fiecare strada.

Pasterra &La Bottega del Tartufo e/ sunt, asadar, o terasa placuta si linistita pentru cand sunteti in trecere si vreti sa faceti o pauza de masa simpla si rapida. (GB – august 2017)

Piata Floreasca

Chefs Round Table Romania, editia 22

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (...

Degustare vinuri Crama Lechburg si surprize culinare

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de prep...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Data actualizarii: 15/11/2019

Pasterra & La Bottega del Tartufo  - Str. Banul Antonache, nr. 29 (Piata Floreasca)