Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Pasterra & La Bottega del Tartufo se muta in Eugen Botez

Le merge bine

Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe acestea le fac bine… (GB – ianuarie 2018)

Boema cu paste si trufe

La Bottega del Tartufo, Pasterra, cainele Bosco, mancand paste si band vinChiar unde Tudor Stefan se taie cu Banu Antonache, la Piata Floreasca, sunt mai multe case mici, cu gradini mari, ca la tara. erau saracacioase toate pana de curand, cand zona a devenit din ce in ce mai scumpa si au inceput sa fie inchiriate sau cumparate, rand pe rand, renovare si date spre diverse comerturi, cele mai multe dintre ele.

Un a dintre acestea are o curte lunga si ingusta, care incepe din Banu Antonache, insa are o iesire si in Tudor Stefan, chiar in usa lui Rue du Pain, asa ca poti intra pe o strada si iesi pe cealalta. Acolo si-au facut mai intai o mica bacanie cei care vand trufele romanesti, acum vreo doi sau trei ani, La Bottega del Tartufo. Si dupa modelul occidental, poti lua si o felie de cascaval sau alte maruntisuri, langa un pahar cu vin, cat stai sa te odihnesti pe o banca, gandindu-te ce sa cumperi de la ei.

Tot acolo, in curte, mai e o casa mica, probabil o fosta magazie, ceva dependinte sau poate chiar a locuit cineva si acolo. In urma cu putin timp a aparut Pasterra in camera aceea, un pasta bar, adica un mic bistrou de paste, cu retete italienesti. Mi-au spus ca sunt businessuri diferite, dar se considera frati, s-ar putea sa fie chiar asociati cu cei de la La Bottega del Tartufo, asa ca voi vorbi despre ei ca fiind unul de acum inainte.

Terasa e comuna, si pentru Pasterra si pentru La Bottega del Tartufo, poti sa-ti iei o farfurie cu paste de la unul si o maslina si un pahar de vin de la ceilalti. Si e frumoasa terasa, e romantica, boema, cu priza la straini, la hipsteri si la corporatisti. Au trei terase mici, de fapt, una in mijloc si cate una spre fiecare strada.

Pasterra &La Bottega del Tartufo e/ sunt, asadar, o terasa placuta si linistita pentru cand sunteti in trecere si vreti sa faceti o pauza de masa simpla si rapida. (GB – august 2017)

Piata Floreasca

Chefs Round Table Romania, editia 22

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (...

Degustare vinuri Crama Lechburg si surprize culinare

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de prep...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Data actualizarii: 15/11/2019

Pasterra & La Bottega del Tartufo  - Str. Banul Antonache, nr. 29 (Piata Floreasca)