Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Taupe Bistro Caffe, un loc din care nu iti ramane mai nimic in minte ...

Unicorn Coffee & more: cafenea child-friendly, cafenea pentru copi...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoria Eu stiu de do...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers Ma...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai vec...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Fitto Cafe: intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile ...

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

Oh, vitrinele din Amsterdam... Au imbogatit meniul la Nuba din Bell...

De ce sa te duci sa mananci La Costas? Restaurantul acesta de pe Ca...

Ultimul container dintr-un sir de vreo trei sau patru care au fost pus...

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Marketing bun. Sa vedem cat o sa tina... Modelul clasic de restaura...

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Industrializarea boemei Am fost vara la Clubul Taranului (MTR), de ...

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliate...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Cel mai ieftin restaurant din Herastrau Se pare ca Patru Anotimpuri...

Afiseaza

Pasterra & La Bottega del Tartufo se muta in Eugen Botez

Le merge bine

Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe acestea le fac bine… (GB – ianuarie 2018)

Boema cu paste si trufe

La Bottega del Tartufo, Pasterra, cainele Bosco, mancand paste si band vinChiar unde Tudor Stefan se taie cu Banu Antonache, la Piata Floreasca, sunt mai multe case mici, cu gradini mari, ca la tara. erau saracacioase toate pana de curand, cand zona a devenit din ce in ce mai scumpa si au inceput sa fie inchiriate sau cumparate, rand pe rand, renovare si date spre diverse comerturi, cele mai multe dintre ele.

Un a dintre acestea are o curte lunga si ingusta, care incepe din Banu Antonache, insa are o iesire si in Tudor Stefan, chiar in usa lui Rue du Pain, asa ca poti intra pe o strada si iesi pe cealalta. Acolo si-au facut mai intai o mica bacanie cei care vand trufele romanesti, acum vreo doi sau trei ani, La Bottega del Tartufo. Si dupa modelul occidental, poti lua si o felie de cascaval sau alte maruntisuri, langa un pahar cu vin, cat stai sa te odihnesti pe o banca, gandindu-te ce sa cumperi de la ei.

Tot acolo, in curte, mai e o casa mica, probabil o fosta magazie, ceva dependinte sau poate chiar a locuit cineva si acolo. In urma cu putin timp a aparut Pasterra in camera aceea, un pasta bar, adica un mic bistrou de paste, cu retete italienesti. Mi-au spus ca sunt businessuri diferite, dar se considera frati, s-ar putea sa fie chiar asociati cu cei de la La Bottega del Tartufo, asa ca voi vorbi despre ei ca fiind unul de acum inainte.

Terasa e comuna, si pentru Pasterra si pentru La Bottega del Tartufo, poti sa-ti iei o farfurie cu paste de la unul si o maslina si un pahar de vin de la ceilalti. Si e frumoasa terasa, e romantica, boema, cu priza la straini, la hipsteri si la corporatisti. Au trei terase mici, de fapt, una in mijloc si cate una spre fiecare strada.

Pasterra &La Bottega del Tartufo e/ sunt, asadar, o terasa placuta si linistita pentru cand sunteti in trecere si vreti sa faceti o pauza de masa simpla si rapida. (GB – august 2017)

Piata Floreasca

Chefs Round Table Romania, editia 22

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (...

Degustare vinuri Crama Lechburg si surprize culinare

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de prep...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Data actualizarii: 16/02/2019

Pasterra & La Bottega del Tartufo