Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega del Tartufo, a fost gazda editiei a 22-a a Chefs Round Table Romania, un eveniment ce reuneste profesionisti din domeniul Horeca (chefi, manageri, furnizori, ziaristi, bloggeri, influenceri).
Devenita deja o traditie, intalnirea lunara a bucatarilor, ce a debutat in 2016, a ajuns deja la editia 22-a si isi propune sa reuneasca profesionistii din domeniul Horeca, creandu-le un spatiu propice pentru conectivitate, discutii, dezbateri, schimburi de experiente, dar mai ales coalizarea acestora intr-un spirit de solidaritate, colegialitate, respect si suport reciproc. (Daniel Catoi – aprilie 2018)
Referinte
Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe...
Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...