Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

E loc si pentru restaurante banale pe piata, desigur... Trattoria J...

Afiseaza

Atypic, restaurant in Piata Floreasca destinat exclusiv evenimentelor

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!

M-am intors la Atypic dupa cateva luni, ca sa ma lamuresc mai bine ce e cu acest restaurant nou al Bucurestiului, cu un meniu “mozaic”, nu foarte uzual – de aici si numele, fara indoiala.

Micul restaurant e frumos, bine facut si amenajat, am scris despre el data trecuta si am pus si destule poze, nu mai revin. Acum am gasit si terasa deschisa: mica, inghesuita intre cladiri inalte, dar s-au straduit sa o faca placuta, atat cat se poate. Si daca ar gasi pe cineva care sa faca niste desene direct pe perete, cu o mana, si cu cealalta sa dea muzica mai incet, sunt sigur ca s-ar schimba destul de mult.

De data aceasta am luat doar o salata si un pui cu orez prajit. Carnea buna, dar nimci special, insa orezul foarte gustos si bine facut, si sosul surprinzator de bun, indeosebi. Salata cu branza la fel, buna si aceasta. Aceeasi chelnerita, sau sefa de sala, ce o fi fost ea, foarte dezinvolta si placuta. Clienti nu.

Mancarea e buna la Atypic, serviciul e mai bun decat la majoritatea celorlalte restaurante, insa cred ca nu e de ajuns pentru un restaurant mic si ascuns printre blocuri, pe care nici GPS-ul nu-l gaseste intotdeauna din prima. Daca lumea nu ajunge sa vorbeasca despre mancarea unui astfel de restaurant, cu greu te poti baza pe vecini, mai ales in Dorobantilor – Floreasca, adica zona cu cele mai multe restaurante bune din Bucuresti… (GB – septembrie 2018)

Fusion e sa amesteci bucatariile in farfurie, nu in meniu

Au adus un chef cu nume sud-american, Pepe Mendoza vad ca-l numesc pe site. A venit sa-mi explice, e tanar si simpatic si vorbeste foarte bine romaneste, aproape nativ. Atypic se prezinta ca un restaurant „modern fusion”, insa nu prea pare sa fie asa, ci doar unul multicuisine. Care are in meniu cate ceva feluri de pe toate continentele, intr-adevar, insa mai degraba feluri nationale clasice. Fusion inseamna sa recunosti (influente din) mai multe bucatarii in aceeasi farfurie, adica in acelasi fel de mancare, nu sa alaturi mancaruri specifice diferitelor bucatarii in meniu. O sa trec de mai multe ori pe la ei, sunt chiar langa casa mea, o sa ma lamuresc daca e ceva fusion pe acolo sau nu. Dar pentru moment nu prea cred, si nici bucatarie fina nu pare sa fie la Atypic. Eu am luat o… (citeste tot)

Atypic, restaurant cu specific multicuisine in Aricescu, zona Floreasca

Atypic noaptea, restaurantul multicuisine de la Piata Floreasca

Data actualizarii: 15/11/2019

Atypic  - Str. Constantin Aricescu, nr. 42 (Piata Floreasca)

atypic-restaurant-cu-specific-multicuisine-evaluare-restocracy