Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca –...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bun BiBO Restaura...

Bistro Dorobanti este un local cu autoservire, situat pe Calea Doroban...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Cel mai prost pranz din memoria recenta Bolta Rece a fost un restau...

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

Bucataria Romaneasca e un fast-food cu autoservire in zona Calea Flore...

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Ciorbarie  este un foarte mic bistrou fast-food cu mai multe feluri d...

Ciorbe si Placinte basarabene pentru dorobantisti Am vazut pana acu...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

Das BOB Kaffeehub este o cafenea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 32...

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

Exclusive Zone Lounge este un  local high-class, cigar lounge elegant...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

Fico Gelato & More este o gelaterie si cafenea situata la Piata Fl...

A revenit gustul la Fior di Latte Am revenit la Fior di Latte p...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu intre primele cateva cele...

Fratellini Bistro - Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am aju...

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame! Liniste de data a...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

60 de lei ravioli, 40 melcisorii... Am revenit la Grano pentru ...

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

Japanos Victoriei - Cred ca asa arata bistrourile in Japonia in orasel...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Kanpai Bistro, cele mai bune supe japoneze din oras Am fost la Kanp...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Afiseaza

Mozzafiato – Cred ca e unul dintre restaurantele cel mai debalansat raport calitate-pret. Si ca nu au un mare chef.

Meniu de bucatarie italiana traditionalaAm vazut niste comentarii pe Internet cum ca au adus, sau ca intentionau sa aduca un mare chef italian. Asa ca m-am grabit sa ma duc, un mare chef e un subiect care ma intereseaza intotdeauna. Am ajuns, dar nu m-am edificat cum e cu marele chef. Ori a pierdut avionul si nu a ajuns, ori a nimerit la alt restaurant, din intamplare, ori italienii de la Mozzafiato numesc “un mare chef” pe cineva care face mancare de trattoria cu ingrediente de cea mai buna calitate. Presupun ca ultima varianta e cea mai apropiata de realitate.

Da, mancarea italieneasca traditionala, populara, cea de osteria, de trattoria, e buna, e cea mai bogata si mai variata bucatarie din lume. Si e foarte gustoasa daca e facuta cu produse si ingrediente adevarate. Poti compara bucataria traditionala cu cea fina, Haute Cuisine, daca nu ai altceva mai bun de facut, insa aceasta comparatie nu spune nimic, nu foloseste nimanui. Cu privire la apelativul de “mare chef”, acesta e rezervat aproape in excusivitate celor din bucatariile fine, sau si din cele traditionale, insa extremitatea lor creativa, care aduce si cate ceva nou.

Mancarea de la Mozzafiato e buna, e facuta cu produse de calitate, e muncita in bucatarie, frumos prezentata. Vazand amenajarea in care au investit foarte mult, cu ambianta de restaurant elegant, de lux, portiile surprinzator de mici si preturile deranjant de mari, nu poti sa nu te gandesti ca incearca sa se pozitioneze mult mai sus decat o trattoria de top. Ma rog, au clientii lor care accepta, si baga mana adanc in buzunar pentru asta. Sa le fie de bine!

In rest, am tot scris despre ei, nu mai repet, fiindca nimic semnificativ de adaugat. Si nu vreau sa ma enervez din nou cand ajunge discutia la managerul care da tonul la fumatul in restaurant si la toti ceilalti care se iau dupa el… (GB – septembrie 2019)

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italienii in Romania?

Nu as fi intrat la Mozzafiato ca sa mananc in fum si sa-mi dau toate hainele la spalat dupa aceea, insa ploua afara si am ales ce era mai aproape.

Mancarea de la Mozzafiato mi-a placut mai mult decat data trecuta. Supa crema de sparanghel, destul de buna, apoi niste paste carbonara foarte bune, fara sos in exces, asa cum primesti mai peste tot in Bucuresti, si creveti cu un sos bun si orez, si acesta bine facut. Canoli ca desert, foarte bune, de asemenea. Serviciul bun, preturile mari de tot, clienti rari.

Am auzit ca Mozzafiato apartine italianului bogat care … (citeste tot)

Salonul Mozzafiato
Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Data actualizarii: 23/04/2020

Mozzafiato  - Calea Floreasca, nr. 133-137 (Piata Floreasca)

  • CM :

    In acest moment sunt in Mozzafiato Restaurant&Bar si mai multe persoane fumeaza cu o nonsalanta greu de descris. Li se pun scrumiere pe masa de catre ospatari. Voi atasa cateva poze spre exemplificare.
    Nesimtirea Mozzafiato