Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca din...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

Boema hipster bucuresteana Stiu Ai Sushi Bar inca de cand s-a desch...

Alt Fel este un bistrou cu bucatarie urbana, situat pe strada Tudor St...

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca ...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Am plecat si nemancat si plin de grasime! Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de Gaulle Nu sunt m...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva la Die Deutsche Knei...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

Intentii bune, insa imaginatia putina strica planurile Fitto Cafe e...

Afiseaza

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italienii in Romania?

Nu as fi intrat la Mozzafiato ca sa mananc in fum si sa-mi dau toate hainele la spalat dupa aceea, insa ploua afara si am ales ce era mai aproape.

Mancarea de la Mozzafiato mi-a placut mai mult decat data trecuta. Supa crema de sparanghel, destul de buna, apoi niste paste carbonara foarte bune, fara sos in exces, asa cum primesti mai peste tot in Bucuresti, si creveti cu un sos bun si orez, si acesta bine facut. Canoli ca desert, foarte bune, de asemenea.

Serviciul bun, preturile mari de tot, clienti rari.

Am auzit ca Mozzafiato apartine italianului bogat care are blocul de birouri la parterul careia se afla restaurantul, si alte blocuri, se pare, si ca si-a facut restaurantul acesta dintr-un capriciu, sa aiba el unde sa manance cu amicii si sa fumeze, ca sa arate ca nu-i pasa de legile din Romania. Asta explica bine tot ce am scris mai sus si mai jos… (GB – octombrie 2018)

Un restaurant mai mare decat bucatarul

Am revenit la Mozzafiato dupa cateva luni. Am gasit restaurantul asa cum il stiam, desigur, nu e nimic de facut in interior pentru ca arata oricum foarte bine, totul inca arata a nou, de calitate, materiale si decoruri scumpe.

Se fumeaza in interior fara nicio problema, la fel ca in mai toate restaurantele acum, de altfel, asa ca aproape ca nu mai intra la socoteala.

Mancarea cam la fel, ceva mai putin buna decat data trecuta, se reconfirma ce am banuit atunci, ca cheful lor nu are cine stie ce talent, nu are reflexul bucatariei fine, pare sa fie mai degraba un bucatar de trattoria, de bucatarie italiana traditionala adus intr-un restaurant scump si u resurse cam peste puterile lui. I-am lasat inca la categoria „Restaurante cu bucatarii fine„, desi nu prea cred ca isi au locul aici. Insa nici altii de acolo nu sunt cu mult diferiti…

Serviciul a fost foarte bun la Mozzafiato. Si data trecuta a fost, insa acum a iesit si mai mult in evidenta. In rest, ramane cam cum am zis si in mai… (GB – februarie 2018)

Un ristorante italiano care ar merita un upgrade la meniu

Mozzafiato, sau Mozzafiato Ristorante & Bar e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis la sfarsitul lui 2016 la parterul unui bloc nou de birouri din Calea Floreasca, chiar la Piata Floreasca, mai precis spus. E un restaurant mare, cu o sala mare la parter si cu o terasa nu prea larga la strada. Au facut o investitie consistenta la Mozzafiato, totul e facut cu cap si cu cheltuiala, conceptul e unitar, arhitectul talentat. Stilul … (citeste tot)

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

Data actualizarii: 09/07/2019

Mozzafiato

  • CM :

    In acest moment sunt in Mozzafiato Restaurant&Bar si mai multe persoane fumeaza cu o nonsalanta greu de descris. Li se pun scrumiere pe masa de catre ospatari. Voi atasa cateva poze spre exemplificare.
    Nesimtirea Mozzafiato