Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

4122 vizite 2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

536 vizite

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1375 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

21721 vizite 5 comentarii

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

2502 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

324 vizite

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

239 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

327 vizite

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

320 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

259 vizite

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

312 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

208 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

207 vizite

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

223 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

31182 vizite

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

9944 vizite

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

2739 vizite 1 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

904 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

5873 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

2254 vizite

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

17139 vizite 2 comentarii

Un pranz ratat Cred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

2039 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftin Ali Baba a ajuns s...

3258 vizite 3 comentarii

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

7413 vizite 6 comentarii

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

1011 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

6169 vizite

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

2114 vizite

O taverna sincera, ca acelea adevarate Amada a fost surpriza placut...

3145 vizite 1 comentarii

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

828 vizite

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

12879 vizite 2 comentarii

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

5452 vizite

Anika este un restaurant cu bucatarie romaneasca fina si creativa, sit...

687 vizite

Animaletto Pizza Bar - Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boem...

7161 vizite

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

1476 vizite

Boema de meserie de la Palatul Universul Apollo111 este la subsolul...

2380 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

3809 vizite

Un restaurant arabesc la umbra bisericii Adormirea Maicii Domnului din...

1383 vizite 1 comentarii

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

2021 vizite 1 comentarii

Un bistrou de business center bun Arco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

1215 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

20268 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

4281 vizite 1 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

15182 vizite 5 comentarii

Arome - Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Stii...

2198 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

713 vizite

Artichoke is located in central Bucharest, on 45 Calea Victoriei near ...

947 vizite

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrou Am revenit la Atelierul ...

2585 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

2742 vizite 5 comentarii

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

278 vizite

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de do...

2945 vizite 2 comentarii

Located on the top floor of the DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii ...

1201 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de Bucuresti

Sardin, restaurant cu bucatarie italiana la Timpuri NoiAm mai fost la Sardin de cateva ori de la ultimele note scrise aici, si mi-a placut ce am mancat si ce am vazut. Ambianta e aceeasi, si pe buna dreptate, a fost foarte bine facut de la inceput. Original, modern, luminos, cu materiale de calitate, asa ca inca o buna bucata de vreme nu cred ca au de ce sa-si puna in plan o schimbare in aceasta privinta.

Tanarul chef Dani Prodan e talentat, foarte muncitor, cu imaginatie, iese mancare buna din bucatarie si clientii numerosi par multumiti. Am lasat restaurantul la categoria “bucatarie italiana”, insa incet-incet se indreapta si ei cate noile bucatarii creative. S-au straduit mult sa gaseasca furnizori de produse si ingrediente de calitate, si asta se vede repede.

Sardin au fost primii care au deschis un restaurant cu adevarat bun in partea aceea de Bucuresti, vizibil contrastant in peisajul gastronomic adormit al zonei. Serviciul e distinctiv si el, cu chelneri care au fost invatati ca un client apreciaza sinceritatea si naturaletea mai mult decat orice altceva. Le doresc sa le mearga bine, o merita din plin. (GB – ianuarie 2020)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

Bucataria lui Chef Dani Prodan

Chef Dani Prodan

Salonul Sardin

 

Terasa Sardin

 

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Sardin a lansat noul meniu de iarna

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara. Eveni...

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Radu Nedelcu

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sardin, locul lui de suflet. Ar trebui sa spun ca l-am intalnit pe Chef Radu Nedelcu, dar am sa-i respect dorinta de a nu-l numi Chef...

Bucatarie fina la Timpuri Noi (cartierul, nu vremurile)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpr...

Data actualizarii: 21/04/2020

Sardin  - Bd. Mircea Voda, nr. 39H

  • Andrei :

    Vineri seara rezervam , 12 persoane ora 22.00 ( resaurantul are programul pana la 1.00 conform orarului afisat ) .Venim pe rand iar unii se opresc la mesele de bar , afara pentru a fuma o tigare pana se aduna toti. Ospatarul iese dupa noi si ne invita cu o falsa amabilitate usor agresiva sa intram sa comandam ca se inchide bucataria . La recomandari , haos , eu doream carne , el imi vorbea de fructe de mare , eu doream o sticla de vin de 130 , el : nu este , dar o avem in schimb pe cea de 250 . Pana la urma imi comand muschiul de vita la 110 portia , care continea conform retetarului garnitura de cartofi cu rozmarin si deoarece la alt platou ( pui ) era garnitura puree de cartofi , il rog sa imi dea la muschiul de vita puree in loc de cartofii cu rozmarin. Iar la nota de plata , stupoare puree-ul marcat separat in plus fata de cei 110 cat costa portia.
    In plus mai aveau in oferta cateva produse la 100g .
    In viziunea mea , produsle calculate la 100g sunt teapa in orice restaurant , la fel atitudinea ospatarului si portia de puree marcata separat. Pacat de stradania bucatarului pentru ca mancarea a avut un gust foarte bun , rar am mancat in Romania un muschi de vita asa de bine facut. Dar mancarea a fost umbrita de atitudinea agresiva , aroganta si plictisita a ospatarului si de management-ul defectuos. La o nota de plata de 1800 la care noi am lasat 10% in plus , daca iti spun la plecare civilizat si frumos ca nu ma asteptam sa imi marchezi inca o garnitura doar pentru ca am dorit schimbarea ei si fara sa ma anunti in prealabil la comanda , daca imi raspunzi cu tupeu ca asta e politica ta fara sa iti ceri macar scuze si ca nu te intereseaza ce cred eu despre normalitatea acestui gest atunci inseamna ca nu te intereseaza clientul catusi e putin.

  • stefan :

    puneti poze cu mancare oameni buni, ca nu ma duc sa rontai mese si scaune