Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

7508 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

10187 vizite

Cucina de la Marriott si-a recastigat laudele, dar nu fara efort... ...

2826 vizite

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

2241 vizite

Scenariu de film: Dragos Petrescu asteptand rabdator... . Lido era, ...

3691 vizite

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robert...

5437 vizite

Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni...

4558 vizite

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

3459 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

867 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

1889 vizite

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

1221 vizite

Sara Restaurant & more: au succesul pe care il merita, sunt unul d...

2981 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

1155 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale marelui Cotroceni Daca im...

1062 vizite

La fel ca si celelalte Trattoria Buongiorno ale lui Dragos Petrescu ...

723 vizite

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

2037 vizite

Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silvestru Il Des...

864 vizite

O noua viata pentru marele restaurant de pe Caderea Bastiliei Despr...

1504 vizite

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

1879 vizite

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

832 vizite

Daca v-ati saturat, ca mine, de restaurante in stil industrial Unic...

1256 vizite

Cantina de lux a corporatistilor din Piata Victoriei Prin 2000 si c...

1533 vizite

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

575 vizite

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

649 vizite

Un restaurant care rezista cu luxul unei generatii trecute Restaura...

1502 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

4311 vizite

O trattoria de ambianta Am revenit la restaurantul italienesc Q...

672 vizite

A va documenta cu atentie inainte sa comandati! Cei care au lantul ...

929 vizite

Cel mai cunoscut si mai profitabil restaurant italian din Bucuresti ...

832 vizite

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

2135 vizite
Afiseaza
vizualizari

Coborarea

Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la deschidere, Radu Nedelcu. Acesta a plecat de la ei in martie 2018 (pozele din salon sunt cand inca era el) si am vrut sa vad daca au reusit sa ramana la acelasi nivel de bucatarie fina, sau aproape de asa ceva, oricum.

Nu au reusit. E un meniu mai cuminte acum la Sardin, mai spre bucataria italiana traditionala, cu o sectiune importanta de grill. Acum am mancat niste fasiute de dovlecel cu branza de capra, nimic deosebit; apoi sardine pe gratar, bunicele, dar sardine pe gratar, nu aveau cum sa fie altceva, si un orez cu creveti si sofran, destul de bun acesta. Painea foarte bune.

Serviciul a fost mai lent de data aceasta, desi erau mai putini clienti. A trecut si aproape jumatate de ceas fara sa mai treaca pe acolo chelnerul. Preturile cam mari pentru nivelul acesta al mancarii. (GB – mai 2018)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

Sardin, restaurant italian traditional pe Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti

Terasa Sardin

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Sardin a lansat noul meniu de iarna

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara. Eveni...

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Radu Nedelcu

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sardin, locul lui de suflet. Ar trebui sa spun ca l-am intalnit pe Chef Radu Nedelcu, dar am sa-i respect dorinta de a nu-l numi Chef...

Bucatarie fina la Timpuri Noi (cartierul, nu vremurile)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpr...

Data actualizarii: 10/09/2018

Sardin

  • stefan :

    puneti poze cu mancare oameni buni, ca nu ma duc sa rontai mese si scaune

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.