Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

3755 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

6689 vizite

Unul dintre cele mai bune restaurante italienesti din Herastrau Am...

1205 vizite

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

2703 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

989 vizite

Scenariu de film: Dragos Petrescu asteptand rabdator... . Lido era, ...

2920 vizite

Restaurantul cu cea mai adorabila chelnerita din oras. Rareori ajun...

3198 vizite

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

1154 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

619 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

1507 vizite

Viata din Matasari care bate filmele cu sicilieni Belli Siciliani e...

2134 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

551 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale marelui Cotroceni Daca im...

618 vizite

La fel ca si celelalte Trattoria Buongiorno ale lui Dragos Petrescu ...

531 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marg...

614 vizite

Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silvestru Il Des...

543 vizite

O noua viata pentru marele restaurant de pe Caderea Bastiliei Despr...

972 vizite

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras... A...

1683 vizite

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

554 vizite

Daca v-ati saturat, ca mine, de restaurante in stil industrial Unic...

859 vizite

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

393 vizite

Cantina de lux a corporatistilor din Piata Victoriei Prin 2000 si c...

796 vizite

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

435 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

3569 vizite

Un restaurant care rezista cu luxul unei generatii trecute Restaura...

746 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

580 vizite

Cei de la Quattro Stagioni sa multumeasca de trei ori pe zi parcului H...

263 vizite

A va documenta cu atentie inainte sa comandati! Cei care au lantul ...

676 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

373 vizite

Italienii mananca pizza si paste in Calea Vitan M-a trimis un itali...

1902 vizite

Cel mai cunoscut si mai profitabil restaurant italian din Bucuresti ...

499 vizite

Alt restaurant de la care pleci cu hainele imputite de fum! Am vrut...

638 vizite

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

441 vizite

La Fattoria, ruda de la tara a restaurantelor din Herastrau Nu stiu...

1230 vizite

Pe elegantul si bogatul bulevard Aviatorilor nu sunt doar stomacuri fi...

526 vizite
Afiseaza
vizualizari

Coborarea

Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la deschidere, Radu Nedelcu. Acesta a plecat de la ei in martie 2018 (pozele din salon sunt cand inca era el) si am vrut sa vad daca au reusit sa ramana la acelasi nivel de bucatarie fina, sau aproape de asa ceva, oricum.

Nu au reusit. E un meniu mai cuminte acum la Sardin, mai spre bucataria italiana traditionala, cu o sectiune importanta de grill. Acum am mancat niste fasiute de dovlecel cu branza de capra, nimic deosebit; apoi sardine pe gratar, bunicele, dar sardine pe gratar, nu aveau cum sa fie altceva, si un orez cu creveti si sofran, destul de bun acesta. Painea foarte bune.

Serviciul a fost mai lent de data aceasta, desi erau mai putini clienti. A trecut si aproape jumatate de ceas fara sa mai treaca pe acolo chelnerul. Preturile cam mari pentru nivelul acesta al mancarii. (GB – mai 2018)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

Sardin, restaurant italian traditional pe Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti

Terasa Sardin

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Radu Nedelcu

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sardin, locul lui de suflet. Ar trebui sa spun ca l-am intalnit pe Chef Radu Nedelcu, dar am sa-i respect dorinta de a nu-l numi Chef...

Bucatarie fina la Timpuri Noi (cartierul, nu vremurile)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpr...


Sardin

  • stefan :

    puneti poze cu mancare oameni buni, ca nu ma duc sa rontai mese si scaune

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.