Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

14213 vizite 1 comentarii

Poesia e cel mai bun restaurant cu specific italian din Bucuresti, in ...

20010 vizite 3 comentarii

Cucina de la Marriott si-a recastigat laudele, dar nu fara efort... ...

5654 vizite 4 comentarii

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

5081 vizite 2 comentarii

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

3140 vizite

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robert...

7075 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

7068 vizite 2 comentarii

Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni...

10012 vizite 5 comentarii

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

5015 vizite 1 comentarii

Mie imi place de Il Destino! De oamenii acestia, de fapt, pentru ca...

2104 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

2381 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

1472 vizite

La Terrazza, cu terasa vraiste si nematurata Am revenit la La Terra...

2063 vizite

Da, la Nonna Mia e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecare fa...

1011 vizite

Un restaurant care rezista cu luxul unei generatii trecute Restaura...

3377 vizite 1 comentarii

Sara Restaurant & more: au succesul pe care il merita, sunt unul d...

7093 vizite 1 comentarii

Scenariu de film: Dragos Petrescu asteptand rabdator... . Lido era, ...

5431 vizite

Doar bucatarul pare inadecvat in peisaj la Unico Vero Am revenit ...

3621 vizite

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffe Am revenit la Caffe Ci...

1130 vizite

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

1009 vizite 1 comentarii

Cred ca Mozzafiato e unul dintre restaurantele cel mai debalansat rapo...

3286 vizite 1 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

3325 vizite 3 comentarii

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

590 vizite

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza d...

3704 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Coborarea

Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la deschidere, Radu Nedelcu. Acesta a plecat de la ei in martie 2018 (pozele din salon sunt cand inca era el) si am vrut sa vad daca au reusit sa ramana la acelasi nivel de bucatarie fina, sau aproape de asa ceva, oricum.

Nu au reusit. E un meniu mai cuminte acum la Sardin, mai spre bucataria italiana traditionala, cu o sectiune importanta de grill. Acum am mancat niste fasiute de dovlecel cu branza de capra, nimic deosebit; apoi sardine pe gratar, bunicele, dar sardine pe gratar, nu aveau cum sa fie altceva, si un orez cu creveti si sofran, destul de bun acesta. Painea foarte bune.

Serviciul a fost mai lent de data aceasta, desi erau mai putini clienti. A trecut si aproape jumatate de ceas fara sa mai treaca pe acolo chelnerul. Preturile cam mari pentru nivelul acesta al mancarii. (GB – mai 2018)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

 

Terasa Sardin

 

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Sardin a lansat noul meniu de iarna

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara. Eveni...

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Radu Nedelcu

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sardin, locul lui de suflet. Ar trebui sa spun ca l-am intalnit pe Chef Radu Nedelcu, dar am sa-i respect dorinta de a nu-l numi Chef...

Bucatarie fina la Timpuri Noi (cartierul, nu vremurile)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpr...

Data actualizarii: 17/09/2019

Sardin  - Bd. Mircea Voda, nr. 39H

  • Andrei :

    Vineri seara rezervam , 12 persoane ora 22.00 ( resaurantul are programul pana la 1.00 conform orarului afisat ) .Venim pe rand iar unii se opresc la mesele de bar , afara pentru a fuma o tigare pana se aduna toti. Ospatarul iese dupa noi si ne invita cu o falsa amabilitate usor agresiva sa intram sa comandam ca se inchide bucataria . La recomandari , haos , eu doream carne , el imi vorbea de fructe de mare , eu doream o sticla de vin de 130 , el : nu este , dar o avem in schimb pe cea de 250 . Pana la urma imi comand muschiul de vita la 110 portia , care continea conform retetarului garnitura de cartofi cu rozmarin si deoarece la alt platou ( pui ) era garnitura puree de cartofi , il rog sa imi dea la muschiul de vita puree in loc de cartofii cu rozmarin. Iar la nota de plata , stupoare puree-ul marcat separat in plus fata de cei 110 cat costa portia.
    In plus mai aveau in oferta cateva produse la 100g .
    In viziunea mea , produsle calculate la 100g sunt teapa in orice restaurant , la fel atitudinea ospatarului si portia de puree marcata separat. Pacat de stradania bucatarului pentru ca mancarea a avut un gust foarte bun , rar am mancat in Romania un muschi de vita asa de bine facut. Dar mancarea a fost umbrita de atitudinea agresiva , aroganta si plictisita a ospatarului si de management-ul defectuos. La o nota de plata de 1800 la care noi am lasat 10% in plus , daca iti spun la plecare civilizat si frumos ca nu ma asteptam sa imi marchezi inca o garnitura doar pentru ca am dorit schimbarea ei si fara sa ma anunti in prealabil la comanda , daca imi raspunzi cu tupeu ca asta e politica ta fara sa iti ceri macar scuze si ca nu te intereseaza ce cred eu despre normalitatea acestui gest atunci inseamna ca nu te intereseaza clientul catusi e putin.

  • stefan :

    puneti poze cu mancare oameni buni, ca nu ma duc sa rontai mese si scaune

  • sardin-restaurant-italienesc-evaluare-restocracy