Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

13173 vizite 1 comentarii

Poesia e cel mai bun restaurant cu specific italian din Bucuresti, in ...

18931 vizite 3 comentarii

Cucina de la Marriott si-a recastigat laudele, dar nu fara efort... ...

5165 vizite 4 comentarii

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

4734 vizite 2 comentarii

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robert...

6937 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

6595 vizite 1 comentarii

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

4800 vizite 1 comentarii

Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silvestru Il Des...

1915 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

1463 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

2774 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

1390 vizite

La Terrazza, cu terasa vraiste si nematurata Am revenit la La Terra...

1995 vizite

Da, la Nonna Mia e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecare fa...

898 vizite

Sara Restaurant & more: au succesul pe care il merita, sunt unul d...

6643 vizite 1 comentarii

Doar bucatarul pare inadecvat in peisaj la Unico Vero Am revenit ...

3422 vizite

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

1011 vizite

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

2991 vizite 1 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

1147 vizite 3 comentarii

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

497 vizite

Cantina din Cotroceni cu Wagyu si Black Angus Bocca Lupo a fost des...

1678 vizite

Trattoria Buongiorno Primaverii, dovada ca si ilogicul are logica lui ...

1804 vizite 1 comentarii

Zigolini este un restaurant cu specific italian si international, loca...

213 vizite

Cantina de lux a corporatistilor din Piata Victoriei Prin 2000 si c...

3316 vizite 4 comentarii

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

1477 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Coborarea

Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la deschidere, Radu Nedelcu. Acesta a plecat de la ei in martie 2018 (pozele din salon sunt cand inca era el) si am vrut sa vad daca au reusit sa ramana la acelasi nivel de bucatarie fina, sau aproape de asa ceva, oricum.

Nu au reusit. E un meniu mai cuminte acum la Sardin, mai spre bucataria italiana traditionala, cu o sectiune importanta de grill. Acum am mancat niste fasiute de dovlecel cu branza de capra, nimic deosebit; apoi sardine pe gratar, bunicele, dar sardine pe gratar, nu aveau cum sa fie altceva, si un orez cu creveti si sofran, destul de bun acesta. Painea foarte bune.

Serviciul a fost mai lent de data aceasta, desi erau mai putini clienti. A trecut si aproape jumatate de ceas fara sa mai treaca pe acolo chelnerul. Preturile cam mari pentru nivelul acesta al mancarii. (GB – mai 2018)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

 

Terasa Sardin

 

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Sardin a lansat noul meniu de iarna

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara. Eveni...

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Radu Nedelcu

L-am intalnit pe Radu Nedelcu intr-o dimineata in restaurantul Sardin, locul lui de suflet. Ar trebui sa spun ca l-am intalnit pe Chef Radu Nedelcu, dar am sa-i respect dorinta de a nu-l numi Chef...

Bucatarie fina la Timpuri Noi (cartierul, nu vremurile)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpr...

Data actualizarii: 17/09/2019

Sardin  - Bd. Mircea Voda, nr. 39H

  • stefan :

    puneti poze cu mancare oameni buni, ca nu ma duc sa rontai mese si scaune