Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff, la Piata Victori...

Institutul Francez ofera curtea celebrei cladri din Bulevardul Dac...

Afiseaza

Interviu Restocracy cu Dani Prodan, Head Cheful restaurantului Sardin, BucurestiMiercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul seriei „Miercurea Mintilor Creative”, concept menit sa puna in valoare anumite idei si experimente culinare, ce nu se regasesc in meniul de zi cu zi al locatiei.

Astfel, noul meniu propus de Chef Dani Prodan a fost alcatuit din:

  • INVOLTINI DI ZUCCHINE
    Rulouri de dovlecel umplute cu branza de capra)
  • VITELLO TONNATTO
    Felii de rasol rece de vita cu sos tonat
  • TARTARE DI TONNO
    Tartar de ton servit cu sos guacamole
  • CAPPUCCINO DI FUNGHI
    Supa crema de ciuperci cu spuma de lapte
  • RISOTTO CON GAMBERI ZAFFERANO
    Orez carnaroli cu creveti si sofran
  • BRANZINO AL BURRO E VERDURE
    Filet de lup de mare si legume crocante la abur
  • GALLETTO CON PURÈ DI PATATE
    Pui coquelet cu piure de cartofi
  • SFOGLIA DI MELE XXL
    Tarta de mere servita cu inghetata de casa
  • GELATO DI ANICE CON COULIS DI PRUGNI SECCI
    Inghetata de anason facuta in casa cu sos de prune uscate

Dani Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in Romania, in restaurante de 4 si 5 stele, iar in prezent este bucatarul sef al restaurantului Sardin.

Sardin este un restaurant cu aer mediteranean si bucatarie responsabila, unde se folosesc numai ingrediente de origine controlata, produse traditionale autentice, peste si fructe de mare salbatice, de captura. (Daniel Catoi – decembrie 2018)
Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Sardin

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum aproape un an, si am spus ca mancarea surprinzator de buna i-o datoreaza unui chef foarte talentat pe care l-au aduc, inca de la de...

Data actualizarii: 06/12/2018