Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Afiseaza

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului.

Intr-un cadru distins, dar totodata intim si prietenesc, Chef Ionut Gagiu a delectat publicul cu o selectie variata a preparatelor, imbinand gusturile pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

Meniul degustat a constat in:

  • Cappuccino de praz cu trufe;
  • Tartar de spanac cu ou de prepeliță si pesto;
  • Creveti AOP cu alge marine;
  • Pui supreme la cuptor cu sos de trufe, sufleu de conopida si piure de mazăre;
  • Ton in culori;
  • Rulada de iepure invelita in bacon cu trufe, foie gras si piure de păstârnac;
  • Vata de zahar cu mousse de ciocolata alba si un shot de Amaretto sour.

De asemenea, atmosfera a fost destinsa de muzica jazz live. Rezultatul? Imaginile vorbesc de la sine! (Daniel Catoi – noiembrie 2017)

Madame Pogany

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in noiembrie, cei de la Madame Pogany au reusit sa faca schimbarea pe care o anuntasem pentru septembrie. Au adus un chef nou, pe Ion...

Meet the Chef Ionut Gagiu by Madame Pogany

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vr...

Data actualizarii: 18/11/2017

prezentarea-noului-chef-ionut-gagiu-la-madame-pogany-restocracy