Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Afiseaza

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vrea și apreciază calitatea. Acum Madame Pogany este un loc care isi doreste să se acordeze la ritmul orașului prin oferirea unei experiente culinare noi.

Noua abordare culinară apare din imaginația gustului bun, sub semnătura lui noului nostru Chef Ionuț Gagiu. Ionut crede în inspirația momentului, impusa de ani de zile de studiu intens, experimente și perfecționări. Amesteca texturi și gusturi, traducând ritmurile orasului în farfurii ce surprind și încântă toate gusturile. ”În bucătărie, arta vine din combinații neașteptate, din alăturări de idei, gusturi și stiluri, din idei construite atent, în timp” ne spune Ionut atunci cand descrie felul sau de a intelege gastronomia.

Noul meniu orchestrat cu atenție de Chef Ionuț Gagiu pune alaturi atât combinații clasice cât și abordari surprinzătoare. Tartar-ul de spanac cu perle de brânză și ou de prepeliță, Rulada de iepure învelită în bacon, cu trufe, foie gras și piure de păstârnac si Vata de zahăr cu mousse de ciocolată albă și amaretto sour, sunt doar cateva exemple ce marcheaza inceputul evolutiei conceptului nostru de Bucatarie Urbana in cel de Gastronomie Conceptuala.

Pentru a amplifica experienta culinara, am reamenajat interiorul Madame Pogany si am inlocuit DJ set-ul live de weekend cu Live Jazz, Blues & Soul in the Evening sustinut de trupa “rezidenta” POG JAZZY COLTZ de marti pana vineri, sub îndrumarea atentă a pianistului Madălin Voicu Jr.

În seara zilei de 17 Noiembrie ne dorim să va prezentam noul nostru concept și cel mai important, vrem să il prezentam, în mod oficial, pe creatorul noului meniu Madame Pogany, Chef Ionuț Gagiu.

”Ne dorim o degustare cât mai comprehensivă a noului nostru meniu, să vă delectam simțurile și să vă trezim apetitul pentru calitate și pentru o nouă experiență culinară! Meet the Chef e ziua în care ai ocazia să parcurgi o călătorie in lumea gusturilor, în noul Madame Pogany!” – Răzvan Iliescu. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Prezentarea noului Chef Ionut Gagiu la Madame Pogany

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului. Intr-un cadru distins, dar totodata intim s...

Data actualizarii: 11/12/2017

meet-the-chef-ionut-gagiu-by-madame-pogany-restocracy