Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

Afiseaza

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vrea și apreciază calitatea. Acum Madame Pogany este un loc care isi doreste să se acordeze la ritmul orașului prin oferirea unei experiente culinare noi.

Noua abordare culinară apare din imaginația gustului bun, sub semnătura lui noului nostru Chef Ionuț Gagiu. Ionut crede în inspirația momentului, impusa de ani de zile de studiu intens, experimente și perfecționări. Amesteca texturi și gusturi, traducând ritmurile orasului în farfurii ce surprind și încântă toate gusturile. ”În bucătărie, arta vine din combinații neașteptate, din alăturări de idei, gusturi și stiluri, din idei construite atent, în timp” ne spune Ionut atunci cand descrie felul sau de a intelege gastronomia.

Noul meniu orchestrat cu atenție de Chef Ionuț Gagiu pune alaturi atât combinații clasice cât și abordari surprinzătoare. Tartar-ul de spanac cu perle de brânză și ou de prepeliță, Rulada de iepure învelită în bacon, cu trufe, foie gras și piure de păstârnac si Vata de zahăr cu mousse de ciocolată albă și amaretto sour, sunt doar cateva exemple ce marcheaza inceputul evolutiei conceptului nostru de Bucatarie Urbana in cel de Gastronomie Conceptuala.

Pentru a amplifica experienta culinara, am reamenajat interiorul Madame Pogany si am inlocuit DJ set-ul live de weekend cu Live Jazz, Blues & Soul in the Evening sustinut de trupa “rezidenta” POG JAZZY COLTZ de marti pana vineri, sub îndrumarea atentă a pianistului Madălin Voicu Jr.

În seara zilei de 17 Noiembrie ne dorim să va prezentam noul nostru concept și cel mai important, vrem să il prezentam, în mod oficial, pe creatorul noului meniu Madame Pogany, Chef Ionuț Gagiu.

”Ne dorim o degustare cât mai comprehensivă a noului nostru meniu, să vă delectam simțurile și să vă trezim apetitul pentru calitate și pentru o nouă experiență culinară! Meet the Chef e ziua în care ai ocazia să parcurgi o călătorie in lumea gusturilor, în noul Madame Pogany!” – Răzvan Iliescu. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Prezentarea noului Chef Ionut Gagiu la Madame Pogany

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului. Intr-un cadru distins, dar totodata intim s...

Data actualizarii: 11/12/2017

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.