Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

34149 vizite 5 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49870 vizite

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5354 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9679 vizite

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4995 vizite

Ce și cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile u...

3455 vizite

Allegro este un restaurant internațional situat în hotelul Ramada No...

12 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4980 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

35214 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19890 vizite 2 comentarii

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de do...

5366 vizite 2 comentarii

Ca in marile metropole bogateAviatorilor 8 e cladirea de birouri...

8360 vizite

Restaurantele din Galeria Comerciala Feeria si celelalte din Baneasa ...

6507 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

3839 vizite

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritateFoarte fr...

2252 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

5666 vizite

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutuluiCine ...

2699 vizite

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

7317 vizite

Biutiful Downtown, unul dintre cele mai spectaculoase restaurante din ...

7778 vizite

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

5276 vizite 1 comentarii

Bucharest Business Park este un complex de birouri unde am gasit doua...

1553 vizite

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

1540 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

28598 vizite 12 comentarii

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epocaCei ca...

3364 vizite

Carnivale Food Market, cel mai spectaculos fast-food pe care l-am vazu...

9838 vizite

Casa Capsa, o paguba greu de recuperat pentru Bucuresti si pentru bucu...

15122 vizite 6 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

29772 vizite 3 comentarii

La numai 6 km de DN1 in apropierea localitatii Tancabesti ( DN1 la km ...

1210 vizite

Champagne & More Lounge este un bistrou cu meniu gourmet (fine din...

15 vizite

Chefs Experience este un restaurant cu specific international, situat ...

651 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

8749 vizite 1 comentarii

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

3769 vizite

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

2550 vizite

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

10236 vizite

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

8666 vizite 1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

20904 vizite

El Capitan este o terasa pe ponton pe lacul Snagov, deschisa numai in ...

3255 vizite

Fratelli (Herastrau) este un restaurant cu specific international situ...

866 vizite

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea �...

3422 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

7923 vizite

Kang este un restaurant situat pe strada Ficusului, nr. 44A din Sector...

491 vizite

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

14242 vizite 3 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

7844 vizite

Lido's Brasserie - Minunea inmultirii pestilor...S-a redeschis...

7279 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

9834 vizite

Luna Lounge este un restaurant cu specific international, situat pe So...

8 vizite

Mandarin – Asian Restaurant este locul ideal pentru descoperirea de ...

1178 vizite

Fier din belșug la The Marmorosch, Autograph CollectionSe tot vor...

9531 vizite

Medusa este un restaurant mediteranean situat in sectorul 1 din Bucure...

10 vizite

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantulu...

6676 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house

Vacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora CokyapiciVacamuuu e o macelarie cu braserie, din care poti cumpara carne pentru acasa, dar poti sa si mananci acolo ca la orice restaurant / steak house. Conceptul acela intalnit si la pescariile cu bistrou, la mare cautare de cand au aparut. E cea mai mare de pe piata – si aici vorbesc despre intindere, volum, sortimente.

Nu am vazut nimic semnificativ nou fata de ce am scris datile trecute. Si e de asteptat sa fie astfel, fiindca Vacamuuu a fost proiectat inca de la inceput pana in cele mai mici detalii, tocmai pentru a nu mai avea nevoie de ceva in plus multa vreme dupa aceea. Ambianta e la fel, chelnerii la fel, stau la discutii in grup si abia asteapta sa termini ce ai de spus ca sa se intoarca inapoi la ale lor, sa nu piarda ideea.

Ceva despre mancare acum, adica despre vita. Vacamuuu e un restaurant foarte mare, asa ca e normal sa aiba mai multe sortimente decat oricine altcineva, vita de toate felurile. In partea de sus e clar pana unde merg, data te uiti in meniu si vezi vitele japoneze cu preturi pe care foarte putini si le pot permite. Insa cealalta extrema e interesanta, pana unde merg cu vita de calitate mai redusa, dar si cu pret mai mic, pe cale de consecinta.

Ei bine, merg jos, chiar foarte jos, desi preturile nu arata catusi de putin asta! Am luat o vita mai ieftina (nu chiar pe cea mai ieftina, dar nici departe de ea) si a fost aproape de nemancat. Eu inteleg ideea de a da omului cat mai multe optiuni posibile si de a-l lasa pe el sa aleaga. Asumandu-si si consecintele, desigur. Insa eu nu as face asta daca as fi stapanul Vacamuuu. In primul rand, fiindca putini dintre cei care merg acolo stiu sa faca diferentele dintre vite doar citind meniul. Si apoi, chiar si unii dintre aceia care stiu, sunt sigur ca nu prea banuiesc cat de jos e limita.

Asadar, la vita scumpa si foarte scumpa de la Vacamuuu mergeti la sigur. Insa la cea ieftina, cum v-o fi norocul in ziua respectiva… (GB – aprilie 2019)

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar…

PrVacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora Cokyapiciietenul meu MN m-a mustrat ca Vacamuuu a iesit mai jos in Topul Restocracy decat credea el ca ar trebui sa fie, asa ca m-am grabit sa merg din nou la Vacamuuu si sa repar nedreptatea, daca chiar am facut-o. Ii spusesem, oricum, ca Vacamuuu are note foarte mari la mancare, si ca notele de la servicii si de la pozitionare l-au dus mai jos.

Acum am revenit, deci, si am mai luat un prieten, pe Gabriel Iovu, ca sa fie si evaluarea mai temeinica. Pana la urma, am observat ca am dat cam aceleasi note ca la vizita din martie.

Acum am luat un rib-eye maturat, cel mai bun de la ei, cotlete de miel cu os, tartar de vita, spanac si ciuperci sote, pe langa cartofii prajiti si salata de varza care vin oricum alaturi de orice fel de carne.

Lui Gabriel i-a placut tartarul de vita, mie ceva mai putin, mi s-a parut ca are prea mult gust doar de pasta de carne, cu toate ca avea si altceva in ea. La rib-eye, a fost pe dos: mie mi s-a parut foarte bun, si pentru ca avea multa grasime, printre altele, lui Gabriel i-a placut, de asemenea, insa zicea ca a mancat nu stiu unde, tot in Bucuresti, chiar si mai bun decat atat. Eu nu am mancat antricot mai bun in Bucuresti. La fel de bun da, insa mai bun nu. Mielul a fost bun si el, dar nu ceva special, am mancat si carnuri de miel ceva mai fragede si mai gustoase de atat. Cartofii prajiti foarte buni, salata de varza excelenta (cred ca avea si putin zahar), muraturile foarte bune, de asemenea, ciupercile foarte bune, spanacul bun, dar nu ca la un restaurant de fine dining. Portiile sunt destul de mari la Vacamuuu, trebuie spus…

Nu au vin romanesc la pahar la Vacamuuu, ceea ce ne-a enervat foarte tare. Eu, cel putin, ca protest… (citeste tot)

Chelneri la Vacamuuu depanand amintiri

VacaMuuu are o noua abordare

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza pe o crestere de 20% a veniturilorRestaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public o...

Fish House, aprilie 2017

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiAm revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish Ho...

Fish House

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019Acum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al ...

Data actualizarii: 01/08/2025

Vacamuuu  - Calea Floreasca, nr. 111 (Piata Floreasca)

  • Marius :

    In 2023 două fripturi, o limonadă și un pahar de vin alb… 750 de lei și cred că mai fentează și la gramaj. Calitatea slăbuță la carne pt banii ăștia dar era gătită măcar ok. Terasa era goală într-o sâmbăta seara în luna iulie, doar o masă mai era ocupată. Asta dă de gândit…

  • Marius :

    In 2023 două fripturi, o limonadă și un pahar de vin alb… 750 de lei și cred că mai fentează și la gramaj. Calitatea slăbuță la carne pt banii ăștia dar era gătită măcar ok.

  • Marius :

    Două fripturi o limonadă și un pahar de vin alb 750 de lei… asta în vara lui 2023.

  • Aryman :

    Vaca Muu a devenit un dezastru…. ospătarii apatici, frig, scump…. Mai nou au primit un nou șef, un măcelar poreclit manager, arogant și agramat-Dl. Gabi, cum se recomanda. Dintr-un restaurant etalon, Vaca Muu a ajuns o bodega scumpă și friguroasă.

  • Anonim :

    varza turceasca

  • V. :

    La Vacamuuu mergi pt. carne si atat (desi ar putea mult mai mult)

    Cina noastra in 7 a fost reusita, pe scurt cam asa
    Plusuri:
    Carnea e buna sau f. buna (au fost incercate diverse, antricot vita si lamb chop excelente, poate cele mai bune mancate recent)
    Atmosfera este vie, locul a fost plin, look-ul rest. e „la zi”

    Nu tocmai ok pt. un loc cu preturile V.muuu:
    Daca vii cu un vegetarian aici, nu gaseste in menu decat o salata
    Menul de vinuri e aiurea, total neechilibrat
    Cartofii prajiti au fost mult sub calitatea carnii, plini de ulei
    Din 5 optiuni desert nu au avut decat 2

    Servirea a fost buna.

    Merita vizitat pt. carne si atmosfera.

  • Răspunde-i lui Anonim Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close