Ord. dupa
titlu
nr. comentarii
nr. vizualizari
ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...
Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...
Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...
Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...
Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...
Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...
CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch
The B...
O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...
Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...
Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...
Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...
Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...
Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...
Bine ati venit la Coliba Haiducilor!
Un loc unde intr-o atmosfera fe...
Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...
Doripesco, delta din Carpați...
Continuând activitatea fostei Intrep...
Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...
Pine Restaurant & Terrace
Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...
Povestea Diplomat
Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...
Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...
DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...
Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea
Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...
Fior di Latte
Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...
Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului!
“Din drago...
Restaurantul Four Seasons Dorobanti
Four Seasons Dorobanti este noua loc...
Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani
George’...
Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul!
Restaurantul Bistro GUXT a fo...
Hanurile Berarilor
La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...
Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare
La Hanu' Berarilor patrunzi in at...
Hanu' lui Manuc
Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...
Locanta gastronomico-literara Jaristea
Cei ce mai au inca amintirea Arno...
Top Cuisine by Joseph Hadad
Joseph is that special place where you alw...
Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch
J...
Kera Calita, doamna Aurora Nicolau
Se stie din legendele transmise d...
La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...
Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...
Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...
Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...
POVESTEA NOASTRA
Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...
Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...
Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...
Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in Bucharest
Miguel Rocha’...
"The flavours of perfection"
Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...
Mozzafiato - Ristorante & Bar
Relaxati-va intr-o experienta traditio...
Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...
AROME A LA NIKOS!
Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...
O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...
Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei
A sosi...
Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca
Ora ...
Restaurantul Vatra Neamului
Suntem Restaurantul Vatra Neamului – cel mai bun restaurant cu specific traditional romanesc care reflecta istoria, traditia si cultura neamului din cele mai vechi timpuri, pana in prezent.
Meniurile noastre impresioneaza prin retete traditionale intr-o interpretare moderna, avand la baza gastronomia romaneasca, moldoveneasca si basarabeana, pe alocuri cu influente ucrainene, rusesti, turcesti si sarbesti.
Dispunem de 5 saloane, de la 30 pana la 300 locuri, cu o capacitate totala de 800 de locuri. Stilul decorativ al restaurantului reprezinta o perfecta imbinare intre elemente istorice si cultura neamului romanesc, avand o arhitectura impunatoare si ambianta specifica ospetelor regale. Anual, reusim sa organizam sute de evenimente, petreceri, conferinte, cocktail-uri, nunti, botezuri si aniversari.
Data actualizarii: 02/09/2019