Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservatori

White HWhite Horse, restaurant in zona Beller - Piata Dorobantilororse e unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucurestiului, cunoscut mai ales ca deschizator de drum cu conceptul nemaivazut pana atunci cu oalele de mancare expuse pe masa, din care cineva iti punea in farfurie cu polonicul. Era unul dintre cele mai in voga restaurante ale vremurilor, cu mancare buna, foarte apreciata. Nu mai au aceeasi faima, desi mancarea e cam la fel la ei, ba chiar ceva mai buna decat atunci. Insa multe alte restaurante le-au luat-o inainte cu mancaruri fine, sofisticate.

Nu au schimbat nimic nici in ambianta, si sper sa nu o faca, fiindca arata foarte bine. Si restaurantele amenajte astfel s-ar putea sa devina valoroase si atractive chiar prin raritatea lor, intr-o zi. Oricum, de retinut ca White Horse e un restaurant serios, asezat, corect. Si, important pentru unii, foarte child-friendly. (GB – aprilie 2019)

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret

Am revenit la White Horse dupa destul de multa vreme si l-am gasit neschimbat – dupa cum ma si asteptam, de altfel. Asa ca nu mai reiau ce am scris data trecuta legat de ambianta. Terasa e la fel de frumoasa, foarte cocheta, aranjata cu gust.

Cred ca au scurtat meniul la White Horse. E bine facut, preponderent bucatarie italiana. Am luat un singur fel acum, un file de cod in sos de midii si sofran cu cartofi copti. Frumos prezentat, portia destul de mare. Pestele destul de bun, cartofii la fel, sosul fara gust.

Serviciul foarte bun, ca si data trecuta. Preturile nu sunt mici deloc, insa nu exagerate, mai ales pentru un restaurant din Beller – Piata Dorobantilor. Clienti erau destui, pareau obisnuiti ai localului.

White Horse e un restaurant frumos, cu o terasa frumoasa, cu mancare destul de buna, servicii bune, asa ca e de luat intotdeauna in calcul cand sunteti in zona Dorobantilor. (GB – august 2018)

White Horse, cantina chic a Dorobantilor

White Horse e unul dintre restaurantele vechi ale bucurestiului, foarte vechi, chiar, si destul de faimos pe vremuri. Cred ca au dat lovitura cand au pus mancarea la vedere, au scos-o in tavi si in diverse vase, pe o masa, si cineva iti punea in farfurie direct de acolo. Niciun restaurant nu mai facuse asta atat de la vedere, si cu mancare buna, incat increderea clientilor a crescut exponential, si numarul lor, pe cale de consecinta.

Au o casa maricica pe George Calinescu, unde incepe din Beller, o casa veche, foarte pitoreasca si frumoasa, pe care au amenajat-o cu cap, intr-un stil retro occidental, chiar englezesc, foarte de efect, si asta. La parter au … (citeste tot)

Saloanele cu lemn adevarat
Terasa White Horse

White Horse restaurant in zona Beller din Dorobantilor

 

Data actualizarii: 15/04/2021

White Horse, aprilie 2019  - Str. George Calinescu, nr. 4A (Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close