Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

Afiseaza

ZEN Garden – Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-o zi frumusetea de odinioara a gradinii…

Restaurant chinezesc cu terasa, pe SilvestruZen Garden isi trage numele (si renumele!) de la gradina aceea foarte mare si frumoasa din Bucurestiul vechi, cel al literaturii cu care am crescut. Acum au acoperit-o cu totul, opac, de s-a dus tot farmecul. Chiar daca mai salveaza cate ceva cu florile si instalatiile de apa.

Cand am revenit la ei era destul de neingrijita si nematurata gradina, se pare ca nu se asteptau la multi clienti intr-o zi caniculara de iulie, chiar in mijlocul zilei. Si, cu atat mai putin, la unii pretentiosi…

In rest, mancarea buna, asa cum o stiam deja. Surprinzator pentru un meniu atat de lung. Si serviciul bun, natural, cu o chelnerita dezinvolta, cu multa personalitate. Da, pentru noi Zen Garden ramane cel mai bun restaurant chinezesc (versiunea europenizata) din Bucuresti. Sper sa redea intr-o zi frumusetea de odinioara a gradinii. Dar nu cred ca o vor face prea curand… 🙁 (GB – iulie 2019)

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit…

M-am intors ca sa vad gradina, in primul rand, fiindca o stiam de la restaurantele de dinainte. Am regasit-o frumoasa, insa mult prea acoperita, au o mare pergola rigida, acoperis compact, care ia o mare parte din farmecul acelei mari gradini a Bucurestiului vechi. Au mai salvat atmosfera cu cateva fantani cu apa curgatoare. In rest, meniul e ceva mai original decat al altor restaurante chinezesti, mancarea gatita si prezentata mai atent. Zen Garden ramane, asadar, cel mai bun restaurant chinezesc din Bucuresti in clasamentele noastre. (GB – august 2018)

Cel mai bun si mai frumos restaurant chinezesc de pana acum

Zen Garden e noul locatar al casei si al impresionantei gradini de pe strada Silvestru, din vara lui 2017, dupa ce a plecat de acolo, dupa multi ani, un alt restaurant chinezesc, Orasul Interzis, mutat tot in apropiere. Partea aceea de Bucuresti vechi, unde e si Casa Paleologu, e una dintre cele mai autentice si mai calde, cu strazi inguste si niciodata drepte, cu copaci batrani, case in care au locuit oameni despre care am citit la biblioteca.

Casa e mica, are … (citeste tot)

Saloanele Zen Garden
Terasa Zen Garden – ce a mai ramas din Marea Gradina

Zen Garden, restaurant chinezesc cu terasa in Bucuresti, pe Silvestru

Zen Garden, restaurant chinezesc in Bucuresti

Data actualizarii: 24/06/2025

ZEN Garden  - Str. Silvestru, nr. 3

  • Anonim :

    Am fost cu 3 colegi chinezi cadmre au si vorbit cu bucatarul Li. Rezultatul a fost ca am macat feluri care au fost apreciate ca fiind aproape identice cu felurile similare din Shanghai. Serviciul ezitant la inceput ca apoi sa fie asa cum trebuie. Abianta deosebita, as fi apreciat muzica chinezeasca.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close