Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la identitate

Megoo Social Gastrobar e un restaurant nou, deschis de vreo doua luni in blocul acela interesant de pe Barbu Vacarescu, unde face cruce cu Gheorghe Titeica, un bloc de birouri negru, cu un profil si un design care iese in evidenta, in bine, printre sutele de cladiri noi fara nicio identitate.

Au fost mai multe restaurante acolo, la parterul si la demisolul blocului, nu le mai tin minte pe toate. Cred ca Sofa a fost primul, apoi si-a incercat mana si unul thailandez, sau poate ca a fost invers. Acum au unul grecesc la demisol, Kuzina, al celor care au Divan si Meze din Centrul Vechi, si poate ca si altele.

Megoo isi spune si Social Gastrobar, dar in afara de numele care da bine, nu are o identitate clara. Daca intrebi pe cineva care a fost acolo ce fel de restaurant este acest Megoo Social Gastrobar, vei vedea ca are ceva dificultati sa-l descrie. E al celor care au si Tapo.

Interiorul e foarte frumos la Megoo, pacat ca nu mi-au dat voie sa fac poze, nu stiu ce secrete au de pastrat acolo. Nu e niciun secret, de fapt, pentru ca au pozele pe site. Dar, daca puteau sa spuna nu, de ce sa nu o faca… Au pereti de sticla, de jur imprejur, banchete de plus aproape peste tot, si in mijloc, scaune foarte confortabile, tot su plus, niste lumini si decoruri originale pe tavan. Terasa e mica, e un balcon ingust, spre Gheorghe Titeica, se vede frumos parcul Verdi de acolo.

Meniul e din bucataria internationala la Megoo Social Gastrobar, dar ma gandeam sa-l pun, mai degraba, la bucatarie urbana. E scurt, ceea ce e bine cand e un meniu cu adevarat original, ca chef responsabil nu poti face prea multe lucruri sofisticate deodata. Dar cand sunt mancaruri comune, mai degraba simple, scurtimea meniului nu mai inseamna neaparat acelasi lucru.

Mancarea a fost destul de buna la Megoo Social Gastrobar. Am luat o vita rece, asa si asa, ornata cu frunze de salata. Apoi o supa crema de telina, destul de buna si cu ceva inovatii in ea, fara frunze de salata ca decor. Si apoi tagliatelle cu somon, decorate cu frunze de rucola si ele, destul de bune, neinecate in sos, cum le primesti mai peste tot. Capuccino avea o frunzulita de decor, dar bine ca nu era si ea de rucola, era desenata din spuma…

Preturile sunt asa si asa la Megoo Social Gastrobar, nimic special de spus despre ele. Insa despre serviciu e de scris, au o chelnerita inimoasa, foarte doritoare sa iti dea ce trebuie si sa faca lucrurile bine si restaurantul sa mearga. Pacat ca nu tine doar de ea sa se intample asta. Ar fi trebuit sa o pun si pe ea in lista cu cei mai buni chelneri din oras, imi pare rau ca nu am fost pe faza.

Era trista chelnerita inimoasa fiindca Megoo Social Gastrobar a fost gol intr-o zi de lucru la pranz, cat e el de mare, si gol era si cand am trecut pe acolo, cu cateva zile inainte.

Sper sa gaseasca o formula de succes pana la urma la Megoo Social Gastrobar, e un restaurant frumos si au si o chelnerita inimoasa. Dar pentru asta cred ca vor trebui sa schimbe ceva si pe la meniu, si nu putin… (GB – iunie 2017)

Divan

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din BucurestiDivan a luat locul restaurantului grecesc Kuzina, care tot al lor era, de fapt. Nu stiu daca e o mutare temporara, dupa ce complexul de la Piata...

Cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator

Iata cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator, care a ales sa se faca chelner la Kuzina, in locul unei cariere aviatice si militare. Dar cred ca nu e totul pierdut, am vazut ca se antreneaza fa...

Kuzina

Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bunKuzina e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis la sfarsitul lui 2016, cred, in Barbu Vacarescu, la parterul unui bloc nou de...

Tapo

A fost restaurant, acum se pare ca a ramas mai degraba un club, deschis doar vinerea si sambata seara, dupa ora 21.

Data actualizarii: 18/11/2019

Megoo Social Gastrobar  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 241A

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close