Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona centrala a Bucurestiului, cuprinsa intre:...

Ord. dupa

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru c...

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritate Foarte fr...

Un restaurant fara ambitii, care se lasa in grija curentului Multe ...

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ...

Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de două surori și...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Secvente dintr-un film de arta Nu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

O cantina-bistrou cu mancare destul de buna Boutique du Pain e un b...

Pizza si snack bar cu ceva supe, sandviciuri si alte maruntisuri. Au m...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun si ca ciudatul peste care am da...

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epoca Cei ca...

Caragea8 este un pub si braserie amenajata in interiorul unei case, cu...

Afiseaza

Se mananca bine la Meze, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vestea

Taverna Meze e de mult timp in Centrul Vechi, cred ca au fost in primul val, daca imi aduc eu bine aminte si nu ii incurc cu altii. Sunt in coltul de unde ajunge (sau de unde incepe, cum vreti sa o luati) Calea Victoriei in Dambovita, o parte ceva mai putin frecventata a Centrului Istoric, mai putin amenajata, cu un teren viran in fata si cu niste garduri daramante.

Taverna Meze e un local relativ mic, asa cum sade bine unei taverne sa fie, de altfel. Au doua salite mici la parterul unei case vechi, un fel de bloc mai mic, amenajate cam sumar, aparent improvizat, desi cred ca asa au vrut sa arate, chiar ca o taverna saraca. Nu pare sa fi facut ceva renovari sau retusuri de multa vreme. Scaunele sunt incomode, meniurile jerpelite.

Terasa arata mai bine, e maricica, inconjoara casa, are cateva decoruri interesante si destul de multe flori.

Meniul nu e lung la Taverna Meze, mancare greceasca traditionala, multe feluri cunoscute, insa si cateva pe care nu le stiam. Au si peste proaspat, pe un meniu separat, iti taie dintr-un peste mai mare si iti cantaresc.

Mancarea a fost buna la Taverna Meze, chiar ceva mai buna decat ma asteptam. O chiftea din carne de vita (am crezut ca are si putina oaie, dar au zis ca nu) a fost foarte bune, in mod special. Insa si musacaua, si dovleceii pane, o specialitate greceasca destul de apreciata, si chiar si cartofoo prajiti si o crema de branza cu boia foarte iute.

Si serviciul mi-a placut la Taverna Meze, doi chelneri tineri, un baiat si o fata, placuti, naturali, atenti. Preturile nu sunt mici la Taverna Meze, dar nici atat de mari pe cat li s-a dus vestea, nu stiu de unde a pornit zvonul acesta. Sau or fi fost alta data, nu stiu ce sa zic…

Taverna Meze e un restaurant grecesc bun, se mananca bin, bucatarie greceasca traditionala, clasica. E de tinut minte, pentru ca nu sunt atat de multe restaurante grecesti in Bucuresti, pe cat te-ai gandi ca ar trebui, sau ar putea sa fie. (GB – iunie 2017)

Cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator

Iata cum a pierdut Armata Romana un pilot promitator, care a ales sa se faca chelner la Kuzina, in locul unei cariere aviatice si militare. Dar cred ca nu e totul pierdut, am vazut ca se antreneaza fa...

Kuzina

Unde chelnerul cel rau trage cu cocoloase in chelnerul cel bun Kuzina e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis la sfarsitul lui 2016, cred, in Barbu Vacarescu, la parterul unui bloc nou de...

Data actualizarii: 08/07/2019

Meze