Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Pio Bistro – Conceptul de bistrou urban contemporan

Am revenit la Pio Bistro dupa scurt timp, pentru ca e foarte aproape de mine. Am luat „paste cu somon”, de data aceasta, si, spre surpriza mea, au fost niste paste cu o bucata mare de somon deasupra – cea din poza.

E destul de evident ca Pio Bistro se pozitioneaza ca un bistrou urban modern, si ca amenajare, descrisa anterior, dar si ca meniu si maniera de a face mancarea, care tine pasul cu modele zilei. Una dintre aceste tendinte, pe care am intalnit-o si in alte localuri care se pozitioneaza in acelasi fel, este sa simplifici retetele, sa scoti produsele in evidenta, inclusiv prin taierea lor in bucati mai mari – ceea ce au facut si cei de la Pio Bistro.

Serviciul a fost bun, cu un chelner foarte placut, si la fel de agreabili pareau si ceilalti care se mai invarteau pe acolo. (GB – martie 2018)

Bistrou modern, cu totul la vedere

S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o constructie usoara si recenta, unde inainte de ei a fost o cafenea cu nume vienez, a unui sirian cam agresiv.

Au facut reamenajari destul de consistente, unde era barul inainte, la parter, e acum o bucatarie complet deshisa. Jos au mai multe mese de bar, inalte, iar la etaj, intr-un salon mai mare, mese de cafenea. Conceptul e unitar, bine realizat, modern, se vede mana unui arhitect bun la Pio Bistro, cu tinta catre clientela tanara, emancipata, instarita, cool, hipster.

Pio Bistro se pozitioneaza ca o bucatarie urbana, moderna, semi-rapida, deschisa, cu totul la vedere. Nu au multe feluri, insa meniul e bine facut, cu cate ceva din toate, de la maruntisuri si salate la steak-uri consistente. Cand am vazut frunza verde de pe sigla lor…(citeste tot)

Paste si somon la PIO Bistro in Piata Dorobantilor

Pio Bistro, restaurant cu bucatarie urbana moderna in Piata Dorobantilor

Pio Bistro, restaurant cu bucatarie urbana moderna in Piata Dorobantilor

Pio Bistro, restaurant cu bucatarie urbana moderna in Piata Dorobantilor

Pio Bistro din Piata Dorobantilor, iarna

S-a deschis Pio Bistro la Piata Dorobantilor

S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o construc...

Data actualizarii: 23/02/2024

Pio Bistro  - Str. Putul lui Zamfir, nr. 2 (Piata Dorobantilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close