Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

Afiseaza

S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o constructie usoara si recenta, unde inainte de ei a fost o cafenea cu nume vienez, a unui sirian cam agresiv.

Au facut reamenajari destul de consistente, unde era barul inainte, la parter, e acum o bucatarie complet deshisa. Jos au mai multe mese de bar, inalte, iar la etaj, intr-un salon mai mare, mese de cafenea. Conceptul e unitar, bine realizat, modern, se vede mana unui arhitect bun la Pio Bistro, cu tinta catre clientela tanara, emancipata, instarita, cool, hipster.

Pio Bistro se pozitioneaza ca o bucatarie urbana, moderna, semi-rapida, deschisa, cu totul la vedere. Nu au multe feluri, insa meniul e bine facut, cu cate ceva din toate, de la maruntisuri si salate la steak-uri consistente.

Cand am vazut frunza verde de pe sigla lor, prima data, si am vazut si „slow cooknig” printre reclame, m-am gandit ca vor fi mai spre dietetic, insa nu prea e asa, au si multe mancaruri la care cei mai in varsta se uita doar cu jind, fara sa se poata apropia prea tare. Am luat o supa de la ei, cu broccoli si mere verzi, buna la gust dar cam acra pentru mine, niste rondele de peste cu pane si susan, destul de bune, si o placinta cu carne, cascaval si nu mai stiu ce branzeturi, care nu a fost pe masura imaginii pe care ti-o faci cand ii citesti descrierea in meniu.

Serviciul a fost bun la Pio Bistro. Preturile maricele, dar raman rezonabile daca dai peste ceva de mancare mai bun decat am avut noi. Clienti putini, insa nu a auzit inca lumea de ei, nici macar cei care locuiesc sau lucreaza in zona.

Pio Bistro pare un local corect, deschis, cu totul la vedere, in ton cu moda si cu asteptarile zilei, sper sa le mearga bine, pe masura investitiilor consistente pe care vad ca le-au facut. Oricum, voi ajunge de mai multe ori la ei, pentru ca locuiesc si am si birourile in apropiere. (GB – februarie 2018)

Pio Bistro, restaurant cu bucatarie urbana, Piata Dorobantilor din Bucuresti

Pio Bistro

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporanAm revenit la Pio Bistro dupa scurt timp, pentru ca e foarte aproape de mine. Am luat "paste cu somon", de data aceasta, si, spre surpriza mea, a...

Data actualizarii: 10/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close