Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 11.000 de vizitatori și aproximativ 44.000 de pahare de vin con...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Afiseaza

S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau trei saptamani, dupa o perioada foarte lunga de lucrari si amenajari. Sunt pe Putul lui Zamfir, chiar prima casa, pare o constructie usoara si recenta, unde inainte de ei a fost o cafenea cu nume vienez, a unui sirian cam agresiv.

Au facut reamenajari destul de consistente, unde era barul inainte, la parter, e acum o bucatarie complet deshisa. Jos au mai multe mese de bar, inalte, iar la etaj, intr-un salon mai mare, mese de cafenea. Conceptul e unitar, bine realizat, modern, se vede mana unui arhitect bun la Pio Bistro, cu tinta catre clientela tanara, emancipata, instarita, cool, hipster.

Pio Bistro se pozitioneaza ca o bucatarie urbana, moderna, semi-rapida, deschisa, cu totul la vedere. Nu au multe feluri, insa meniul e bine facut, cu cate ceva din toate, de la maruntisuri si salate la steak-uri consistente.

Cand am vazut frunza verde de pe sigla lor, prima data, si am vazut si „slow cooknig” printre reclame, m-am gandit ca vor fi mai spre dietetic, insa nu prea e asa, au si multe mancaruri la care cei mai in varsta se uita doar cu jind, fara sa se poata apropia prea tare. Am luat o supa de la ei, cu broccoli si mere verzi, buna la gust dar cam acra pentru mine, niste rondele de peste cu pane si susan, destul de bune, si o placinta cu carne, cascaval si nu mai stiu ce branzeturi, care nu a fost pe masura imaginii pe care ti-o faci cand ii citesti descrierea in meniu.

Serviciul a fost bun la Pio Bistro. Preturile maricele, dar raman rezonabile daca dai peste ceva de mancare mai bun decat am avut noi. Clienti putini, insa nu a auzit inca lumea de ei, nici macar cei care locuiesc sau lucreaza in zona.

Pio Bistro pare un local corect, deschis, cu totul la vedere, in ton cu moda si cu asteptarile zilei, sper sa le mearga bine, pe masura investitiilor consistente pe care vad ca le-au facut. Oricum, voi ajunge de mai multe ori la ei, pentru ca locuiesc si am si birourile in apropiere. (GB – februarie 2018)

Pio Bistro, restaurant cu bucatarie urbana, Piata Dorobantilor din Bucuresti

Pio Bistro

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dupa scurt timp, pentru ca e foarte aproape de mine. Am luat "paste cu somon", de data aceasta, si, spre surpriza mea, au fost niste ...

Data actualizarii: 10/02/2018

s-a-deschis-pio-bistro-la-piata-dorobantilor-restocracy