Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo (str. Banul Antonache, nr. 29) organizeaza o degustare de vinuri de la Crama Lechburg, care vor fi acompaniate de o serie de preparate culinare. Invitatul special este Chef Samuel le Torriellec.

Costul de participare este de 50 ron/ persoana.

La Bottega del Tartufo este un brand Giuliano Tartufi, care si-a propus ca tel insufletirea ideii comerciale prea putin intalnite in lume: puncte de vanzare specializate in trufe, cu toate variatiunile de sezoane din timpul anului, de la trufe proaspete pana la produsele din trufe sub brandul Giuliano Tartufi, incluzand si alte specialitati unice in lume ce contin trufe.

In Romania, La Bottega del Tartufo este condus de catre Radu Rughinis. El este proprietarul Pasterra & La Bottega del Tartufo, un pasta bar, respectiv un magazin dedicat trufelor, produselor din trufe, dar si altor delicatese, alimente sau bauturi fine, deschis in iarna anului 2016. Actualmente, el este unul dintre principalii furnizori de trufe din Romania.

Samuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, fiind bine-cunoscut publicului prin numeroasele sale interviuri, proiecte culinare, dar si aparitii televizate, din cadrul emisiunii Master Chef, acolo unde Chef Samuel a fost jurat. Actualmente, este Head-Chef-ul restaurantului L’Atelier, din Capitala. (Daniel Catoi – martie 2018)

Degustare vinuri Crama Lechburg si surprize culinare

 

 

 

 

 

Pasterra & La Bottega del Tartufo

Le merge bine Am revenit la Pasterra, am mancat paste (tagliatelle) cu rasol de vita, foarte bune. Au vreo 14 feluri de paste, bune si bine facute. Pasterra e un pasta bar, nu mai mult, insa pe...

Radu Rughinis, patronul La Bottega del Tartufo si Pasterra

Radu Rughinis activeaza in industria Horeca inca din 1990, din momentul in care a plecat din Romania, lucrand in afara intr-un restaurant de familie. Ulterior, a ajuns sa conduca un alt restaurant det...

Samuel Le Torriellec

Samuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, fiind bine-cunoscut publicului prin numeroasele sale interviuri, proiecte culinare, dar si aparitii televizate, din cadrul em...

Data actualizarii: 12/03/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close