Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Mesogios Bucharest degustation Tour 2019 meniul de degustare La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, dupa clasamentul nostru, Mesogios Fish & Seafood. Astazi impreuna cu invitatul meu, Dan Pascariu, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii lui Cezar Andrei, fondatorul restaurantului in urma cu foarte multi ani. Ne-a gatit simpaticul chef grec, Petros Tsogkidis, care a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare preponderent din bucataria greceasca, atat cea traditionala, cat si cea moderna, contemporana, cu cateva tuse de originalitate.

Meniul de degustare de la Mesogios Fish & Seafood a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil in restaurant si va ramane pe toata perioada anului 2019, la pretul detaliat in pagina urmatoare. (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 15/05/2020

  • Eddy Vyncke :

    am not convinced, something for Romanian taste…

    My experience is that Romanians ar not able to prepare fish, neither grec.

    Choice of wine is not my preference either

    I like the Romanian specialities, made at home, but have no good experiences with Romanian restaurants

    • paul :

      Yep fully noted if your experience with Romanian restaurants (restaurants, not cuisine) is as good as your English proficiency it is clear how authoritative you are

    • paul :

      if your food knowledge is as good as your English proficiency then it s clear

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close