Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Inghetata de wasabi - ZenSushi

Inghetata de wasabi la ZenSushi (chef Iulian Constantin)

Cred ca la ZenSushi gasesti singura inghetata de wasabi din Bucuresti! Wasabi, or Japanese horseradish, has a unique, pungent and mustard-like taste well-known to all sushi-lovers. Wasabi Ice Cream (Wasabi Aisu) offers a tasty, fascinating and exotic combination of heat and sweet, and should please all adventurous ice cream lovers! This is one of the weird ice cream which is popular in Japan where you can find it at popular food street in Tokyo. Unlike the oil-based Capsaicin-heat of chile peppers, the burning sensation of wasabi is short-lived. Fused into a sweet ice cream, the cold will temper the heat somewhat too. What is left, however, is still enough to add a pleasant sting of the wasabi. And to those of you who adore spiciness and might worry that this will be too lame for you – let me assure you that even small amounts of wasabi go a long way. (octombrie 2019)

Pret meniu: 15 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close