Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

USDA T-Bone Steak la Red Angus (chef Marian Huzu)

Chef Marian Huzu de la Red Angus este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari specializati pe steakhouse, fapt pentru care a si castigat titlul de cel mai bun steak ne-japonez din parte Restocracy in cadrul competitiei Topul Mancarurilor 2018. Iar la editia din 2019 au toate sansele sa repete performanta. T-Bone Steak este un preparat clasic pentru un steakhouse. In functie de taietura, acest preparat poate depasi 1 kg pe o singura portie. Osul in forma de T imbina savoarea vrabioarei cu fragezimea muschiului, origine SUA, calitate premium. (noiembrie 2019)

Pret meniu: 193 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close