Cu cat un restaurant e mai mic, mai periferic, mai modest, cu atat le place oamenilor sa creada ca acolo gasesti nu stiu ce mancaruri bune si deosebite, si faptul ca ei au aflat despre asta, pe cand restul omenirii a ramas in nestiinta, ii umple de bucurie. Iar daca se intampla – si adesea se intampla, din ce in ce mai des, pentru ca piata o cere – ca acel local sa fie tinut de un om care si gateste sau te serveste la masa, vine si vorbeste cu tine si tine minte cum te cheama, succesul vine si el. Mancare autentica, facuta cu sufletul, cel sau cea mai buna – sunt cuvinte pe care le aud aproape intotdeauna in frazele in care e spus si numele respectivului local.
Cu restaurantele pescaresti se intampla la fel, evident. Asa ca si recomandarile celor care ma trimiteau staruitor pe strada General Berthelot, vizavi de Biserica Popa Tatu, ca sa mananc nu stiu ce peste autentic si cu suflet, au fost primite cu susmentionata rezerva. Mai ales ca mai fusesem la Tasty Fishul de acolo, un restaurant vechi, de altfel, si am si scris despre ei. Nici data trecuta nu am fost elogios la adresa lui Tasty Fish, nici acum nu sunt, si nu doar ca sa … citeste tot
Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu b...
Cu cat un restaurant e mai mic, mai periferic, mai modest, cu atat le place oamenilor sa creada ca acolo gasesti nu stiu ce mancaruri bune si deosebite, si faptul ca ei au aflat despre asta, pe cand r...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.