Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, si unul dintre cei mai mai reputati si premiati somelieri din Romania, a semnat un contract de colaborare cu Ston Easton Park (4*), unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Somerset (Bath), din Sud-Vestul Angliei, pentru pozitia de Food & Beverage Manager.

Ston Easton Park este o locatie unica, care consta intr-un hotel decorat cu piese de mobilier de epoca, elemente textile de valoare si candelabre somptuoase, dar si doua restaurante, patru private rooms si doua baruri, precum si numeroase alte spatii de agrement.

In ceea ce priveste planurile de viitor, proprietarul a declarat ca doreste sa investeasca 5 milioane de lire sterline in urmatorii doi ani in aceasta locatie, pentru realizarea unui resort cu o capacitate de cazare de 150 de persoane, facilitati spa, dar si ridicarea restaurantului la cel putin o stea Michelin. In prezent, lista de vinuri numara nu mai putin de 200 de etichete.

Colaborarea lui Alexandru Dan cu Ston Easton Park vine pe fondul unei mai vechi colaborari ale acestuia cu actualui Manager General. (Daniel Catoi – august 2018)


Despre Alexandru Dan

Alexandru Dan este in prezent vice-presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania si detine titlul de Cel Mai Bun Somelier din Romania (2007). In 2009 Alexandru Dan a absolvit Wine School din Miami (SUA), iar in 2017 Sake Sommelier Academy (Londra), si a obtinut Diploma NVQ Level 3 (Food & Beverage Management).

De-a lungul anilor a efectua traininguri si degustari in: Franta, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Austria, Ungaria, Anglia, Serbia, Scotia, Irlanda, Irlanda de Nord, S.U.A., Chile, Argentina, Chile.

Alexandru Dan a facut parte din diferite comisii nationale si internationale ale competitilor de somelieri: Londra, Bristol, Belgrad, Miami, Bordeaux etc.

Alexandru Dan - somelier, F&B Manager al Ston Easton Park Hotel

Editia de Primavara a Clubului Privat de VIN-ASR

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta & BucurestiIn data de 25.06.2018, s-a desfasurat Editia de Primavara, actiune a Clubului Privat de VIN...

Data actualizarii: 13/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close