Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta & Bucuresti

In data de 25.06.2018, s-a desfasurat Editia de Primavara, actiune a Clubului Privat de VIN-ASR, eveniment desfasurat in 5 centre nationale ASR, din cele 6 existente momentan.
Au fost prezente 162 persoane, printre care s-au numarat: membri ASR, bloggeri, atasati diplomatici, agenti HoReCa, jurnalisti, patroni de restaurante, patroni de wine-bar-uri si iubitori de vin.
Au fost degustate vinuri din portofoliu partenerilor: Davino, Domeniile Samburesti, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Domeniile Blaga si Negrini.
Apa a fost pusa la dispozitie de partenerii: Borsec si Aqua Carpatica, Borsec oferind si alte produce carbogazoase.
La acest eveniment, au fost prezente si produse ce se afla in atentia Comisiei Tehnice ASR, pentru viitoare parteneriate: Vinarte, Crama La Salina, Cramele Recas, Domaine Muntean, Tarla101,
Aceasta actiune la nivel national, a fost posibila cu ajutorul si implicarea partenerilor: Restaurant Rod din Cluj, wine barului ‘’The ‘’Wine Guy’’ din Timisoara, restaurant Casa Hircher din Brasov, Hotelului Epoque Relais & Chateau din Bucuresti, restaurant Harlequin din Constanta, lantul de brutarii Le Grenier à Pain, General Parma Food.
Parteneri media ai evenimentului: VipStyle.ro, E-Restaurant.ro, Vinul.ro. (Comunicat de presa – iulie 2018)

Alexandru Dan este noul F&B Manager al Ston Easton Park

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, si unul dintre cei mai mai reputati si premiati somelieri din Romania, a semnat un contract de colaborare cu Ston Easton Park (4*),...

Data actualizarii: 02/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close