Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta & Bucuresti

In data de 25.06.2018, s-a desfasurat Editia de Primavara, actiune a Clubului Privat de VIN-ASR, eveniment desfasurat in 5 centre nationale ASR, din cele 6 existente momentan.
Au fost prezente 162 persoane, printre care s-au numarat: membri ASR, bloggeri, atasati diplomatici, agenti HoReCa, jurnalisti, patroni de restaurante, patroni de wine-bar-uri si iubitori de vin.
Au fost degustate vinuri din portofoliu partenerilor: Davino, Domeniile Samburesti, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Domeniile Blaga si Negrini.
Apa a fost pusa la dispozitie de partenerii: Borsec si Aqua Carpatica, Borsec oferind si alte produce carbogazoase.
La acest eveniment, au fost prezente si produse ce se afla in atentia Comisiei Tehnice ASR, pentru viitoare parteneriate: Vinarte, Crama La Salina, Cramele Recas, Domaine Muntean, Tarla101,
Aceasta actiune la nivel national, a fost posibila cu ajutorul si implicarea partenerilor: Restaurant Rod din Cluj, wine barului ‘’The ‘’Wine Guy’’ din Timisoara, restaurant Casa Hircher din Brasov, Hotelului Epoque Relais & Chateau din Bucuresti, restaurant Harlequin din Constanta, lantul de brutarii Le Grenier à Pain, General Parma Food.
Parteneri media ai evenimentului: VipStyle.ro, E-Restaurant.ro, Vinul.ro. (Comunicat de presa – iulie 2018)

Alexandru Dan este noul F&B Manager al Ston Easton Park

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, si unul dintre cei mai mai reputati si premiati somelieri din Romania, a semnat un contract de colaborare cu Ston Easton Park (4*),...

Data actualizarii: 02/07/2018