Ceafa de MangalițalaAmalgam(lady chef Tanta Nicola)
Domnul Alexandru Consulea, patronul si managerul lantului de restaurante Zexe, din care face parte si nou-deschisulAmalgam, e un vechi si fervent promotor al carnii porcului din rasaMangalița, despre care vorbeste decate ori are ocazia. Ceafa de mangalita de la Amalgam e uma dintre cele mai bune carnuri de porc pe care le-am mancat in restaurantele din Bucuresti. Rasa de porc domestic Mangalita este de provenienta sirba si maghiara. Ea este marca protejata in Ungaria si considerata ca facand parte din patrimoniul national maghiar. Este o rasa specializata pentru productia de grasime. Porcii de Mangalița sunt mai greu de crescut si cam 60-70% grasime, spre deosebire de alte rase, unde raportul este inversat – grasimea ajunge doar la 30-40%. (noiembrie 2019)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.