Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Ceafa de Mnagalita la restaurantul Amalgam

Ceafa de Mangalița la Amalgam (lady chef Tanta Nicola)

Domnul Alexandru Consulea, patronul si managerul lantului de restaurante Zexe, din care face parte si nou-deschisul Amalgam, e un vechi si fervent promotor al carnii porcului din rasa Mangalița, despre care vorbeste decate ori are ocazia. Ceafa de mangalita de la Amalgam e uma dintre cele mai bune carnuri de porc pe care le-am mancat in restaurantele din Bucuresti. Rasa de porc domestic Mangalita este de provenienta sirba si maghiara. Ea este marca protejata in Ungaria si considerata ca facand parte din patrimoniul national maghiar. Este o rasa specializata pentru productia de grasime. Porcii de Mangalița sunt mai greu de crescut si cam 60-70% grasime, spre deosebire de alte rase, unde raportul este inversat – grasimea ajunge doar la 30-40%. (noiembrie 2019)

Pret meniu: 70 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close