Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra

Aperitivo e o terasa – lounge indelung asteptata in Herastrau, de vreo doi ani, de cand umbla zvonul ca cei de la Isoletta isi vor deschide si ei o terasa pe ponton, ca multi altii din Parcul Herastrau cu restaurante mari. Au deschis-o acum cateva zile, dupa ce au fost convinsi ca totul e absolut in regula si bine pus la punct. Subliniez asta pentru ca am mai fost in restaurante si terase nou deschise, care nu aveau inca amenajarile sau chiar bucatariile in intregine functionale.

Totul arata foarte bine, Aperitivo e una dintre cele mai frumoase terase din Parcul Herastrau. Doar muzica nu mi-a placut acolo, mult prea tare si prea agresiva pentru mine, insa nici eu nu sunt in targetul lor, asa ca se poate sari peste comentariul acesta. Am putut sa fac poze, deci nu e nevoie sa mai fac descrieri.

Aperitivo e un restaurant complet separat de Isoletta, si cred ca e foarte bine sa fie astfel. Au bucataria lor proprie, chiar acolo, pe ponton, meniul e si el cu totul diferit. E un meniu scurt, de terasa, o bucatarie internationala, multicuisine, urbana, sau cum vreti sa o considerati. Probabil ca un descriptor mai sintetic ar fi “bucatarie nedefinita”, insa termenul nu a intrat inca in uz. Au cate ceva din toate: si salate, hamburgeri, peste, ceva gratar.

Am luat o salata marocana, buna, dar fara sos, un mini-hamburger surprinzator de bun, fiindca avea si o bucata de… (citeste tot)

Isoletta, februarie 2018

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu de crezut ca sunt atat de multe restaurante in Bucuresti ai caror chelneri nu stiu, pur si simplu, cum sa vanda nici macar o aluna...

Isoletta

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o garantie, in felul ei...Am revenit la Isoletta de multe ori de la ultimul text scris despre ei. Am mancat bine si foarte b...

Data actualizarii: 28/06/2020

Aperitivo  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

  • Alexandru Gavril :

    test comment aperitivo

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close