Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Centocitta, pizza si paste facute de un chef cu talent Centocitta e...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

ARC Bakery – Exemplul occidental

Descoperirea Arc Bakery a fost una dintre surprizele placute ale sezonului. Auzisem de ei de mai multa vreme, insa crezusem ca e o brutarie – patiserie cu o mica extensie de bistrou, cum sunt multe in strainatate, in care poti sa-ti mai iei o supa, o salata sau un sandvici pentru un pranz rapid, cand nu ai alta solutie.

Insa Arc Bakery e chiar mai mult decat un bistrou, e aproape o „brasserie”, dupa clasificarea frantuzeasca, de la care se si revendica, de fapt. Sunt in cladirile COR (Comitetul Olimpic Roman) de la Arcul de Triumf, acolo unde e si un stadion, la parter. Au doua intrari, una prin baltile parcarii dinspre Manastirea Casin, insa cea principala e direct din Kiselev, trecand prin liziera de copaci.

Arc Bakery e al celor care au mai multe restaurante si cluburi in Bucuresti, Loft si Il Villagio fiind doua dintre ele. E un local mijlociu, cu un salon la parter, nu prea mare, dar inalt, in care au si galantarele cu painile si patiseria, si cu o masa sau doua si la subsol, unde sunt bucatariile si brutaria. Afara a o terasa mica, chiar printre copacii care incadreaza marele si maiestuosul bulevard, si una mai mare in curtea interioara a complexului, aceea mai putin placuta.

Amenajarea e cea pe care incepi deja sa o ghicesti de-acum, cand auzi despre un nou local, sau despre renovarea completa a vreunuia mai vechi. E moda zilei, fara indoiala. Arata foarte bine acest concept, fara indoiala, insa incepe oarecum sa fie sufocat de propriul succes.

Am dat la Arc Bakery de un om hiperactiv si foarte pasionat de mancare, brutarie, patiserie si restaurante, in general, cred ca e managerul locului. A tinut sa-mi arate cum fac ei painea si mancarea, cate retete de paine au si cat le lasa la dospit cu maia, si cate si mai cate. Mi-a placut de el…. (citeste tot)

ARC Bakery, bistrou, patiserie si brutarie la Arcul de Triumf

ARC Bakery, bistrou, patiserie si brutarie la Arcul de Triumf

Comitetul Olimpic Roman

Exemplul occidental

Descoperirea Arc Bakery a fost una dintre surprizele placute ale sezonului. Auzisem de ei de mai multa vreme, insa crezusem ca e o brutarie - patiserie cu o mica extensie de bistrou, cum sunt multe in...

Data actualizarii: 05/03/2021

ARC Bakery  - Bd. Marasti, nr. 20A (COR, Arcul de Triumf)

  • Relu Nemeti :

    Un personal calificat și de încredere. Mâncare și atmosfera high class! Mulțumesc.