Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii

Barbizon Steakhouse, restaurantul hotelului PullmanAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare rosie aprinsa, aceeasi ambianta. Tin minte vag meniul de dinainte, dar cred ca acum l-au simplificat si mai mult. Au mai multe feluri de vita, Black Angus din SUA, vita europeana, supe, salate. Acum am luat o ciorba de vita destul de buna, insa nimic deosebit, si un steak Black Angus excelent. Spanacul storcit venit ca garnitura nu a fost bun, mai ales langa carnea aceea deosebita. Serviciul bun, dezinvolt, personal, cu oameni bine alesi, ca la majoritatea hotelurilor mari. Preturile ceva mai mici decat la alte steak houses relativ similare.

Barbizon Steakhouse de la hotelul Pullman e un restaurant cuminte, conservator, fara ambitii. Nu e de mirare, probabil ca e putin important in bilantul intregii afaceri de la World Trade Center, asa cum se intampla cu majoritatea restaurantelor hotelurilor. E totusi un restaurant bun si serios, fara preturi exagerate, clar printre primele optiuni pentru nenumaratii corporatisti din zona atunci cand vine vorba despre a manca bine si in tihna. (GB – octombrie 2019)

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator

Barbizon Steak House e restaurantul premium al hotelului Pullman, fostul Sofitel. E la parter, destul de mic pentru un restaurant de hotel. Are doua saloane, primul e de trecere, nu prea sta nimeni acolo. Bucataria e la vedere, da bine.

Culoarea dominanta e rosul aprins, violent, nu au mai schimbat decorul de multa vreme. Scaunele sunt comode, sunt demifotolii, de fapt, cu banchete la perete.

Oferta principala din meniul Barbizon Steak House e vita, Red Angus, in special. E bucatarie internationala, putine feluri, meniu destul de conservator, cuminte, prefera sa mearga pe felurile cunoscute si sigure. Mancarea e buna toata, unele chiar foarte bune.

Si serviciul e foarte bun la Barbizon Steak House, asa a fost de fiecare data cand am ajuns la ei – nu prea des, e drept, pentru ca e si scump si departe. In weekend e deschis doar seara, cred.

Sigur, se poate merge la Barbizon Steak House pentru o vita de cea mai buna calitate, insa pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona, e putin probabil sa vina cineva din celalalt capat al orasului, mai ales ca multi au o rezerva fata de restaurantele de hotel, fara sa poata explica foarte clar de ce… (GB – iunie 2017)

Saloanele restaurantului Barbizon Steak House de la hotelul Pullman
World Trade Center

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadataWorld Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lu...

Stefan Popescu

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi copii. S-a nascut si a crescut in Bucuresti, dar vacantele din copilariei le petrecea la tara.Fata de alti bucatari, Chef Stefa...

Data actualizarii: 22/04/2020

Barbizon Steak House  - Piata Montreal, nr. 10 (Hotel Pullman / World Trade Center)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close