Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

13841 vizite 2 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

7719 vizite 1 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

8535 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

18346 vizite 8 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

17012 vizite 1 comentarii

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

10032 vizite 5 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

15641 vizite 1 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

2492 vizite

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

3747 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

4297 vizite 1 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

30918 vizite 3 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

7376 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

1145 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

3829 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

4684 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

4451 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3382 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

10217 vizite 3 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

7836 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

31199 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2989 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

8987 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

6990 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac... Dar nici nu...

4448 vizite 3 comentarii

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1569 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

5303 vizite 3 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

5527 vizite

Rawdia - Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand s...

2520 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

5104 vizite

Dabeef in timpul pandemiei Toti cei trei vecini ai lui Dabeef din A...

3556 vizite

Pio Bistro - Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la P...

2449 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii Am reven...

1876 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

6179 vizite

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

4791 vizite

Hambar - Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si ...

3322 vizite 1 comentarii

Naan Project - Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantulu...

4299 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

3172 vizite 1 comentarii

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

3044 vizite

Gargantua d’Oro, cred ca ar fi timpul sa reganditi meniul. Merg r...

1747 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesului Evreii acestia au mai m...

2623 vizite

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? ...

4040 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

21727 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

1656 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu Da...

2073 vizite

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

2954 vizite 2 comentarii

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

894 vizite

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

2067 vizite 2 comentarii

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

4575 vizite 1 comentarii

NOA Restoclub - O alta vizita... Am revenit la NOA ca sa mancam si ...

3877 vizite 1 comentarii

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

1814 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii

Barbizon Steakhouse, restaurantul hotelului PullmanAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare rosie aprinsa, aceeasi ambianta. Tin minte vag meniul de dinainte, dar cred ca acum l-au simplificat si mai mult. Au mai multe feluri de vita, Black Angus din SUA, vita europeana, supe, salate. Acum am luat o ciorba de vita destul de buna, insa nimic deosebit, si un steak Black Angus excelent. Spanacul storcit venit ca garnitura nu a fost bun, mai ales langa carnea aceea deosebita. Serviciul bun, dezinvolt, personal, cu oameni bine alesi, ca la majoritatea hotelurilor mari. Preturile ceva mai mici decat la alte steak houses relativ similare.

Barbizon Steakhouse de la hotelul Pullman e un restaurant cuminte, conservator, fara ambitii. Nu e de mirare, probabil ca e putin important in bilantul intregii afaceri de la World Trade Center, asa cum se intampla cu majoritatea restaurantelor hotelurilor. E totusi un restaurant bun si serios, fara preturi exagerate, clar printre primele optiuni pentru nenumaratii corporatisti din zona atunci cand vine vorba despre a manca bine si in tihna. (GB – octombrie 2019)

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator

Barbizon Steak House e restaurantul premium al hotelului Pullman, fostul Sofitel. E la parter, destul de mic pentru un restaurant de hotel. Are doua saloane, primul e de trecere, nu prea sta nimeni acolo. Bucataria e la vedere, da bine.

Culoarea dominanta e rosul aprins, violent, nu au mai schimbat decorul de multa vreme. Scaunele sunt comode, sunt demifotolii, de fapt, cu banchete la perete.

Oferta principala din meniul Barbizon Steak House e vita, Red Angus, in special. E bucatarie internationala, putine feluri, meniu destul de conservator, cuminte, prefera sa mearga pe felurile cunoscute si sigure. Mancarea e buna toata, unele chiar foarte bune.

Si serviciul e foarte bun la Barbizon Steak House, asa a fost de fiecare data cand am ajuns la ei – nu prea des, e drept, pentru ca e si scump si departe. In weekend e deschis doar seara, cred.

Sigur, se poate merge la Barbizon Steak House pentru o vita de cea mai buna calitate, insa pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona, e putin probabil sa vina cineva din celalalt capat al orasului, mai ales ca multi au o rezerva fata de restaurantele de hotel, fara sa poata explica foarte clar de ce… (GB – iunie 2017)

Saloanele restaurantului Barbizon Steak House de la hotelul Pullman
World Trade Center

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadata World Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lu...

Stefan Popescu

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi copii. S-a nascut si a crescut in Bucuresti, dar vacantele din copilariei le petrecea la tara. Fata de alti bucatari, Chef Stefa...

Data actualizarii: 22/04/2020

Barbizon Steak House  - Piata Montreal, nr. 10 (Hotel Pullman / World Trade Center)