Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

12991 vizite 2 comentarii

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

7481 vizite 1 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

8318 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

17672 vizite 6 comentarii

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

17684 vizite 2 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

14788 vizite 1 comentarii

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

9607 vizite 5 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

16645 vizite 1 comentarii

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

2252 vizite

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

3539 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

30203 vizite 3 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

3058 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

6799 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instariti Bone nu inseamna dădace, guvernan...

644 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

3608 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

4334 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

3297 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

4384 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

9955 vizite 3 comentarii

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti A...

7742 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

29778 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2882 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

8584 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii

Barbizon Steakhouse, restaurantul hotelului PullmanAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare rosie aprinsa, aceeasi ambianta. Tin minte vag meniul de dinainte, dar cred ca acum l-au simplificat si mai mult. Au mai multe feluri de vita, Black Angus din SUA, vita europeana, supe, salate. Acum am luat o ciorba de vita destul de buna, insa nimic deosebit, si un steak Black Angus excelent. Spanacul storcit venit ca garnitura nu a fost bun, mai ales langa carnea aceea deosebita. Serviciul bun, dezinvolt, personal, cu oameni bine alesi, ca la majoritatea hotelurilor mari. Preturile ceva mai mici decat la alte steak houses relativ similare.

Barbizon Steakhouse de la hotelul Pullman e un restaurant cuminte, conservator, fara ambitii. Nu e de mirare, probabil ca e putin important in bilantul intregii afaceri de la World Trade Center, asa cum se intampla cu majoritatea restaurantelor hotelurilor. E totusi un restaurant bun si serios, fara preturi exagerate, clar printre primele optiuni pentru nenumaratii corporatisti din zona atunci cand vine vorba despre a manca bine si in tihna. (GB – octombrie 2019)

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator

Barbizon Steak House e restaurantul premium al hotelului Pullman, fostul Sofitel. E la parter, destul de mic pentru un restaurant de hotel. Are doua saloane, primul e de trecere, nu prea sta nimeni acolo. Bucataria e la vedere, da bine.

Culoarea dominanta e rosul aprins, violent, nu au mai schimbat decorul de multa vreme. Scaunele sunt comode, sunt demifotolii, de fapt, cu banchete la perete.

Oferta principala din meniul Barbizon Steak House e vita, Red Angus, in special. E bucatarie internationala, putine feluri, meniu destul de conservator, cuminte, prefera sa mearga pe felurile cunoscute si sigure. Mancarea e buna toata, unele chiar foarte bune.

Si serviciul e foarte bun la Barbizon Steak House, asa a fost de fiecare data cand am ajuns la ei – nu prea des, e drept, pentru ca e si scump si departe. In weekend e deschis doar seara, cred.

Sigur, se poate merge la Barbizon Steak House pentru o vita de cea mai buna calitate, insa pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona, e putin probabil sa vina cineva din celalalt capat al orasului, mai ales ca multi au o rezerva fata de restaurantele de hotel, fara sa poata explica foarte clar de ce… (GB – iunie 2017)

Saloanele restaurantului Barbizon Steak House de la hotelul Pullman
World Trade Center

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadata World Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lu...

Stefan Popescu

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi copii. S-a nascut si a crescut in Bucuresti, dar vacantele din copilariei le petrecea la tara. Fata de alti bucatari, Chef Stefa...

Data actualizarii: 22/04/2020

Barbizon Steak House  - Piata Montreal, nr. 10 (Hotel Pullman / World Trade Center)

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.