Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

11056 vizite 1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

6553 vizite 1 comentarii

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

7343 vizite

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

15433 vizite 2 comentarii

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

15700 vizite 6 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

12180 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

7159 vizite 5 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

15308 vizite 1 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

1405 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

26098 vizite 3 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

7030 vizite

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

5742 vizite 1 comentarii

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

2467 vizite

Dabeef, prima optiune de steakhouse din Floreasca Grecii care au Os...

2332 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

3109 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3973 vizite

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

9139 vizite 2 comentarii

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

5371 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

3830 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

26654 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2597 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

3163 vizite

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

1276 vizite

Nu de la Stejarii Pool Club vin banii lui Tiriac... Dar nici nu va ...

3689 vizite 3 comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

4287 vizite 3 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitii

Barbizon Steakhouse, restaurantul hotelului PullmanAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare rosie aprinsa, aceeasi ambianta. Tin minte vag meniul de dinainte, dar cred ca acum l-au simplificat si mai mult. Au mai multe feluri de vita, Black Angus din SUA, vita europeana, supe, salate. Acum am luat o ciorba de vita destul de buna, insa nimic deosebit, si un steak Black Angus excelent. Spanacul storcit venit ca garnitura nu a fost bun, mai ales langa carnea aceea deosebita. Serviciul bun, dezinvolt, personal, cu oameni bine alesi, ca la majoritatea hotelurilor mari. Preturile ceva mai mici decat la alte steak houses relativ similare.

Barbizon Steakhouse de la hotelul Pullman e un restaurant cuminte, conservator, fara ambitii. Nu e de mirare, probabil ca e putin important in bilantul intregii afaceri de la World Trade Center, asa cum se intampla cu majoritatea restaurantelor hotelurilor. E totusi un restaurant bun si serios, fara preturi exagerate, clar printre primele optiuni pentru nenumaratii corporatisti din zona atunci cand vine vorba despre a manca bine si in tihna. (GB – octombrie 2019)

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator

Barbizon Steak House e restaurantul premium al hotelului Pullman, fostul Sofitel. E la parter, destul de mic pentru un restaurant de hotel. Are doua saloane, primul e de trecere, nu prea sta nimeni acolo. Bucataria e la vedere, da bine.

Culoarea dominanta e rosul aprins, violent, nu au mai schimbat decorul de multa vreme. Scaunele sunt comode, sunt demifotolii, de fapt, cu banchete la perete.

Oferta principala din meniul Barbizon Steak House e vita, Red Angus, in special. E bucatarie internationala, putine feluri, meniu destul de conservator, cuminte, prefera sa mearga pe felurile cunoscute si sigure. Mancarea e buna toata, unele chiar foarte bune.

Si serviciul e foarte bun la Barbizon Steak House, asa a fost de fiecare data cand am ajuns la ei – nu prea des, e drept, pentru ca e si scump si departe. In weekend e deschis doar seara, cred.

Sigur, se poate merge la Barbizon Steak House pentru o vita de cea mai buna calitate, insa pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona, e putin probabil sa vina cineva din celalalt capat al orasului, mai ales ca multi au o rezerva fata de restaurantele de hotel, fara sa poata explica foarte clar de ce… (GB – iunie 2017)

Saloanele restaurantului Barbizon Steak House de la hotelul Pullman
World Trade Center

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadata World Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lu...

Stefan Popescu

Chef Stefan Daniel Popescu are 41 de ani, este casatorit, si are doi copii. S-a nascut si a crescut in Bucuresti, dar vacantele din copilariei le petrecea la tara. Fata de alti bucatari, Chef Stefa...

Data actualizarii: 27/10/2019

Barbizon Steak House  - Piata Montreal, nr. 10 (Hotel Pullman / World Trade Center)

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.