Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Umbra gloriei World Trade Center-ului de altadata

World Trade Center a fost printre primele, daca nu chiar primul businesscenter din Bucuresti, in sensul termenului pe care il folosim astazi. Ce lux era acolo, ce scump (50-60$/ mp) ca sa ai un birou la ei, ce succes avea restaurantul hotelului Sofitel, ce cafenele se mai deschisesera…

Acum nu a mai ramas mai nimic din fosta glorie, e un centru de afaceri ca oricare altul, lume putina, magazine cu obiecte comune, cele mai multe, nu cu lucruri scumpe, ca odinioara.

Cat despre mancare, World Trade Center e acum un loc al extremelor. Poti merge la Barbizon, restaurantul bun si cam scump al hotelului Pullman, sau sa mananci rapid, simplu si ieftin dincoace, la galeriile comerciale. Aici au o cofetarie – patiserie La Galette (boulangerie – snacks scrie pe usa), in care la pranz au si vreo doua feluri de mancare gatita, cu pret fix (18 lei), cu un meniu al zilei, pe langa sandviciurile pe care le poti gasi in permanenta langa prajituri.

Si mai au si un restaurant cu autoservire, o cantina, de fapt, care se cheama ZONE. E mare, la pranz vin corporatistii in valuri sa manance, cu sutele. Au multe feluri de mancare, arata relativ bine, se vede ca se straduiesc sa scoata tot ce se poate dintr-un pret mic. Am vazut ca au si oferte fixe, ciorba cu un fel principal si garnitura la 13 lei…

Si cam atat la World Trade Center. Vizavi de Barbizon mai au un restaurant, insa acela e dat doar celor care fac evenimente. Si cafeneaua in hotel, mai in spate, insa nu au mancare acolo. Nu cred ca va mai fi vreodata World Trade Center ceea ce a fost la inceput… (GB – noiembrie 2017)

Barbizon Steak House

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm revenit la Barbizon de la Pullman Hotel World Trade Center dupa mai bine de doi ani. L-am gasit la fel cum il stiam, aceeasi amenajare ...

Data actualizarii: 28/08/2019

World Trade Center  - Piata Montreal, nr. 10 (World Trade Center - Hotel Pullman)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close