Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Alexandru Dumitru. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

In-house smoked fish paté / Celeriac and wild garlic
Paté din pește afumat de noi / Țelină și leurdă

Cuvée Prestige Brut, Domeniile Panciu

Wild nettles dumplings / Zucchini / Crispy Kale
Găluștele cu urzici / Dovlecel tânăr / Kale crocant

Onion crusted zander / White bean jus / Roasted root vegetables
Șalău / Crustă crocantă de ceapă / Fasole albă / Rădăcinoase coapte

Mănăstirea Rohrbach, Gitana 2015

Grilled beef tongue / Fortified chicken jus / Spinach
Limbă de vită la grill / Supă concentrată din pasăre / Spanac

Grilled Argeș squab / Lentils stew / Chives Oil
Porumbel de Argeș la grătar / Linte verde / Ulei de cepșoară

 Domaine Ceptura Rouge, Davino 2014

Sponge cake with linden syrup / Fermented grains ice-cream
Pandișpan cu sirop de tei / Sorbet de borș făcut de noi

Nectar de Transilvania, Liliac 2016

Water and coffee are included / Apa şi cafeaua sunt incluse

Preţ meniu  / Menu price: 300 lei
Wine pairing: 185

Bistro Ateneu Chef Alexandru Dumitru

Data actualizarii: 11/09/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close